M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Yarın bekliyoruz.
Paypaldaki kur fena düşmüş.
İnşAllah kardeşim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yarın bekliyoruz.
Paypaldaki kur fena düşmüş.
Senin alıyor olman herkesin alıyor olması demek değil güzel kardeşim. Hala telifsiz tertemiz ocak ayı kazancımı alamamışım burda ki benim gibi birsürü arkadaş var
[MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] kimseye bu sekılde konusamazsınız.Tekrarı olmasın lutfen.Kardeşim ilk kez senden duyuyorum ilk kez Telifsiz temiz kanalın parasını AWe -den alamamak, ilk odemeleri awe genelde 1 ay gec verir, olamaz boyle birshey onlara yaz bununla ilgili. 2 Ittar yoksa para alman sorun olmayacak, Sadece bir yanlişlik ola bilir...
Hocam gorusune saygim var ama oncekikle tartisma konusu degil bilgilendirme konusu, bende yuksek meblalar aldim sorunsuz olarak problem olmadi adam fikrini soylemis insanlari terslemenin bir anlami yok, herkesin gorusune saygi gostermek lazim adam sorunsuz almis diger adam telif vs. problem yasamis alamamis, benim awede 7 tane kanalim var 7side tikir tikir geliyor tertemuz kanallar rakam soylemicem, beni yanlis anlama.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha öncedden dizi den de çizgidende telifli ve kapanan kanallara 2 defa ödeme aldım.1 Telifli kanallarından özellikle 1 Telifli Çizgi Film kanallarından Awe'den daha önce ödeme alan oldu mu hiç?
Hocam rakam söylersen bızde fıkır sahıbı oluruz bellı bır mıktarın ustunu odemıyor dıyorlar
Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.
Hocam şöyle söyleyeceğim 12k üstü aylık kazancım herhangi bir sıkıntıda olmadı. Allahta herhangi bir sıkıntı vermesin cümlemize.
13 k $ aldım ben aralık kazancı . ocak gelmedi, subatla birlikte yatarsa 20 k daha öderlerse öderler .
13 k $ aldım ben aralık kazancı . ocak gelmedi, subatla birlikte yatarsa 20 k daha öderlerse öderler .
Ocak benimde gelmedi telif falan var mıydı üstad? Ticket attınızmı? Bana ay sonu ödenecek diyorlardı gene yalan olduk
Ne zaman aldınız hocam? bende 3k bekliyordum aralık kazancı ama partnerden attılar ödemediler hala
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.