Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Arkadaşlar ben mart ayının ilk haftası aweye üye oldum şuan kanalımın kazancı 300 dolar civarında ben ödemeyi ne zaman alacağım form doldurmam gerekirmi sizce ?
teşekkürler...

harbiden öyle
25 i oldu hala ses seda yok
bu nasıl iş arkadaş kendi paramız ile rezil oluyoruz,
daha ne kadar bekliyeceğiz ?

İlk defamı alıcaksınız para? Bence öyle çünkü bir awe partneri bu soruyu sormaz, bu isyanıda etmez. Şubat ayı kazancı ya ayın son 1-2 günü(Çok nadir) ya da Nisanın 10'a kadar elinizde olur..

İlk defamı alıcaksınız para? Bence öyle çünkü bir awe partneri bu soruyu sormaz, bu isyanıda etmez. Şubat ayı kazancı ya ayın son 1-2 günü(Çok nadir) ya da Nisanın 10'a kadar elinizde olur..

Guzel ic acici bilgi :))

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet beyler 10 una kadar bekleyin konuyuda hortlatmaksak zırt pırt gırıp cıkmayız 10 una kadar yorup yapmak dogru degıl

evet hocam ilk kez alacağım
ama bazı şeyler çok saçma geliyor
partner kanalın adsenseden tek farkı var
adsensede yaşanan soru işareti, ünlem yada kanıt isteme gibi sorunlar partner kanalda olmuyor, bizler bunun karşılığını %30 komisyon olarak fazlası ile ödüyoruz
mack a soruyorum ödemeler ne zaman olacak ?
net ve kesin bir tarih vermiyor
gelecek ay diyip geçiştiriyor

google bizim paralarımızı aweye ödediği halde, awede ödeme süreleri neden bu kadar gecikiyor ?
hak ihlali yapan ve kapanan kanalların hepsi belli, awe neyin hesabında ?
ödemeler için neden kesin bir tarih verilmiyor ?

bütün bu soruların belirli bir cevabı yok, ancak tahminler yaparak kendimizce cevaplar üretmeye çalışıyoruz
bu firma bizim üzerimizden her ay servet değerinde paralar kazanıyor
herşeyin algısı belli vergisi belli
ancak sorunlar bitmiyor, komisyon olarak ödediğimiz paraları hak etmiyorlar
sadece verdiğimiz emekler üzerinden bedava para kazanıyorlar

olayları çok net olarak kılıfına uydurmuşlar
bahsettiğimiz sorunlar dünya geneli yaşanıyor, alanda razı satanda razıymış gibi
görünerek kendilerini kamufle etmişler
bütün bunların üstüne partnerden ayrılma isteği göndersek kabul etmezler
sahtekarlıktan başka bişey değil

arkadaşlar şubat ta açtığım bir kanal vardı ve kanal kapatıldı.Gmail dahil bu google ürününe erişilemiyor hatası alıyorum.Aweye üye olurken papypal adresimi falan yazmıştı ve 145 dolar olan ödeme limitinide geçmiştim form doldurmama gerek var mı?

[MENTION=6319]r-beat[/MENTION] kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Herkes ilkay paramı alacakmıyım telaşı yaşamıştır. Fakat bu forumda 20 tane konu açılsa birisi awe hakkında. Yani o kadar çok konu var ki bu partner hakkında şikayetlerin olduğu. Yani bu neredeyse 7-8 aydır aynı.

Ben sadece sana değil, bütün aweye yeni katılan arkadaşlara sormak isterim. Bu kadar şikayet varken, bu kadar sorun konuşulurken, ne diye bu partnere üye olursunuz anlamıyorum. Yanlış anlaşılmasın sakın sadece soruyorum.

Yani ben her ay ödememi er yada geç alıyorum bu partnerden. Evet alamayanlar var ama adamlar bir sözleşme yapmış. Acaba okuyan kaç kişi? Belkide adamların sözleşmesinde telifli kanalların ödemesi yapılmayacak yazıyor. Açıkcası bende acemi şekilde bu ağa katıldım ama çokta isyankar değilim. Sonuçta katılan benim, sözleşmeyi okumayanda benim. Bu hatayı herkes yapıyor maalesef. Allah'tan kanallarım özgünde paramı her türlü alıyorum.

Uzun lafın kısası bu adamlar kimseye net bir tarih vermemiş. Bu tarihler arasında alırsın demiş. Herkesde bu ağa katıldıysa bunu kabul etmiş demektir. Ayın 25 iken daha para yatmadı demek sadece kendinizi sinir etmekten başka bir şey olmaz. Ayın 10'na kadar bekleyiniz.. Bu network böyle maalesef..

Arkadaşlar sadece Awe değil diğer partner kanallarda ayın 3-10 u arasında ödeme yapıyor. Yani ayın daha 15 i olmadan awe ödeme konusu açılıyor. Ayın 25 i olmadan para ne zaman yatacak deniyor. Ayın 30u oluyor herkes isyanda. Ayın 5-10 u derken ödemeler yapılıyor. (Yapılmayanda oluyor onlarda ya telifli yada başka bişi geç yatıyor onlar sanırım).

Başka partnerlerde niye bunlar olmuyor anlamıyorum. Biraz sabırlı olalım bekleyelim.

aceleci olmayın bu ay erkende gelebilir yani 1 inde gelebilir yada diğer ay gibi ayın 10 yada 11 gibi gelebilir.

Arkadaslar gördügüm kadarıyla bayagı kisi bu Awe den dert yanıyor.Bende bu partnere kanal sokmayı düsünüyordum.Sizce gireyim mi yoksa baska alternatif partner mi arayayım :)

Baska partner kabul ederse hic dusunme.

---------- Mesaj saat 21:49:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:48:08 civarında gönderildi. ----------

aceleci olmayın bu ay erkende gelebilir yani 1 inde gelebilir yada diğer ay gibi ayın 10 yada 11 gibi gelebilir.

Hocam ALLAH tan umut kesilmez der gibi olmus. :)

Awe de kazanmak zor değil , bilakis o kazancı alabilmek sorunun taa kendisi anası babası :D :D

[MENTION=6319]r-beat[/MENTION] kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Herkes ilkay paramı alacakmıyım telaşı yaşamıştır. Fakat bu forumda 20 tane konu açılsa birisi awe hakkında. Yani o kadar çok konu var ki bu partner hakkında şikayetlerin olduğu. Yani bu neredeyse 7-8 aydır aynı.

Ben sadece sana değil, bütün aweye yeni katılan arkadaşlara sormak isterim. Bu kadar şikayet varken, bu kadar sorun konuşulurken, ne diye bu partnere üye olursunuz anlamıyorum. Yanlış anlaşılmasın sakın sadece soruyorum.

Yani ben her ay ödememi er yada geç alıyorum bu partnerden. Evet alamayanlar var ama adamlar bir sözleşme yapmış. Acaba okuyan kaç kişi? Belkide adamların sözleşmesinde telifli kanalların ödemesi yapılmayacak yazıyor. Açıkcası bende acemi şekilde bu ağa katıldım ama çokta isyankar değilim. Sonuçta katılan benim, sözleşmeyi okumayanda benim. Bu hatayı herkes yapıyor maalesef. Allah'tan kanallarım özgünde paramı her türlü alıyorum.

Uzun lafın kısası bu adamlar kimseye net bir tarih vermemiş. Bu tarihler arasında alırsın demiş. Herkesde bu ağa katıldıysa bunu kabul etmiş demektir. Ayın 25 iken daha para yatmadı demek sadece kendinizi sinir etmekten başka bir şey olmaz. Ayın 10'na kadar bekleyiniz.. Bu network böyle maalesef..

cevaplarınız için teşekkürler
kendimizi paralamak dışında ne dersek diyelim bir faydası yok
awe ağına katılmamın tek nedeni adsensedeki kuralların aşırı katı olmasıydı
soru işaretleri ünlemler v.s bunlar bitmeyen sorunlar
ben yarı özgün yarı spam çalışıyorum
%100 özgün videolar yüklesek dahi adsense ile çalıştığımız sürece hataların ardı arkası kesilmiyor ki böylesi bir kanalın hit olması çok çok zor bişey
zoomin gibi işini düzgün yapan partner firmaların şartlarını karşılayacak durumda olan bir kanal zaten kendini aşmış bir kanal olur
bu tip kanallar genel olarak kaliteli içeriğe sahip ve % özgün videolar olan kanallar
bana göre böylesi kanalların partner firmalara pek ihtiyacı yok gibi
yanlışım varsa beni düzeltin

feci bir ödeme bekliyorum ama 1 telifli heyecan dolu anlar :)

Aslında en kötü yanı dogru düzgün paneli olmaması,zoomin cretive en azından kesinleşti yazıyor panelinde kesinleşencede ödüyorlar.awede herşey muamma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri