Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Hocam ben ocak şubat ikisini de alamadım hala 2 kanalımdan. hatta eski kapanmış kanallarım bile gelmedi gelenler varmış ya ondan yaızorum bilgi olsun... Ben 2 aydır aweden hiç ödeme alamıyorum ve 15-20k gibi ödemeler. bana paramın üzerine yatacaklar gibi geliyor...

Hocam bu konuda arkadaşın birisi yazmıştı 5 haneli rakamlardan almış ödeme ancak alamayanlarda var biraz şansa kalıyor artık iş

gün olmuş pazar
saat olmuş 06:58
hala aweden ödeme yok :)

mehmet uygar ne la sen misin yoksa

ticket falan hikayeymiş
umutla beklemekten başka bir yol kalmadı

Özgün kanallarından para alamayan varmı? Ben sorun yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez.. Bu sorun iyice can sıkmaya başladı. Eğer bu kadar kişi parasını alamıyorsa artık ciddi ciddi bir şeyler yapmak lazım..

Özgün kanallarından para alamayan varmı? Ben sorun yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez.. Bu sorun iyice can sıkmaya başladı. Eğer bu kadar kişi parasını alamıyorsa artık ciddi ciddi bir şeyler yapmak lazım..

benim kanalım yarı özgün, kopya içerik neredeyse yok denilecek kadar az.
herşey eksiksiz ama paramı alamadım
o kadar ticket attım gelen cevaplar resmen dalga amaçlı :D
bu durumda yapacak tek iş
partnerden atılmak için elimizden geleni yapacağız

Bendede aynı problem 3 Aydır para alıyordum ama bu ay alamadım, gerceyi bilsem gelen ay odeyecekler sorun degil ama boyle devam ederse bu cok kotu bunlar uyelerinin yarisinin parasini verip yarininin vermemishler nerdeyse, bununla ilgili birşeyler yapmak lazim ya partnerden cikmak yada bashka birshey ben bu networkdan cikmak isterim ama burdan cikmak ayri bir sorun, çıkarsam o kadar network var birine girerim, çokda emek sarf ettim...

arkadaslar dün yani ayın6 yada 7si sabahı yatmazdı adamlar LOS ANGELES, Californiada yani saat farkı 8 9 saat vara aramızda bizde suan pazartesi saat 12 adamlarda ise pazartesi saat sabah 4 5 suan. bu gece beklemek daha mantıklı

Şubat ayı ödemelerini beklediğim temiz kanalım var, tek telifli kanalım var, 2 telifli kanalım var, teliften kapanan kanalım var, ciddi kazancı varken partnerlikten atılan kanalım var... hiçbiri yatmadı henüz :( bu akşam da gelmesse ne yapacağız, bu awe yönetimine nasıl ulaşıyoruz ? Bir de partnerlikten atılan kanala ödeme yapılıyor mu bilen birisi açıklasın lütfen..

dedim galiba yatırdılar konuyu görünce :( xxxx$ dolar bekliyorum ben bu ay ki ödemede bakalım daha var zamanları

Şubat ayı ödemelerini beklediğim temiz kanalım var, tek telifli kanalım var, 2 telifli kanalım var, teliften kapanan kanalım var, ciddi kazancı varken partnerlikten atılan kanalım var... hiçbiri yatmadı henüz :( bu akşam da gelmesse ne yapacağız, bu awe yönetimine nasıl ulaşıyoruz ? Bir de partnerlikten atılan kanala ödeme yapılıyor mu bilen birisi açıklasın lütfen..

Bekleyeceksin üstad her türlü gelir paran ama er ama geç.Awenin güzel bir yönü paranın beklemediğin anda gelmesi.Tavsiyem çok fazla umut bağlayıp moralini bozma.haricinde ne yapsan boş yazsanda çizsende. Bol kazançlar.

Ticketları cevap vermeden kapatıyorlar

ödeyebilirler hocam ben ilk partide ödeme almıştım geçen hafta ama kazançlı kanalları almadım hala muhakkak bir parti daha yapacaklar orası kesin inşallah ödeme alan şanslı azınlık içinde oluruz yoksa awesome da sinirlerimi aldırdım ödeme gelmesede pek canım sıkılmıyor:D

az uz paralar ile işimiz olsa tamam derim bu ay almasak da olur ama işte :)) İnşallah yatırırlar

Valla hiç umudum yok Ticket atmaktan yoruldum artık zahmet edip geri bile dönmüyorlar.

az uz paralar ile işimiz olsa tamam derim bu ay almasak da olur ama işte :)) İnşallah yatırırlar

azı buzu kalmıyorki hocam awe de,kazanç olarak 1 numaralar partnerler arasında hiç bir partnerde bunlar kadar kazanamadım birde düzenli ödeme yapsalar üstüne tanımam:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri