Aynı cevap bana da gelmiş. Tabi para yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana da gelmiş şöyle demiş :
" Payments can not go out until the end of the month. "
Aynen iyice zıvanadan çıktılar bu ay. Ocak kazancını nisanda ödemek nedir ya
telifsiz ocak kazancını ödediler
telifli aralık + ocak ödemediler.
Telif kaç tane vardı hocam ? Birde topluluk var mıydı ?
2 telif vardı kanalda , topluluk yoktu
Adamlar açtığım tickete bir cevap yazmışlar. Cevapta da soru sormuşlar ancak duruma çözüldü yazmışlar. Bu yüzden dönüp yazdıklarıma bakmıyorlar. Komedi ya![]()
''Çözüldük, dağıldık'' yazacaklarına ''Çözüldü'' yazmışlardır, inanma sen![]()
Arkadaslar dun AwesomenessTV ile gorustum tekrar..
Aynen aktariyorum...
Artik kanallarinizda telif olmasa dahi, TV yayinlari iceren (film, dizi, cizgi film vs.) kanallarin odemesini Youtube askiya aliyor. Bu sebepten dolayi, suan kanali telifsiz olup da odeme alamayan arkadaslar olabilir..
AwesomenessTV bundan sonra bunyesinde olup da 1 telif almis kanallari bunyesinde tutacak, fakat 2 veya daha fazla telif almis kanallari agindan aninda cikartacagini belirttiler. Bu kanallarinizda telif alan videolarin parasi odenmeyecek, telifin disinda kalan videolarinizin odemesini yapacaklarini da soylediler..
Ayrica ustune basa basa soyledikleri sey ise, artik yukarida belirttigim sekilde TV yayinlarini iceren videolari kanallariniza yuklememeniz, eger yuklerseniz de odemelerinizi yukarida yazdigima bagli olarak herkes gibi aninda beklememeniz. Cunku Youtube telif olsa da olmasa da belli kriterlere gore bu tur kanallarin odemelerini yapmadigini soylediler.
Suan kanallari telifsiz olup da odeme almamis arkadaslarin da paralarinin Youtube tarafindan kendilerine gonderilmedigini, bu arkadaslarin bir cogunun da Nisan ayinin 4'une kadar odemelerini alacaklarini soylediler..
Bilginize,
Hocam benim ave de kanalım yok ama dedikleri çok saçma adsense ödüyo creative ödüyo zoomin ödüyo aveye gelince mi ödemiyecekler hiç sanmıyorum.Arkadaslar dun AwesomenessTV ile gorustum tekrar..
Aynen aktariyorum...
Artik kanallarinizda telif olmasa dahi, TV yayinlari iceren (film, dizi, cizgi film vs.) kanallarin odemesini Youtube askiya aliyor. Bu sebepten dolayi, suan kanali telifsiz olup da odeme alamayan arkadaslar olabilir..
AwesomenessTV bundan sonra bunyesinde olup da 1 telif almis kanallari bunyesinde tutacak, fakat 2 veya daha fazla telif almis kanallari agindan aninda cikartacagini belirttiler. Bu kanallarinizda telif alan videolarin parasi odenmeyecek, telifin disinda kalan videolarinizin odemesini yapacaklarini da soylediler..
Ayrica ustune basa basa soyledikleri sey ise, artik yukarida belirttigim sekilde TV yayinlarini iceren videolari kanallariniza yuklememeniz, eger yuklerseniz de odemelerinizi yukarida yazdigima bagli olarak herkes gibi aninda beklememeniz. Cunku Youtube telif olsa da olmasa da belli kriterlere gore bu tur kanallarin odemelerini yapmadigini soylediler.
Suan kanallari telifsiz olup da odeme almamis arkadaslarin da paralarinin Youtube tarafindan kendilerine gonderilmedigini, bu arkadaslarin bir cogunun da Nisan ayinin 4'une kadar odemelerini alacaklarini soylediler..
Bilginize,
Hocam ben awe de film çalışıyorum ve tüm ödemelerim yapıldı zamanında aksamadı hiç bu dediğiniz olay yeni başlamış birşey mi yoksa eskidende söyledikleri birşey mi ? Bence çok saçma cevaplar veriyolar çünkü teliflide olsa google nasıl bizim adsenselere parasını veriyorsa onlarada veriyor vermeleri gerekir daha ödeme kontrollerini yapamıyorlarki kaldıki tek tek kanaldaki videoları kontrol edecekler bence çok çelişkili şeyler bunlar.Arkadaslar dun AwesomenessTV ile gorustum tekrar..
Aynen aktariyorum...
Bilginize,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.