Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayın 25i oldu hala ses seda yok, napcaz ? fikri olan varmı
harbiden öyle
25 i oldu hala ses seda yok
bu nasıl iş arkadaş kendi paramız ile rezil oluyoruz,
daha ne kadar bekliyeceğiz ?
İlk defamı alıcaksınız para? Bence öyle çünkü bir awe partneri bu soruyu sormaz, bu isyanıda etmez. Şubat ayı kazancı ya ayın son 1-2 günü(Çok nadir) ya da Nisanın 10'a kadar elinizde olur..
İlk defamı alıcaksınız para? Bence öyle çünkü bir awe partneri bu soruyu sormaz, bu isyanıda etmez. Şubat ayı kazancı ya ayın son 1-2 günü(Çok nadir) ya da Nisanın 10'a kadar elinizde olur..
aceleci olmayın bu ay erkende gelebilir yani 1 inde gelebilir yada diğer ay gibi ayın 10 yada 11 gibi gelebilir.
[MENTION=6319]r-beat[/MENTION] kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Herkes ilkay paramı alacakmıyım telaşı yaşamıştır. Fakat bu forumda 20 tane konu açılsa birisi awe hakkında. Yani o kadar çok konu var ki bu partner hakkında şikayetlerin olduğu. Yani bu neredeyse 7-8 aydır aynı.
Ben sadece sana değil, bütün aweye yeni katılan arkadaşlara sormak isterim. Bu kadar şikayet varken, bu kadar sorun konuşulurken, ne diye bu partnere üye olursunuz anlamıyorum. Yanlış anlaşılmasın sakın sadece soruyorum.
Yani ben her ay ödememi er yada geç alıyorum bu partnerden. Evet alamayanlar var ama adamlar bir sözleşme yapmış. Acaba okuyan kaç kişi? Belkide adamların sözleşmesinde telifli kanalların ödemesi yapılmayacak yazıyor. Açıkcası bende acemi şekilde bu ağa katıldım ama çokta isyankar değilim. Sonuçta katılan benim, sözleşmeyi okumayanda benim. Bu hatayı herkes yapıyor maalesef. Allah'tan kanallarım özgünde paramı her türlü alıyorum.
Uzun lafın kısası bu adamlar kimseye net bir tarih vermemiş. Bu tarihler arasında alırsın demiş. Herkesde bu ağa katıldıysa bunu kabul etmiş demektir. Ayın 25 iken daha para yatmadı demek sadece kendinizi sinir etmekten başka bir şey olmaz. Ayın 10'na kadar bekleyiniz.. Bu network böyle maalesef..
Baska partner kabul ederse hic dusunme.
---------- Mesaj saat 21:49:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:48:08 civarında gönderildi. ----------
Hocam ALLAH tan umut kesilmez der gibi olmus.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.