Awesomeness e bağlı bazı kanallara ödemeler yapıldı.
Ancak %100 özgün çalıştığı halde ödeme alamadığını söyleyen arkadaşlarımız var ve bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı, ben dahil ödeme bekleyen hemen her arkadaşımız kulaktan dolma çeşitli söylentiler ile mantık yürütmeye çalışıyoruz.
Ödemeler ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında
Adsense Aylık Ödemeler bölümündeki şu konu içeriği dikkatimi çekti
http://www.ytpara.com/adsense-aylik...yi-kazanclari-nisan-odemeleri-tek-baslik.html
"Şubat ayı kazançları tahmini Olarak 11 nisan cuma günü kesinleşir"
anladığım kadarı ile adsense şubat ödemelerinde sorunlar yaşanıyor
bu problem partner firmalarada yansımış olabilir yada google tarafından yapılan ödemeler, çoğunluk olarak eski ve bazı yeni kanalları kapsayacak şekilde sınırlı ödemeler olabilir
ama en önemli sorun partner firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmıyor olmasıdır
Konuyu inceleyip mantık yürüttüğümüz zaman
"Ödemelerde yaşanan sorunların kaynağı nedir ?"
sorusuna verilebilecek en güzel cevabın "Google tarafından yapılan ödemelerin kısmen sınırlı olması durumu" olduğunu düşünüyorum
Sonuçta partner ağlara bağlı kanalların ödemeleri google tarafından yapılıyor
Ancak %100 özgün çalıştığı halde ödeme alamadığını söyleyen arkadaşlarımız var ve bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı, ben dahil ödeme bekleyen hemen her arkadaşımız kulaktan dolma çeşitli söylentiler ile mantık yürütmeye çalışıyoruz.
Ödemeler ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında
Adsense Aylık Ödemeler bölümündeki şu konu içeriği dikkatimi çekti
http://www.ytpara.com/adsense-aylik...yi-kazanclari-nisan-odemeleri-tek-baslik.html
"Şubat ayı kazançları tahmini Olarak 11 nisan cuma günü kesinleşir"
anladığım kadarı ile adsense şubat ödemelerinde sorunlar yaşanıyor
bu problem partner firmalarada yansımış olabilir yada google tarafından yapılan ödemeler, çoğunluk olarak eski ve bazı yeni kanalları kapsayacak şekilde sınırlı ödemeler olabilir
ama en önemli sorun partner firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmıyor olmasıdır
Konuyu inceleyip mantık yürüttüğümüz zaman
"Ödemelerde yaşanan sorunların kaynağı nedir ?"
sorusuna verilebilecek en güzel cevabın "Google tarafından yapılan ödemelerin kısmen sınırlı olması durumu" olduğunu düşünüyorum
Sonuçta partner ağlara bağlı kanalların ödemeleri google tarafından yapılıyor