şu an üzerimde çok büyük hayal kırıklığı var
![]()
Çözücez merak etme. Sen hele bi benim yazdıklarımı yapta, çözelim şu işi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu an üzerimde çok büyük hayal kırıklığı var
![]()
kardesım kanal 2 telıflı dedinde.. telifler ne zaman gelmıstı kanalına? kazancın 4 hanelı olarak dusunuyorum dogru mu acaba? dün telif geldi ve diğer ay kazanclarını alabilir miyim acaba diye soruyorum?
kazanç 4 haneli. telifler geçen ay geldi. partnerdan atılalı 1 ay oldu.
Ayrıca abone olurken paypalımı girdim. ödeme formuda doldurmadım.
partnerden atılması sorun olmus hocam :S tek telıfe atmıyorlar herhalde insallah atmazlar bakalım
Kapanan kanallarin bile odemesi yapildi. Temiz kanallarin yapilmadi. Lutfen bilgi kirliligi yapmayalim
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demek ki adamlar yalanci degillermis..![]()
Merhabalar,
Olabilecek muhtemel hatalar,
- Kanal adını yanlış verme
- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştirilebilmesi muhtemel)
- Paypal teyitli değildir, Kredi Kartı onayı
- Kişi bilgileri ile paypal bilgileri tutmuyodur.
vs vs diye gider.
Ancak önemle durduğum nokta bold ile yazdığımdır. Ve çoğu arkadaşımınızın mağduruyetinin buradan kaynaklandığını düşünmekteyim.
Arkadaşlar yazdıklarımı bir kontrol edin lütfen. Kanala urlsiz başvurup, daha sonra url alırsanız ödeme yapmayabilirler. Bir yazdıklarımı okuyunuz. rica ediyorum. Herkes ödeme alsın istiyorum.
Saygılarımla
3 4 kere ayni kanallardan odeme alipta 2 aydir alamama! Bunun aciklamasi olamaz. Ne telif var ne kanal url si değisti ne de paypal onaysiz(6 yildr kullandgm pp) TEŞEKKÜRLER
3 4 kere ayni kanallardan odeme alipta 2 aydir alamama! Bunun aciklamasi olamaz. Ne telif var ne kanal url si değisti ne de paypal onaysiz(6 yildr kullandgm pp) TEŞEKKÜRLER
Merhabalar,
Olabilecek muhtemel hatalar,
- Kanal adını yanlış verme
- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştirilebilmesi muhtemel)
- Paypal teyitli değildir, Kredi Kartı onayı
- Kişi bilgileri ile paypal bilgileri tutmuyodur.
vs vs diye gider.
Ancak önemle durduğum nokta bold ile yazdığımdır. Ve çoğu arkadaşımınızın mağduruyetinin buradan kaynaklandığını düşünmekteyim.
Arkadaşlar yazdıklarımı bir kontrol edin lütfen. Kanala urlsiz başvurup, daha sonra url alırsanız ödeme yapmayabilirler. Bir yazdıklarımı okuyunuz. rica ediyorum. Herkes ödeme alsın istiyorum.
Saygılarımla
Ödemeleri geciktirerek bizi personel maaşları ve diğer ödemelerimiz konusunda çok zor duruma soktu ama bu sabaha karşı Awesome bütün kanallarımızın Aralık & Ocak ödemelerini paypal hesabımıza attı (Telifli olanlar da dahil)
Çok önemli Not :
Awesome telifli de olsa kanal ödemelerini yapıyor.
Ama şu an itibariyle telifli veya temiz kanallarına hala ödeme alamayanlar varsa lütfen hemen Awesome'ye verilen kanal bilgilerini, iletişim ve paypal hesap bilgilerini kontrol edip yenilesinler. Çünkü bu bilgilerden biri eksik olduğunda network sizin kanalınızın bilgilerine doğru biçimde ulaşamıyor ve ödemeyi bu yüzden yapamıyor.
Herkesin ödemesini kuruş kuruş alabilmesi dileğiyle bol kazançlar.
linki sonradan yaptim bende ama digerini nasil geri getirecez simdi
abi sende aralık ayını alamamışmıydın yoksa sadece ocak ayımı ?Ödemeleri geciktirerek bizi personel maaşları ve diğer ödemelerimiz konusunda çok zor duruma soktu ama bu sabaha karşı Awesome bütün kanallarımızın Aralık & Ocak ödemelerini paypal hesabımıza attı (Telifli olanlar da dahil)
Çok önemli Not :
Awesome telifli de olsa kanal ödemelerini yapıyor.
Ama şu an itibariyle telifli veya temiz kanallarına hala ödeme alamayanlar varsa lütfen hemen Awesome'ye verilen kanal bilgilerini, iletişim ve paypal hesap bilgilerini kontrol edip yenilesinler. Çünkü bu bilgilerden biri eksik olduğunda network sizin kanalınızın bilgilerine doğru biçimde ulaşamıyor ve ödemeyi bu yüzden yapamıyor.
Herkesin ödemesini kuruş kuruş alabilmesi dileğiyle bol kazançlar.
Diğerini geri getirmene gerek yok hocam. Başvurudan sonra Welcome Awesomeness adı altında gelen mailde kanal linkiniz var ilk başvurduğunuzdaki gibi. Oradan alıp tekrardan ticket açıp yada ödeme formu gönderip alabilirsiniz.
merhaba ,
paypal isim bilgileri ile awesome kişisel girdigimiz isim bilgileri aynı olması şartmı ? yani tutmasa olurmu ?
abi sende aralık ayını alamamışmıydın yoksa sadece ocak ayımı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.