Awesomeness TV Ödemeler Hakkında

r-beat

Kayıtlı Üye
Awesomeness e bağlı bazı kanallara ödemeler yapıldı.
Ancak %100 özgün çalıştığı halde ödeme alamadığını söyleyen arkadaşlarımız var ve bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı, ben dahil ödeme bekleyen hemen her arkadaşımız kulaktan dolma çeşitli söylentiler ile mantık yürütmeye çalışıyoruz.

Ödemeler ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında
Adsense Aylık Ödemeler bölümündeki şu konu içeriği dikkatimi çekti

http://www.ytpara.com/adsense-aylik...yi-kazanclari-nisan-odemeleri-tek-baslik.html
"Şubat ayı kazançları tahmini Olarak 11 nisan cuma günü kesinleşir"

anladığım kadarı ile adsense şubat ödemelerinde sorunlar yaşanıyor
bu problem partner firmalarada yansımış olabilir yada google tarafından yapılan ödemeler, çoğunluk olarak eski ve bazı yeni kanalları kapsayacak şekilde sınırlı ödemeler olabilir
ama en önemli sorun partner firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmıyor olmasıdır

Konuyu inceleyip mantık yürüttüğümüz zaman
"Ödemelerde yaşanan sorunların kaynağı nedir ?"
sorusuna verilebilecek en güzel cevabın "Google tarafından yapılan ödemelerin kısmen sınırlı olması durumu" olduğunu düşünüyorum
Sonuçta partner ağlara bağlı kanalların ödemeleri google tarafından yapılıyor

Awessonomess 2.parti ödemeleri bu hafta içi gönderiyor bilgilerinize.

serkan abi sende awe yetkilisi gibi konuşuyorsun sonra ödemeler gelmiyor
sonuçta iyi şeyler değil bunlar :D :D :D

şaka biyana abi gerçekten durumlar normal değil
awe durumları hiç normal olmaz zaten ama forumda ve facebookta mesajlaştığım arkadaşların hepsi sinir krizleri geçiriyor :)

Awessonomess 2.parti ödemeleri bu hafta içi gönderiyor bilgilerinize.

Aweyle mi görüştün kardeş ? Görüştüysen nasıl görüştün ? Bana da versene telefonları falan varsa sende, iki çift lafım var onlara :D

Hocam şubat değil Mart olucaktı o konuyu editledim şimdiye kadarda kimse farketmedi demekki.

Awesomeness e bağlı bazı kanallara ödemeler yapıldı.
Ancak %100 özgün çalıştığı halde ödeme alamadığını söyleyen arkadaşlarımız var ve bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı, ben dahil ödeme bekleyen hemen her arkadaşımız kulaktan dolma çeşitli söylentiler ile mantık yürütmeye çalışıyoruz.

Ödemeler ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında
Adsense Aylık Ödemeler bölümündeki şu konu içeriği dikkatimi çekti

http://www.ytpara.com/adsense-aylik...yi-kazanclari-nisan-odemeleri-tek-baslik.html
"Şubat ayı kazançları tahmini Olarak 11 nisan cuma günü kesinleşir"

anladığım kadarı ile adsense şubat ödemelerinde sorunlar yaşanıyor
bu problem partner firmalarada yansımış olabilir yada google tarafından yapılan ödemeler, çoğunluk olarak eski ve bazı yeni kanalları kapsayacak şekilde sınırlı ödemeler olabilir
ama en önemli sorun partner firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmıyor olmasıdır

Konuyu inceleyip mantık yürüttüğümüz zaman
"Ödemelerde yaşanan sorunların kaynağı nedir ?"
sorusuna verilebilecek en güzel cevabın "Google tarafından yapılan ödemelerin kısmen sınırlı olması durumu" olduğunu düşünüyorum
Sonuçta partner ağlara bağlı kanalların ödemeleri google tarafından yapılıyor

Hocam şubat ayı mart 11 inde kesinleşip ödemeyi zaten martta aldık. Adsense de genelde bu şekilde oluyor.

Ocak ve şubat ayında 1 tanesi 355 dolar bir tanesi 130 dolar olan 2 kanalımı attılar partnerlikten bu kanalların ödemesi sizce yapılırmı ?
teşekkürler...

Sizden ricam eger ingilizceniz iyi degilse lutfen aramayin. Adamlara yanlis seyler soyluyorsunuz, sonra kotu intiba birakiyoruz adamlarin gozunde.. Ingilizceniz yeterli ise de lutfen duzgunce, sinirlenmeden ve konuyu cozum odakli konusun..

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocam ben ödeme alamadım şubat ayının pazartesi alamayanlar bana pm atsın demiştiniz irtibata geçeyimmi

Benım bugun 147dolar oldu hemen videolrı gizledim bir sorum var bugun 147 dolar oldu odeme gelrımı yoksa bırdahakı aymı :D

paypal dogru yazdım en bastan sımdı bıldırmmı yapıcam yoksa beklıcemmı oyle

yahu arkadaşlar iyice detay sormayın bekleyelim işte perşembeyi hayırlısı neyse görücez,iwocan da muhasebecisi ceo su değil ya şirketin hesap hesap ne olacağını söyleyecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri