Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

10 kişiden 7sine ödeme geldi bi bize gelmedi arkadaş,tamda sıkıntılı zamanda ödemezseler kötü olucak.

mart ayında awe'de bulunan kanalıma tek ihtar geldi ,ödemede sorun olmasın diye tüm videoları gizledim. Subat ayı ödemesi için awe'ye mesaj attım. Hesabınızda telif bulunduğu için hesabınız inceleniyor ve bekletiliyor diye cevap vermişler. subat kazancı $300 civarında , mart ise $900 dolar. nisan ve mayısta ödemeleri bunlar gönderir mi? Awe ile önceden hiç çalışmadım. Deneyimi olan paylaşabilir mi?

analytics görünüyor mu ? - evet
kanal ağı awesomeness bağlantısı duruyor mu ? - evet
paypal ve contact bilgileri güncel mi ? - evet
ödeme formu dolduruldu mu ? - evet
ödeme geldi mi ? - hayır
partner firmadan herhangi bir açıklama yada mail var mı ? - yok

analytics görünüyor mu ? - evet
kanal ağı awesomeness bağlantısı duruyor mu ? - evet
paypal ve contact bilgileri güncel mi ? - evet
ödeme formu dolduruldu mu ? - evet
ödeme geldi mi ? - hayır
partner firmadan herhangi bir açıklama yada mail var mı ? - yok

Bendede aynı

görülen o ki bu awe bize kan kusturmadan ödeme yapmak istemiyor :confused:

Ödeme mödeme olacağı yok ya. Ödenen kanallar hep 200-500 dolalık kanallar. 1-2 tane var sağlam ödeme. Telifsiz tertemiz x,xxx$ ödemeler şubat ve mart ödemeleri duruyor Geçen ayda aynı şey yok paypalı bilgileiniz yok. Yalanın biri bin para. Yoksa aralık ocağı nasıl ödediler. Hayatımızın yanlışı awe ile çalışmak

Ödeme mödeme olacağı yok ya. Ödenen kanallar hep 200-500 dolalık kanallar. 1-2 tane var sağlam ödeme. Telifsiz tertemiz x,xxx$ ödemeler şubat ve mart ödemeleri duruyor Geçen ayda aynı şey yok paypalı bilgileiniz yok. Yalanın biri bin para. Yoksa aralık ocağı nasıl ödediler. Hayatımızın yanlışı awe ile çalışmak

aynen aynen
bana yapılacak ödemede o civarlarda
dün desteğe mail attım cevap geldi ve diyorki 145$ sınırını geçtinizmi ?
sanırım cevap veren yetkili bana biraz şaka yaptı :D
youtube işine şubat ayında başladım ve iyi kazandım 1 ihtar ama partner attı geri aldı gibi bi durum olmadı
kısmet olurda öderlerse bu benim ilk ödemem olacak
partner firmaları araştırdım şartlar ağır ve aweden başka partnerde yoktu
kanal satarak bu işin ticaretini yapan arkadaşlara ayıp olmasın ama boş kanalla başvurdum hemen aldılar
öylesi firmanın ödemeside böyle olur
bizde muhabbet döndürerek zaman geçirmeye devam yapacak bişey yok :D

Malesef benim de hiçbir kanalıma ödeme gelmedi şu saat itibariyle...

Bana 2 tane ödeme gelmiş

2sindede february yazıyor

2 telifli dizi/film kanalıda göndermişler sanırım :D :D

canım awe en büyük awe :D :D

yalnız dün bi kanal sokayım dedim atmışlar bugün :D

neyse ondada vardır bi hayır :)

inşallah hocam herkes alır,dün bi parti aldık ama yüksek kazançlı hesaplar ödenmedi henüz bekliyoruz

awe dışında ne olursan ol gene gel diyen partner var mı?

vine videosu yükleyeyim dedim ondan attılar sanırım

Tek bir kanalım var oda aweye bağlı dizi kanalıdır 2. defa ödememi aldım sorunsuz mailsiz formsuz teşekkürler awe darısı diğer arkadaşların başına :)

ne yapıyor bu awe anlamadım ki
acaba diyorum bizim paraları amerikan borsasına yatırdılarda yükselişmi bekliyorlar ?
olmaz iş değil hani :D

2 tane kapanan kanalımın ödemesi geldi. Toplamda 10 bin küsür TL. Birisi Kasım ayından kalmaydı :D

awe çatır çatır yaptı ödemeleri benimde ödememi yaptı 421 dolar hemde 3 teliften kapanan kanaldı.Eminimki bir daha ki aya ödemer ufak gecikse yine vermicek paramızı diyenler çıkacak ortaya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri