Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Büyük ihtimal nisanın 2.haftası ödemeler yapılıcak. Ama belki bu gecede sürpriz yapabilir hadi hayırlısı :D

nefesler tutuldu, herkes gergin
acaba beklenen o an gelecekmi ?

Senin alıyor olman herkesin alıyor olması demek değil güzel kardeşim. Hala telifsiz tertemiz ocak ayı kazancımı alamamışım burda ki benim gibi birsürü arkadaş var

Kardeşim ilk kez senden duyuyorum ilk kez Telifsiz temiz kanalın parasını AWe -den alamamak, ilk odemeleri awe genelde 1 ay gec verir, olamaz boyle birshey onlara yaz bununla ilgili. 2 Ittar yoksa para alman sorun olmayacak, Sadece bir yanlişlik ola bilir...

1 Telifli kanallarından özellikle 1 Telifli Çizgi Film kanallarından Awe'den daha önce ödeme alan oldu mu hiç?

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Benimde en cok merak ettigim konu bu

Awe'den şu ana kadar gelen yok . İlk defa alacağım. Bu hafta gönderirler mi? Sadece awe sayfasında paypal adresimi girdim ve bilgilerimi güncelledim.

Kardeşim ilk kez senden duyuyorum ilk kez Telifsiz temiz kanalın parasını AWe -den alamamak, ilk odemeleri awe genelde 1 ay gec verir, olamaz boyle birshey onlara yaz bununla ilgili. 2 Ittar yoksa para alman sorun olmayacak, Sadece bir yanlişlik ola bilir...
[MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] kimseye bu sekılde konusamazsınız.Tekrarı olmasın lutfen.

Hocam gorusune saygim var ama oncekikle tartisma konusu degil bilgilendirme konusu, bende yuksek meblalar aldim sorunsuz olarak problem olmadi adam fikrini soylemis insanlari terslemenin bir anlami yok, herkesin gorusune saygi gostermek lazim adam sorunsuz almis diger adam telif vs. problem yasamis alamamis, benim awede 7 tane kanalim var 7side tikir tikir geliyor tertemuz kanallar rakam soylemicem, beni yanlis anlama.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam rakam söylersen bızde fıkır sahıbı oluruz bellı bır mıktarın ustunu odemıyor dıyorlar

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Hocam rakam söylersen bızde fıkır sahıbı oluruz bellı bır mıktarın ustunu odemıyor dıyorlar

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Hocam şöyle söyleyeceğim 12k üstü aylık kazancım herhangi bir sıkıntıda olmadı. Allahta herhangi bir sıkıntı vermesin cümlemize.

5k üstü ödenmiyor aralık kazancı 900 küsür dolardı tak diye ödediler ama kazanç yükselince yok

13 k $ aldım ben aralık kazancı . ocak gelmedi, subatla birlikte yatarsa 20 k daha öderlerse öderler .

bir sorum olacak mart ayı kazancım 200-210 dolar arası bi miktardı kanalım spamdan askıya alındı ve 2 tanede telif vardı askıya alındıktan sonra partnerden (awe) attılar bu parayı alabilirmiyim

Ocak benimde gelmedi telif falan var mıydı üstad? Ticket attınızmı? Bana ay sonu ödenecek diyorlardı gene yalan olduk

Topluluk ihtarı vardı üstad . Ticket atmadım . bu ay ki ödemeler de bir gelsin bakalım .eğer gelmezse şansımızı zorlarız.

---------- Mesaj saat 11:21:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:15:58 civarında gönderildi. ----------

Ne zaman aldınız hocam? bende 3k bekliyordum aralık kazancı ama partnerden attılar ödemediler hala

Şubat'ın 8 indemi ne almıştım hocam. beni atmadılar sonradan çıktı girdi yaptılar kazançlar gitti,sonra geri geldi fakat kanalın para kazanması kapalı lakin , :) kazanmaya devam ediyor dashboard da ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri