Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Odemeler devam edecek. Suan 750k dolarlik bi odeme gerceklestirmisler, devamini da yapacaklar. Soylediklerine gore suan islemdeymis..

Odeme almamis olanlar beklesinler pazartesiye kadar..

Bilgilendirdiğin için sağol kardeş,para gerçekten lazım olduğu için aceleci davranıyorum,yoksa 1-2 ayda olsa beklerim.

Hocam bunlar benim 2 telif yiyen aralıktaki kazançı daha ödemediler kanalı attılar.onu geçtim tertemiz bi kanalım var şubat ödemesini alamadık hala ödemezlerse bi bakarsan sevinirim sonra.çıkarmada çıkarmıyorlar partnerden

Hocam bende senin gibi normal üyeyim. 2 telif yiyen kanalınızın para kazanma kısmında awe ibaresi duruyormu. Duruyorsa awenin kendi sitesinden kanalınız ile giriş yapıp paypal mail adresinizi sisteme girmeniz gerekli.

http://www.ytpara.com/awesomeness/2...y-odeme-bildirimi-doldurmaniza-gerek-yok.html
Bu konuda Serkan usta anlatmış nasıl yapılacağını. Bunu yaptıysanız beklemekten başka çare yok sanırım. Ödemeler devam ediyor belki sizinkini de öderler. (Ayrıca ödeme formu doldurmayı unutmayın her ihtimale karşı.)

Hocam bende senin gibi normal üyeyim. 2 telif yiyen kanalınızın para kazanma kısmında awe ibaresi duruyormu. Duruyorsa awenin kendi sitesinden kanalınız ile giriş yapıp paypal mail adresinizi sisteme girmeniz gerekli.

http://www.ytpara.com/awesomeness/2...y-odeme-bildirimi-doldurmaniza-gerek-yok.html
Bu konuda Serkan usta anlatmış nasıl yapılacağını. Bunu yaptıysanız beklemekten başka çare yok sanırım. Ödemeler devam ediyor belki sizinkini de öderler. (Ayrıca ödeme formu doldurmayı unutmayın her ihtimale karşı.)

Aralıktaki için onu yaptım zaten kanalı atmışlar ama halen giriş yapabiliyorum oraya ordaki bilgilerim güncel.o kanalı geçtim artık ödemeyecekse ödemesin temiz kanalımı ödesin yeter bana onuda ödemedi o canımı sıktı.

Bu gece ödeme olurmu daha acaba, yoksa yarınamı kalır Ödemeler aslında birkerdee sabaha kadar yapsalar herkezin ödemelerini ne güzel olur,gerçi bu ay erken ödemeye başladı geçen aylarda baya geç ve ödenmeyen çoktu galiba.

Gece 4 gibi bir parti daha ödeme yaparlarsa şukela olacak.

Aralıktaki için onu yaptım zaten kanalı atmışlar ama halen giriş yapabiliyorum oraya ordaki bilgilerim güncel.o kanalı geçtim artık ödemeyecekse ödemesin temiz kanalımı ödesin yeter bana onuda ödemedi o canımı sıktı.

Anladım dostum inşallah öderler. Awe den ödeme alınca da mutlu olamıyor insan stresi bi başka ama awe kadar kazandıran da yok piyasada.
Benimde telif gelen kanalım için ayrıca ayın 20 si gibi ödeme formu ekstra doldurmuştum. Ara ara doldurun bence.

Telif kaldırmayı denediniz mi?

Anladım dostum inşallah öderler. Awe den ödeme alınca da mutlu olamıyor insan stresi bi başka ama awe kadar kazandıran da yok piyasada.
Benimde telif gelen kanalım için ayrıca ayın 20 si gibi ödeme formu ekstra doldurmuştum. Ara ara doldurun bence.

Telif kaldırmayı denediniz mi?

4.aydayız zaten :D 1-2 aya kendi kalkar teliflerin heralde ozaman öderler sanırım :) neyse ummadığın zamanda yapıyorlar bana ödeme bekleyip göreceğizumarım herkez ödemesini bu gece alır

Paypala gelen paralarında vergısını oduyormusunuz beyler?

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Beni biliyosun papatyam Antonyo banderasım hüseyin kağıtımmmmm..
Milletin kafasına Gökden elma yağsa,benim kafama ne düştüğünü biliyorsun.. (Muz kabuğu) :D:D:D Ama yine anlamadığım kafama düşen muz kabuğundan niye ayaklarım kayıp düşüyorum...Orda takıldım işte bi çözebilsem bende elma düşenler kervanına katılacamda çözemedim henüz.. :D:D:D:D:D:D

Buraya sıçmışın da mumu nereye diktin o mesajını göremedim :D:D
Bu ne lan bi bok anlamadım :D:D

Buraya sıçmışın da mumu nereye diktin o mesajını göremedim :D:D
Bu ne lan bi bok anlamadım :D:D

Youtube kapanmasaydı şimdi direk Rahmetli Azer babadan "Ben Bende Değilem Bugünü" yapıştırır arkasınada "Kafama sıkar giderim"i yerleştirir ondan sonrada "Mezarımı derin edin su serpin serin edin" ilede bütün ahaliyi el Fatiha'ya davet ederdim...:D:D:D:D

Bak gene istediğimi yapamıyorum youtube kapalı..Bu şansızlıklar yakamı bırakmadı abi..

Youtube kapanmasaydı şimdi direk Rahmetli Azer babadan "Bend Bende Değilem Bugünü" yapıştırır arkasınada "Kafama sıkar giderim"i yerleştirir ondan sonrada "Mezarımı derin edin su serpin serin edin" ilede bütün ahaliyi el Fatiha'ya davet ederdim...:D:D:D:D

Bak gene istediğimi yapamıyorum youtube kapalı..Bu şansızlıklar yakamı bırakmadı abi..

Buda mumu olsun diyosun yani :D

iki hesabım vardı awede 2'sinin de 300 küsür alacakları vardı.kanallardan biri patladı giriş falan yapamıyorum.awe ikisinden birinin ödemesini yapmış acaba hangisi :D ayrıca bu ödeme de kapanan kanalının parasını alabilen var mı?

Ohhh sen çok yanlış gelmişsin be birader:D

Biraz balıklama daldım dıyelım :) aweden para kazanmak cok kolaymıs bunu anladım aylık xx.xxx.xx $ lara cıkmak cok zor bırsey degıl kı nısan ayında allah ızın verırse cıkacqgım olurda oderlerse kendı adıma vergı vermem benım ıcın sıkıntı yaratır hesap degıstırecegm o yuzden sordum :)

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri