Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Awe tarzı bu geç kalmak paraları ödememek milleti mağdur etmek kanal kapanınca paraları cebe atar sonra para sahibine gitti der.Awe hep böyle
gerçekten çok ilginç bu kadar zaman geçti hala ödeme yok? ilk defa böyle bir şey oldu.
Kimse kesin olarak temmuz kazancını almadı di mi? herkes bekliyor hala temmuz kazancını?
Benim ödemelerim her zaman gününde yatardı bu sefer yatmadı çıkış isteklerini yolladım ben. İnşallah çıkartırlarda Quize geçerim..
Hocam bence aceleci davranmayin zaten cikartmazlarda awede paramiz kalmiyor biliyosunuz adsense bile bu donem odemeleri diger aya atti awede yatiracaktir diye dusunuyorum.
Hocam bence aceleci davranmayin zaten cikartmazlarda awede paramiz kalmiyor biliyosunuz adsense bile bu donem odemeleri diger aya atti awede yatiracaktir diye dusunuyorum.
29 Ağustosta 4 kanalıma ödeme geldi, July yazıyor hepsinde.
Şimdi Ağustos ödemesi mi bekliyoruz biz ?
Bence bu ay 29 Ağustosta erken yapıldı ödemeler, artık bir sonraki aya olmalı.
Bu ay bu konuya çok fazla yazan olmadığına göre bir çok insan Temmuz ödemelerini almış olmalı, aksi takdirde bu konuya peş peşe mesajlar yazılırdı.. Ödemesini alanlar bu konuya yazma gereği duymadığı için, sadece ödemesini bekleyenler yazıyor galiba ?
Ödemelerimiz neden yapılmadı diye açtığım ticket'e ''Ödemeleriniz beklemeye alınmıştır, çünkü Youtube özgün içerik paylaşmayan ortakların ödemesini yapmamıza izin vermiyor'' diye bir cevap geldi.. Oysa Awe'de çok kanalımız var ve bunların büyük kısmında tek bir telif ve uyarı olmayanlar mevcut.
Herkesin ödemeleri beklemeye alınmadığına ve konuya çok az kişi yazdığına göre tahmin ettiğim gibi bir çok kişi Temmuz ödemesini almış olmalı.. Yoksa her ayın aksine bu konuya ilgi neden bu kadar az olsun ?
Başka tahmini olan veya açtığı ticket'e cevap alan arkadaşımız varsa lütfen görüşlerini paylaşsın.
İşin aksi tarafı benim kanallarım özgün hocam. Eğer spam olarak değerlendiriyorlarsa yandık..
Evet, sen Temmuz ödemelerini aldığına göre artık Ağustos ödemelerini bekleyeceksin, durumun öyle gösteriyor Alex.
Evet Temmuz ödemelerini bekliyoruz, Ağustos ödemeleri konusunda heyecan yapmak için çok erkenPeki siz şuan Temmuz ödemesi mi bekliyorsunuz, öyleyse 29 Ağustosta yapıldı Temmuzlar : )
Haklisin hocam acil lazim oldumu kotu oluyor. Bende sunucu paralarimi falan aweden cikaririm odemeler geldi para yok kotu oldu ama mecbur bekleyecegizDostum aweyi benim kadar savunan ve bilen azdır belkide bu forumda. 1 seneye yakındır çalışıyorum. Hiç bir zaman ödemem aksamadı ayın 10 a kadar süre vermiş awe bekledim 1 gün daha gelmedi. Üstelik para lazımken.. Yani yine kalmaz ödemem ama ben çıkış isteğini yolladım. İnşallah çıkartırlar. En nefret ettiğim şeydir verilen tarihler arasında ödeme yapılmaması.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.