Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biraz balıklama daldım dıyelımaweden para kazanmak cok kolaymıs bunu anladım aylık xx.xxx.xx $ lara cıkmak cok zor bırsey degıl kı nısan ayında allah ızın verırse cıkacqgım olurda oderlerse kendı adıma vergı vermem benım ıcın sıkıntı yaratır hesap degıstırecegm o yuzden sordum
Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.
popomuzu dagdan daga vursak bunlar bize ödeme yapmicak anlasilan
aralik ocak subat 3 kanal oldugu gibi duruyo hepsi temiz
ne zaman mesaj atsam paypal eksik hep oyalama
3 bin dolar alacagim var onun üstüne 2 binde ben katacam avukat tutacam bune lan ayip ya
bu kadarda olmaz yahocam ben eylul,ekım,kasım ,aralık kazanclarımı alamamıstım kanalların kazanclarının ekran goruntusunu sureklı alıp kayıt edıyordum ve bunları sureklı mesajla yolladım tehtıt ettım mahkemeye verıcem dıye ve bugun butun kapanan kanallarımın odemesını yaptılar
arkadaşlar awesomeness daha analitikte bile görmediğim telifden giden kanalın parasını atmış 4k dolar Elhamdulillah.
hocam bence bos bırakma sureklı mesaj at baskalarına odeme yaptınız de ornek ısterlerse ben aldıgım odemelerın ve kanalalrımın ekran goruntulerını verırım sana yollarsınbu kadarda olmaz ya
patlayan kanalın parasını ödeme ihtimalleri varmı üstad ?
eyv kardesim tm haber ederim sanahocam bence bos bırakma sureklı mesaj at baskalarına odeme yaptınız de ornek ısterlerse ben aldıgım odemelerın ve kanalalrımın ekran goruntulerını verırım sana yollarsın
patlayan kanalın parasını ödeme ihtimalleri varmı üstad ?
Anladığım kadarıyla ödeme bekleyen herkesin ödemesi yapılmış. Merak ettiğim bi konu var, burada yaklaşık 20k bekleyen bir arkadaş vardı o ne oldu acaba, onun akıbetini çok merak ediyorum. Platin bir üyeydi kendisi yanlış hatırlamıyorsam.
telıf,spam,topluluk,parakazanma kapanama,kanal silme,partnerden atılma hepsının odemesını aldım bugun
benim dediğim bu yazdıklarının arasında yok işte üstad
Ödeme Saati:
20:47 ile 20:53 arası .
Arkadaşlar aldığı parayla beklediği para arasında uyuşmazlık yaşayan varmı hangi kanalın ödemesi yapılacak diye her ay not ederim kanalların ne kadar kazandığını gelen paraya bakıyorum ama kanallarımla uyuşmuyo bazıları, acaba kesintiyi fazlamı yaptılar ki diye düşünüyorum .
Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.