Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

Arkadaslar Awesomeness TV'den haber var..

Konustuklarimizi direkt size aktariyorum..

Network bunyesinde yaklasik 85000 kayitli kanal ve bu kanallarin da ayda ortalama 1 Milyon Dolar seviyesinde bir geliri mevcut. Bu paranin Youtube tarafindan her ay farkli gunlerde Paypal hesabi ile gonderilmesi ve bu paranin da miktari sebebiyle aktarim sirasinda zaman almasi sebebiyle, odemelerde diger firmalar gibi belirli bir gun bulunmamakta.. Konu hakkinda calismalar yapilmakta ve en kisa surede odemelere stabilizasyon getirilmesi icin calismalar yapilmakta..

Youtube - Paypal - AwesomenessTV arasindaki para trafiginin bugun nihayete ermesi sebebiyle, suan odemeleri ayarlamaktalar.. Bugun ilerleyen saatlerde baslamak uzere haftasonu ve onumuzdeki haftanin ilk gunlerinde odemeleriniz, Paypal adreslerinize gonderilecektir.

Odeme kontrolu icin Awesomenesstvnetwork.com adresini kullanabilirsiniz..

Son olarak da, bugun ve gecmis gunlerde AwesomenessTV'yi arayarak, oradaki calisanlara saygisizca konusan arkadaslara cok kirgin olduklarini ve bu tavrin hic hos olmadigini belirtmemi istediler..

Sizden ricam, eger bir sorun var ise bana ulasin.. Eger cok elzem bir durum ise ben konusur, sizlere en dogru bilgiyi veririm..

Hayirli geceler..

hadi bakalım ümitliyim hala, bir daha dile getirseydin beni :(

Hocam valla ben partner kullanmiyorum. Awe'de 5 kanalim var onlarda da suan icin video yok.. Nasil yapildigina dair bir bilgim yok, sormadim ama eger kimse bilmiyorsa Pazartesi gunu arayip tekrar sorarim..

sormuşken bu 2 ihtar ve üzeri ödenmiyecek diyordu, bu demek oluyormu 1 ihtarlı kanalların parası ödenecek,vede 2 veya 3ihtar alıp kapanan kanalların parası kesin olarak alınamayacakmıyız,awe bunları net bir şekilde belirtilirse herkez ona göre hareket eder.

eşşek gibi ödeyecekler rpm,zoomin ödüyorsa.kapanmış kanalı da ödeyecekler 2+1 kanalı da bunlara mı kaldı onun hesabı google parayı gönderiyor.

Arkadaslar Awesomeness TV'den haber var..

Konustuklarimizi direkt size aktariyorum..

Network bunyesinde yaklasik 85000 kayitli kanal ve bu kanallarin da ayda ortalama 1 Milyon Dolar seviyesinde bir geliri mevcut. Bu paranin Youtube tarafindan her ay farkli gunlerde Paypal hesabi ile gonderilmesi ve bu paranin da miktari sebebiyle aktarim sirasinda zaman almasi sebebiyle, odemelerde diger firmalar gibi belirli bir gun bulunmamakta.. Konu hakkinda calismalar yapilmakta ve en kisa surede odemelere stabilizasyon getirilmesi icin calismalar yapilmakta..

Youtube - Paypal - AwesomenessTV arasindaki para trafiginin bugun nihayete ermesi sebebiyle, suan odemeleri ayarlamaktalar.. Bugun ilerleyen saatlerde baslamak uzere haftasonu ve onumuzdeki haftanin ilk gunlerinde odemeleriniz, Paypal adreslerinize gonderilecektir.

Odeme kontrolu icin Awesomenesstvnetwork.com adresini kullanabilirsiniz..

Son olarak da, bugun ve gecmis gunlerde AwesomenessTV'yi arayarak, oradaki calisanlara saygisizca konusan arkadaslara cok kirgin olduklarini ve bu tavrin hic hos olmadigini belirtmemi istediler..

Sizden ricam, eger bir sorun var ise bana ulasin.. Eger cok elzem bir durum ise ben konusur, sizlere en dogru bilgiyi veririm..

Hayirli geceler..

benim kanalımda ihtar yok ama aralık ayını odemedıler.bu durumda olan arkadaslar var.aslında bu sorulsa olur gıbı.aralıgı odemeyen ocagı hıc odemez mantıgı olusuyo ınsanda

Son olarak da, bugun ve gecmis gunlerde AwesomenessTV'yi arayarak, oradaki calisanlara saygisizca konusan arkadaslara cok kirgin olduklarini ve bu tavrin hic hos olmadigini belirtmemi istediler.

Merhabalar hocam,

Öncelikle ilgin alakan için teşekkürler. Yaklaşık olarak son 4 aydır Awesomeness ödeme yapmakta tarafıma. Ancak bu yorumunuzdan sonra ilk defa bizim milletimize ödenmesin müstehaktır diyorum.

Bu nedir ? Bu nasıl bir saygısızlıktır. Ne güzel paranı alınca Awesomeness, parayı alamayınca da aklımız ne gelirse. Kolay para kazanmanın tadını çıkarmak istiyorsunuz anlarımda, onlarda senin benim gibi çalışanlar ayıptır.

Ne olursan ol, ya olduğu gibi görün yada göründüğün gibi ol. Paranın seni satın almasına izin verme, para bir araçtır. Para bir amaç değildir. Kişiliğini kaybetmene ne gerek var ? Eminim ki bir yerde çalışan arkadaşlar var, aralarında 15-20 gün hatta 2 aya yakın para alamayanlarda var işvereninden. Burada bir hafta geç yatsın hemen cıngar çıkartıyoruz. Yakışmıyor bizlere ayıptır.

Biraz olumlu şeylerden bahsedelim. Mesela diğer partnerler yavaş yavaş ilk telif gelen kanalları atmayacaklar. ikinden sonrası için ödeme yapmayacaklar. Üstüne basa basa söylüyorum ama kime ne fayda. Yine göreceğiz iki telifim var param yatar mı, kanalım kapandı paramı alabilir miyim ? Ne desek boş. Cahille uğraşmayacaksın, kaybeden sen olursun. Her ne kadar konu açılırsa da bizler kapayacağız. O yüzden kimse Awesomeness 'i kötülemesin. Paranı 1 haftada 10 günde geciktirse ( normal telifsiz kanallar) yinede paramızı alıyoruz. Gerçekten çok keyf kaçırıyorsunuz. Az biraz sabredin arkadaşlar.

Saygılarımla

Merhabalar hocam,

Öncelikle ilgin alakan için teşekkürler. Yaklaşık olarak son 4 aydır Awesomeness ödeme yapmakta tarafıma. Ancak bu yorumunuzdan sonra ilk defa bizim milletimize ödenmesin müstehaktır diyorum.

Bu nedir ? Bu nasıl bir saygısızlıktır. Ne güzel paranı alınca Awesomeness, parayı alamayınca da aklımız ne gelirse. Kolay para kazanmanın tadını çıkarmak istiyorsunuz anlarımda, onlarda senin benim gibi çalışanlar ayıptır.

Ne olursan ol, ya olduğu gibi görün yada göründüğün gibi ol. Paranın seni satın almasına izin verme, para bir araçtır. Para bir amaç değildir. Kişiliğini kaybetmene ne gerek var ? Eminim ki bir yerde çalışan arkadaşlar var, aralarında 15-20 gün hatta 2 aya yakın para alamayanlarda var işvereninden. Burada bir hafta geç yatsın hemen cıngar çıkartıyoruz. Yakışmıyor bizlere ayıptır.

Biraz olumlu şeylerden bahsedelim. Mesela diğer partnerler yavaş yavaş ilk telif gelen kanalları atmayacaklar. ikinden sonrası için ödeme yapmayacaklar. Üstüne basa basa söylüyorum ama kime ne fayda. Yine göreceğiz iki telifim var param yatar mı, kanalım kapandı paramı alabilir miyim ? Ne desek boş. Cahille uğraşmayacaksın, kaybeden sen olursun. Her ne kadar konu açılırsa da bizler kapayacağız. O yüzden kimse Awesomeness 'i kötülemesin. Paranı 1 haftada 10 günde geciktirse ( normal telifsiz kanallar) yinede paramızı alıyoruz. Gerçekten çok keyf kaçırıyorsunuz. Az biraz sabredin arkadaşlar.

Saygılarımla

Hocam agzina yutegine saglik, bende 2 mesaj once yazdim ama utandim neden ? Adamlar Emekthor arkadasimiza guzel ve hakkaniyetli bir aciklama yapmislar onlarada hak vermek gerekir biz sadece para bekliyoruz onlar ise 84k kanala para yetistirmeye calisiyorlar.

Tesekkurler guzel yorumun icin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halen aweyi övenleri anlamıyorum. Ben aralık ayını alamadım, aylardan mart olmuş, 30 tane gönderdiğim ticketa 1 tane cevap gelmiş oda otomatik mail.Diğer bir kanalım ise ağustos 2013 ayından bu yana ne analytic açıldı, ne de ödeme geldi izlenim 1 milyona yakın, 1 kuruş dahi alamadım.Bu sene ağustos ayına gönderirlerse 1 yılda ödeme alırım.O kanalda t,cketta saymadığım laf kalmadı.Artık üşeniyorum girip laf saymaya

Halen aweyi övenleri anlamıyorum. Ben aralık ayını alamadım, aylardan mart olmuş, 30 tane gönderdiğim ticketa 1 tane cevap gelmiş oda otomatik mail.Diğer bir kanalım ise ağustos 2013 ayından bu yana ne analytic açıldı, ne de ödeme geldi izlenim 1 milyona yakın, 1 kuruş dahi alamadım.Bu sene ağustos ayına gönderirlerse 1 yılda ödeme alırım.O kanalda t,cketta saymadığım laf kalmadı.Artık üşeniyorum girip laf saymaya

aksine bende 2012 sonlarından beri her ay düzenli ödeme aldım bizim insanlar pireye kızar yorgan yakar ne gerek var ama demi hocam 10 ay para alıp 2 ay gecikti diye burda gelip insanlara kötülemeye sen ilk alacagın ödemeye denk geldi heralde bu yüzdendir telaşın eminim :)

Hocam [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] arkadasim bi yorum yapti okumadiniz herhalde.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D Ya varya şimdi içerideki para 15K doları da geçmiştir ama bana göstermiyor paraları :D

Para kazanma tek teliften dolayı awe tarafından yönetiliyormuş :mad: :mad: :mad:

yani para kazanılıyor mu analytics görünmeyince? biri açıklık getirebilir mi? 1 telif aldım benim de o hale geldi analytics ben de videoları gizledim. açayım mı videoları kazandığımı alır mıyım?

Gene ödeme yok ha :D yalnız ayın olmuş 8i awe erken ödeme yapıyor diye tercih ettik..Artık onuda cıvıtmaya başlamışlar..

Ocak kazancını Martın 2.haftasında bile alamamak ne demek??

Hani geçen hafta mesaj atmışlardı haftaya ödeyecez diye? ne oldu? Adamlar resmen oyalıyor sonrada gelmiş kötülemeyin diyorsunuz

Buyur işte.. böyle örnekleri duyunca Awe'ye kızmamak mümkün mü ?
Arkadaşın kimi kanalının akibeti ağustos'tan beri belli değil, kimi kanalları ise hala Aralık ayı ödemelerini bile almamış. Yahu ödemeyeceksen bile en azından kanal sahibini ''Ödemenizi Yapmayacağız'' diye bilgilendir ve adam da ümidini kessin.

Ne ödeme yapıyor, ne de ödemeni yapmayacağız diye net bir bilgi veriyor. Peki bunları neden yapamıyor ? son gelişmelerden beridir hep yazdığım gibi bu adamlar hesap etmedikleri şekilde korkunç bir partner başvurusu aldılar ve muhasebe departmanlarında görev yapan personel sayısı azlığı sebebiyle tıkandılar ve bir daha çözülemediler. Ay ay'ın üzerine bindi ve işler içinden çıkılamaz hale geldi.

Kardeşim peki diğer networkler telifli olsun olmasın bütün kanalların ödemesini normal ödeme tarihlerinde hiç aksatmadan kuruşu kuruşuna nasıl ödediler ? Sebebi belli, diğer networklerin altyapısı sağlam, muhasebe departmanında yoğunluklarına göre yeterli eleman var. Böyle olunca da işler aksamadan ve bahanelerin ardına sığınmadan tıkırında yürüyor.

Sen bir network kuruyorsun ve başlangıçta muhasebene 3 adam alıyorsun, ama sonra sana yoğun talep geliyorsa muhasebe elamanlarını acilen takviye edeceksin ve yoğunluk arttıkça bu oranda eleman sayısını sürekli arttıracaksın. Sonuçta bir ticaret yapıyorsun ve Allah versin işler de iyi gidiyor, o zaman personel takviyen de bu oranda artmalı.. yoksa böyle işin içinde boğulur altına mıçarsın. Zaten ödeme eşiğini geçmek için en az 45 gün bekleyen hak sahiplerini bir de kendi beceriksizliğin ile bir iki ay daha mağdur etmeye ne hakkın var senin ?

Forumda ilk zamanlar awesome'yi en çok tavsiye eden ve onlara çok sayıda kanal kazandıran biri olarak diyorum ki; Awesome'ye benim gibi sitem edenlere (Küfür ve hakaret hariç) kızmaya hakkımız yok. Herkesin ordan beklediği üç beş kuruş için yaptığı bir plan var. Mesela ben ordan alacağım bir kaç kanalın ödemesine güvenerek söz verdiğim yüklü borç ödemeleri vardı ve ben zor durumda kaldım, karşı tarafa mahçup oldum.

Geçen günde söylemiştim; Awe en kısa zamanda kendisini düzeltmezse partner kanal sayısı nasıl hızla yükselmişse, aynı hızda geri düşer. Ödemeyi geciktiren, hatta ondan önemlisi ''ödeyip ödemeyeceği'' belli olmayan bir firma ile kim neden çalışsın ? İki aydır bu konuyu ve paypal hesaplarımızı takip etmekten karnımız şişti vallahi :) sevgilerimle

Awe'den memnun olan ve biraz gecikse de ödemelerimi yapıyor diyen arkadaşlar varsa onların görüşlerini de alalım. Hemen karalamayalım adamları.

Aynen ya şu anda ödeme bekleyen yüzlerce insan var. 85 bin abonesi varsa müthiş bir rakam ve her kanaldan 1 dolar kazansa bile ki daha fazla kazanılıyordur ki bu müthiş bir rakam.

Awe bence diğer partnerlere göre fazla kazandırıyor fakat işte bu bekleme olayı bilinmemezlik adamı bitiriyor. :S

1 haftadır paypala giriş çıkış manyaklığı başladı. Yattımı yatacakmı yatmadı :). Herkesin ödemesi var kendine göre vb inşallah yatarda herkes rahat eder.

Hocam aralık ve ocak ödemelerine kadar cok guzel meblaglar kazandım ve hic odemeler aksamadan aldım. Ama son iki aydır tek ses yok. Ögrenciyim sonucta benim de ihtiyaclarım var.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Awe'den memnun olan ve biraz gecikse de ödemelerimi yapıyor diyen arkadaşlar varsa onların görüşlerini de alalım. Hemen karalamayalım adamları.

Sevgili kardeşim;
Bu konuda sürekli bir şeyler yazıyorum ve hiç bir yorumumda şahsen kendim Awesome için ''Sahtekardırlar, ödeme yapmazlar, ödemelerimizin üzerine yatıyorlar'' gibi tek kötü yorum yazmadım. Ben sadece onların dürüst, fazla kazandıran ama beceriksiz bir firma olduğunu yazdım ve bu tespitim de doğrudur. Awe'nin tek eksiği; üzerinde yoğunlaşan partner başvuru taleplerine rağmen tedbir almayıp işin içinde boğulmasıdır. Bunların neden kaynaklandığını da bir üstteki mesajımda açıkladım.

Yoksa ''Haşşa awesome sahtekar bir firma değildir, ve geçen ay sonuna kadar da bizim bütün kanal ödemelerimizi her ayın birinde düzenli yapmıştır''

Önceki dönemlerde ödemeleri yapması ve fazla kazandırması sebebiyle kendilerini övmem ne kadar doğru ise, bugünkü beceriksizliklerini açıklamam da o derece doğrudur. Biz bugünkü durumun tespitini ve sebeplerini ortaya koymak zorundayız. Son sözüm ''Awesome düzgün bir frmadır, ama yoğunluğa karşı gard'ını almayı ihmal eden bir firmadır'' inşallah bu eksiklerini yakında giderirler.

Adamlar dizi kanallarını alıyorlar herhalde sonra hemen telif yiyor millet..Youtube da bunlara ödeme yapmayınca iyice saçmalamaya başladılar benim tespitim budur.

Sevgili kardeşim;
Bu konuda sürekli bir şeyler yazıyorum ve hiç bir yorumumda şahsen kendim Awesome için ''Sahtekardırlar, ödeme yapmazlar, ödemelerimizin üzerine yatıyorlar'' gibi tek kötü yorum yazmadım. Ben sadece onların dürüst, fazla kazandıran ama beceriksiz bir firma olduğunu yazdım ve bu tespitim de doğrudur. Awe'nin tek eksiği; üzerinde yoğunlaşan partner başvuru taleplerine rağmen tedbir almayıp işin içinde boğulmasıdır. Bunların neden kaynaklandığını da bir üstteki mesajımda açıkladım.

Yoksa ''Haşşa awesome sahtekar bir firma değildir, ve geçen ay sonuna kadar da bizim bütün kanal ödemelerimizi her ayın birinde düzenli yapmıştır''

Önceki dönemlerde ödemeleri yapması ve fazla kazandırması sebebiyle kendilerini övmem ne kadar doğru ise, bugünkü beceriksizliklerini açıklamam da o derece doğrudur. Biz bugünkü durumun tespitini ve sebeplerini ortaya koymak zorundayız. Son sözüm ''Awesome düzgün bir frmadır, ama yoğunluğa karşı gard'ını almayı ihmal eden bir firmadır'' inşallah bu eksiklerini yakında giderirler.

aynen katılıyorum hocam ve tek açıkları olan bu yetememeye karsı da bi önlem alır bu acıgınıda kapatırsa zaten tadından yenmez bi network olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri