Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Saati merak edenler için tam 20.50 de mail gelmiş arkadaşlar

Partnerlikten geçen hafta atılmıştı kanalım.Şubat ayını yollamış canım awesomness.Bundan sponra aweye laf diyene savaş ilan ederim 421 dolar göndertmişler:D:D:D:D:

Odemeler devam edecek. Suan 750k dolarlik bi odeme gerceklestirmisler, devamini da yapacaklar. Soylediklerine gore suan islemdeymis..

Odeme almamis olanlar beklesinler pazartesiye kadar..

Odemeler devam edecek. Suan 750k dolarlik bi odeme gerceklestirmisler, devamini da yapacaklar. Soylediklerine gore suan islemdeymis..

hocam ben partnere girdikten sonra hem kanal ismini hemde urlyi değiştirmiştim ödeme almada sıkıntı yaşarmıyız?

Ödemeler gelmiş alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Benimde 1 kanalıma gelen teliften dolayı bağlantı kesmişlerdi. Telifi kaldırmıştım. Sonra topluluk ihtarım vardı 6 ay geçti oda kalktıydı. Onun parasınıda yatırmışlar bu gün.

@iwocan'e iyi bakın yakında awe'nin ödemelerini o dağıtacak şimdiden diyeyim size. :)

Ödeme alanlara hayırlı olsun.Alamayanlarda merak etmesin benim gibi çünki bende alamadım ama ödeyecekler her zamanki gibi er yada geç. 2. parti yarın olabilir almayanlar için.Yine alamazsanız pazartesi ibo kanallarınızı bildirir awe ye bakarlar durumuna..

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'e iyi bakın yakında awe'nin ödemelerini o dağıtacak şimdiden diyeyim size. :)

Ödeme alanlara hayırlı olsun.Alamayanlarda merka etmsin 2. parti yarın olabilir almayanlar için.Yine alamazsanız pazartesi ibo kanallarınızı bildirir awe ye bakarlar durumuna..

Sen yine beklemedesin demi :D

Sen yine beklemedesin demi :D
Beni biliyosun papatyam Antonyo banderasım hüseyin kağıtımmmmm..
Milletin kafasına Gökden elma yağsa,benim kafama ne düştüğünü biliyorsun.. (Muz kabuğu) :D:D:D Ama yine anlamadığım kafama düşen muz kabuğundan niye ayaklarım kayıp düşüyorum...Orda takıldım işte bi çözebilsem bende elma düşenler kervanına katılacamda çözemedim henüz.. :D:D:D:D:D:D

serkan usta benım mart ayında baya bırıktı ama alabilecek myim hala kafam karısık bırı yardım etsın bana bı zahmet ya...

serkan usta benım mart ayında baya bırıktı ama alabilecek myim hala kafam karısık bırı yardım etsın bana bı zahmet ya...

Mart ayı kazançları Nisan sonunda ödeniyor dostum. O zamana kadar kanalında bir problem telif vb olmazsa ödemeni alırsın. Telif vb olursa da 1 yada 2 ay gecikmeli alabilirsin.

bilgiler için teşekkürler hocam
beklemek sorun değilde önemli işlerde insana gına geliyor
yapacak bişey yok...

Mart ayı kazançları Nisan sonunda ödeniyor dostum. O zamana kadar kanalında bir problem telif vb olmazsa ödemeni alırsın. Telif vb olursa da 1 yada 2 ay gecikmeli alabilirsin.

Hocam bunlar benim 2 telif yiyen aralıktaki kazançı daha ödemediler kanalı attılar.onu geçtim tertemiz bi kanalım var şubat ödemesini alamadık hala ödemezlerse bi bakarsan sevinirim sonra.çıkarmada çıkarmıyorlar partnerden

yemin ediyorum diken üstündeyim inş. nisan mayıs gibi ödeme alırım bende mebla büyümeye başladıkça ben geriliyorum :)

Mart ayı 4 haneli kazanca ulaştım telif vb. yok inş. nisan sonu ödemeyi alırım.. Videolar gizledim ödeme de sıkıntı olmaz değilmi? Daha önce videoları gizli olarak ödeme alan arkadaş varmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri