Oh beeeeeeeeeee Kasım ayında teliften kapanan ödemem de nihayet gelmiş yüklü bir miktar dı![]()
Ne kadar dı hocam ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oh beeeeeeeeeee Kasım ayında teliften kapanan ödemem de nihayet gelmiş yüklü bir miktar dı![]()
awe çatır çatır yaptı ödemeleri benimde ödememi yaptı 421 dolar hemde 3 teliften kapanan kanaldı.Eminimki bir daha ki aya ödemer ufak gecikse yine vermicek paramızı diyenler çıkacak ortaya.
adamlar temiz kanalları ödemedi bilader sen burda awe kırk yılın başı bi paranı aldın diye bizi yalancımı çıkarmaya çalışıyorsun
temiz olmayan kanalı ödeyenler temiz olmayanları ödemezmi? ne dersek diyelim ne yaparska yapalım malesef zihniyet aynı.Neyse tartışmanın manası yok size beklmeye ve kötülemeye devam edin.
işte siz şimdi bencilce davranırsınız birdahaki ay sizin başınıza gelirse emin olun anlayacaksınız burda yaptığınız saygısızlığı
2 tane kapanan kanalımın ödemesi geldi. Toplamda 10 bin küsür TL. Birisi Kasım ayından kalmaydı![]()
awe çatır çatır yaptı ödemeleri benimde ödememi yaptı 421 dolar hemde 3 teliften kapanan kanaldı.Eminimki bir daha ki aya ödemer ufak gecikse yine vermicek paramızı diyenler çıkacak ortaya.
Ne kadar dı hocam ?![]()
Hayırlı olsun ,ne zaman geldi hocam dünmü geldi,yoksa bugun ödemeler devam ediyormu
valla çok ince hesap yapmadım zaten gitmiş para diye baktığım için ama ödemeler normal geldi bana öyle anormal bir kesinti gözüme çarpmadı komisyon dışında
---------- Mesaj saat 21:28:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:27:08 civarında gönderildi. ----------
bu ay mı atılmıştı hocam hesap,benim de nisan başı atılan yüklü bi hesap var o gelmemiş henüz.
Allahini seveyim awe yollamiş parayi :d:
dunmu bugun mu ?
aynen hocam atılan kanal şubat kazancı beklediğin kanalmıydı ? Benim de iki kanalımı atmışlar aweden, atılanları alırmıyız çok merak ediyorum![]()
1 ay para almışsın veya 2 ay burda konuşuyorsun biz 2 aydır telifsiz tertemiz xx,xxx$ dolar paramızı alamamışız senin alıyor olman herkesin alıyor olması anlamına gelmiyortemiz olmayan kanalı ödeyenler temiz olmayanları ödemezmi? ne dersek diyelim ne yaparska yapalım malesef zihniyet aynı.Neyse tartışmanın manası yok size beklmeye ve kötülemeye devam edin.
kapanan kanalımın şubat ödemesini bugün aldım.
Bugün yollamis aralik kazancimi ama ben özel olarak sormuştum kanalini yolla dediler yolladim bugün atmislsr para yisevindim ya darisi sizin basiniza birakmayiin peşini ticket acin sorun paranizi takip edin melih başkan gibi çalarlar yoksa hakkinizi
Tost makinası
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.