Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Benim kanalımın ocak kazancını ödemediler daha, bin tane ticket attım. Ne kadar yatcağını, tahmini olarak ne zaman yatcağını yazdılar. Yine yatmadı tekrar ticket attım Paypalınız eksik dediler. Aradım paypalı kontrol ettirdim sistemde vardı. P.tesi ödenecek dedi telefondaki kişi. Telefonu kapadıktan sonra Kanalı networktan attı halen de ödeme göndermediler :)

Benim kanalımın ocak kazancını ödemediler daha, bin tane ticket attım. Ne kadar yatcağını, tahmini olarak ne zaman yatcağını yazdılar. Yine yatmadı tekrar ticket attım Paypalınız eksik dediler. Aradım paypalı kontrol ettirdim sistemde vardı. P.tesi ödenecek dedi telefondaki kişi. Telefonu kapadıktan sonra Kanalı networktan attı halen de ödeme göndermediler :)

kanalı niye attılar? yok artık ya! telifli vs miydi hocam ? 2 ve fazla?

awe de atıyor artık 2 telifli hesapları bu ay başı baya kişinin kanalı çıkartıldı networkten,bu durumda olup ödeme alanda var almayanda

Benim kanalı 2 teliften atmışlar arkadaşlar kazanç 2 k üstü falandı belirtmek isteyeyim 2 telif ve üstü atılıyor

Telif uyarı hiçbirşey yok, sadece vidyoları gizledim o kadar :)

Arkadaşlar benıdme awe kanalım var telıf aldı ama hala para kazanıyor yarın tam 145 +dolar olucak vıdeoları gızlıcem telıf var dıye paramı yollarlarmı?

Benim kanalı 2 teliften atmışlar arkadaşlar kazanç 2 k üstü falandı belirtmek isteyeyim 2 telif ve üstü atılıyor

şimdi şöyle bir saçmalıkta var,mesela benim şubat ayım temiz geçti kanalda hiç bir uyarı yoktu 2 telifide mart ayınının son haftasında aldım normal olarak awe zaten benim şubat kazançlarımı google dan almış oluyor hadi martı geçtim ama şubatı ödemeleri lazım

şimdi şöyle bir saçmalıkta var,mesela benim şubat ayım temiz geçti kanalda hiç bir uyarı yoktu 2 telifide mart ayınının son haftasında aldım normal olarak awe zaten benim şubat kazançlarımı google dan almış oluyor hadi martı geçtim ama şubatı ödemeleri lazım

Hocam konu awe olunca herşey soru işareti olarka kalıyor :) Bence bu ay ödenen ilk parti önceki ayların sorunlu kanallarıydı ağırlıklı olarak sonradan normal Şubat ödemeleri yapılacak gibi geliyor ama bakalım. Awe er yada geç öder ama.

senin durumundayım hocam hem de bire bir aynı

Bendede kaç gundur telıf var ızlenım alıyor dıye atmadılar hala :D

partnerde ilk 2 hafta belki 3 hafta içerisinde telif gelmezse genelde partnerde tutuyorlar kanalları. ilk haftalarda telif gelirse atıyorlar kanalları. özellikle izlenen kanalınız varsa atmıyorlar 1 telifle :D

gecen ay hangı gun odeme yaptı awe arkadaşlar benımde yarın 143 dola rolucak hemen kanalı gizleyip para gelmesnı beklıcem

ahah süper :D :D ozaman yarına benimde para 143 dolar olur sonra basvuru yapar parayı beklerım

Bekleyeceksin üstad her türlü gelir paran ama er ama geç.Awenin güzel bir yönü paranın beklemediğin anda gelmesi.Tavsiyem çok fazla umut bağlayıp moralini bozma.haricinde ne yapsan boş yazsanda çizsende. Bol kazançlar.

teşekkürler kardeş.
atılan kanalların da parasını ödüyorlar diyosun yani..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri