Awesomeness TV Temmuz Ayı Kazançları, Ağustos Ödemeleri

Awesome'ye çıkma isteği göndermenizin hiç bir faydası olmaz, çünkü sözleşme süresini gerekçe gösterip bütün çıkma isteklerine olumsuz cevap veriyorlar.. Çıkma isteği göndermek yerine kendilerini ''ödemelerin neden geciktiği ve ne zaman ödeneceği'' konusunda bolo bol mail, ticket bombardımanına tutmak ve onları rahatsız ederek harekete geçirmeye çalışmak daha çok işimize yarar diye düşünüyorum.

Awesome'ye çıkma isteği göndermenizin hiç bir faydası olmaz, çünkü sözleşme süresini gerekçe gösterip bütün çıkma isteklerine olumsuz cevap veriyorlar.. Çıkma isteği göndermek yerine kendilerini ''ödemelerin neden geciktiği ve ne zaman ödeneceği'' konusunda bolo bol mail, ticket bombardımanına tutmak ve onları rahatsız ederek harekete geçirmeye çalışmak daha çok işimize yarar diye düşünüyorum.

Üstad aynısını yaptım. Durmadan ticket actım. Ancak sonuc olarak hesabı askıya aldılar. Ha bir hesap daha actım yine soruyorum fakat bunların niyetleri bozuk.

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

Hele bir de kanalda telif varsa yeme de yanında yat oluyor onlar icin. Istedikleri bahaneyi de bulmuş oluyorlar. Ben yaklaşık 1 yıldır odeme bekliyorum. Bir kuruş dahi alamadım. Kanal incelemede deniyor ve ödenmiyor.

Ben dashboardın olduğu bölümden kendilerine mesaj attım. Cevap nereye gelecek acaba? Mailimemi?

Üstad aynısını yaptım. Durmadan ticket actım. Ancak sonuc olarak hesabı askıya aldılar. Ha bir hesap daha actım yine soruyorum fakat bunların niyetleri bozuk.

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

Hele bir de kanalda telif varsa yeme de yanında yat oluyor onlar icin. Istedikleri bahaneyi de bulmuş oluyorlar. Ben yaklaşık 1 yıldır odeme bekliyorum. Bir kuruş dahi alamadım. Kanal incelemede deniyor ve ödenmiyor.

Hiç adsense ile çalışmadık ve kaç yıllık partnerlik tecrübelerimize dayanarak söylüyorum, bütün networkler aynısını yapıyor ve ilk partner olunduğunda ödemeleri aksatmadan gönderiyor ama bir müddet sonra ödemeleri bloke etmeye ve geciktirmeye başlıyor.

İddia ederek söylüyorum (videolarınız tamamen size ait ve özgün değilse) en güvenilir partner bile bunu yapıyor. İlk aylarda kanalınız teliften kapanmış olsa bile paranızı biraz geç te olsa mutlaka ödüyorlar. Ama o network'e üye olduğunuz isminizin ve paypal hesabınızın sicili tutulduğu için sonraki aylarda kanallarınızın telif, topluluk ihlali ve spam gibi yasal olmayan işlerle çalışmaya devam etmesi sebebiyle ''Sizin paylaşımlarınız hep illegal ve siz potansiyel bir risk yaratıyorsunuz'' diyerek sonraki aylara ait ödemelerinizi ''Youtube bloke koydu ve ödemenizi engelledi'' diyerek ödemiyorlar.

Peki bu sorunla baş etmenin bir yolu yok mu ? elbette var.
Benim size tavsiyem tek partnerle çalışmayın ve yeni açacağınız kanalları (Kesintisi daha az) diye asla daha önce bloke yediğiniz bir network'e bağlamayın. Çünkü yeni kanallarınız tamamen özgün çalışsa da kendi kayıtlarındaki siciliniz sebebiyle onlara da bloke koyabilirler.

Gerekirse bir network'teki kanallarınız kapatıldığında bir daha onlara yanaşmayın. Her gün yeni yeni network'ler açılıyor, kesintisi % 40'ta olsa açacağınız yeni kanalları sicil açısından yeni network'lere bağlayınız. Kesintisi yüksek olsa bile ilk aylarda ödemeleriniz zamanında yapılır.

Nacizane tavsiyem budur, çünkü kimsenin parası pul olsun istemiyorum.

Hiç adsense ile çalışmadık ve kaç yıllık partnerlik tecrübelerimize dayanarak söylüyorum, bütün networkler aynısını yapıyor ve ilk partner olunduğunda ödemeleri aksatmadan gönderiyor ama bir müddet sonra ödemeleri bloke etmeye ve geciktirmeye başlıyor.

İddia ederek söylüyorum (videolarınız tamamen size ait ve özgün değilse) en güvenilir partner bile bunu yapıyor. İlk aylarda kanalınız teliften kapanmış olsa bile paranızı biraz geç te olsa mutlaka ödüyorlar. Ama o network'e üye olduğunuz isminizin ve paypal hesabınızın sicili tutulduğu için sonraki aylarda kanallarınızın telif, topluluk ihlali ve spam gibi yasal olmayan işlerle çalışmaya devam etmesi sebebiyle ''Sizin paylaşımlarınız hep illegal ve siz potansiyel bir risk yaratıyorsunuz'' diyerek sonraki aylara ait ödemelerinizi ''Youtube bloke koydu ve ödemenizi engelledi'' diyerek ödemiyorlar.

Peki bu sorunla baş etmenin bir yolu yok mu ? elbette var.
Benim size tavsiyem tek partnerle çalışmayın ve yeni açacağınız kanalları (Kesintisi daha az) diye asla daha önce bloke yediğiniz bir network'e bağlamayın. Çünkü yeni kanallarınız tamamen özgün çalışsa da kendi kayıtlarındaki siciliniz sebebiyle onlara da bloke koyabilirler.

Gerekirse bir network'teki kanallarınız kapatıldığında bir daha onlara yanaşmayın. Her gün yeni yeni network'ler açılıyor, kesintisi % 40'ta olsa açacağınız yeni kanalları sicil açısından yeni network'lere bağlayınız. Kesintisi yüksek olsa bile ilk aylarda ödemeleriniz zamanında yapılır.

Nacizane tavsiyem budur, çünkü kimsenin parası pul olsun istemiyorum.
Tamam guzel soylemissin elletine saglikta kardesim.benim tek bir tsne sadece Partenerim var bugune kadar 1 creative partnerim 1 de awe baska partner tecrubem yok fakat nicin odemiolar spam yaparak video yuklemedim bot bugune kadar daha kullanmadim hepsini kendi elimle yukledim ve bi ilk aer kanalimda 200 vdeio var vidoelari tam 6 7 ayda yukledikten sonra bagladum kanal 2006 temmuzda acilmis bi kanala creative ise ayda 20 30 dolar geiten max bi kanala siciller temiz iken bana neden odeme yapmiyor tamam awe kanalim ozgun degil ama gercektrn icersine kameraya cekyigim 30 video mevcut bu adamalar biz hesapla4i Turkey olarak isaretledigimiz icin geciktiriyorlar hakkimjzi arasak Avrupa insan haklarina mi gidicez uluwlara arasi mahkemeye mi cikicaz adamlar biliyorlar buyuk ihtimal amerikadan yuklenen butun videolarin paralarini odediklerinden eminim biz yukledigimiz ip bakip ona gore odememe aldiklarini dusunuyorum baska bir sey dusunkuyorum bizim paralar ilede borsaya koyup 3 4 ay sibrada gelen paralardan sonra odemesini yapiolar bence olay bundan ibaret baska bisey degil.

Inşallah bayramda ödeme yapar son gelen mail bu

Hi there,

It our system it shows that you have earned $xxx and you passed our payment threshold in August, which means you will receive your payment the first week of October.

Best, - Dana

Inşallah bayramda ödeme yapar son gelen mail bu

Hi there,

It our system it shows that you have earned $xxx and you passed our payment threshold in August, which means you will receive your payment the first week of October.

Best, - Dana

şaka maka temmuz ödemesi yok ortalıkta ağustos ödeme zamanı gelmiş nerdeyse :p

Sevgili arkadaşlar Awesome yetkilisi Matt bu networkün blogunda 8 saat evel ödemelerle ilgili şöyle bir açıklama geçmiş. Sadece Türkiye de değil yurtdışında da pek çok kişinin ödemesi yapılmamış. Özgün kanalları bilmiyorum. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar bir bakabilir mi. Yeni sistemle ilgili bir şeyler yazıyor.

Saygılar..

Hey guys. This is Matt from the Awesomeness product team.

Because it takes about half a month for us to receive payment data from YouTube, the payment history will usually lag about month behind. So since it's September now, we're still waiting on YouTube to send us the final payment data for August. Then we need a few days to process it and display it to you.

We're working on making that processing time shorter, but we'll always be dependent on YouTube sending us their payment data, which usually comes to us between the 10th and 15th of the following month.

If you really want to see your earnings, my only suggestion is to go to youtube.com/analytics. Just keep in mind these are the estimated earnings, and may change before youtube sends us the final earnings report (the one that comes between the 10th and 15th).

I hope that helps and thanks for checking out our new feature!

Özet geçiceksek anladığım kadarı ile youtube para bekliyorlar para alıp ödeme falan yapabilirler

Sanırım tüm partnerlerde sorun var bu ay youtube paralarını geç vericek adamların. Bizde beklemekteyiz yazmışlar. Birde inanın bizde sizin ödemelerinizi yapmak istiyoruz falan demişler. Yani kısaca G.... yiyim ayağı yapıyorlar..

Sanırım tüm partnerlerde sorun var bu ay youtube paralarını geç vericek adamların. Bizde beklemekteyiz yazmışlar. Birde inanın bizde sizin ödemelerinizi yapmak istiyoruz falan demişler. Yani kısaca G.... yiyim ayağı yapıyorlar..

Iyide bunlar Temmuz kazanclari, diger partnerler temmuzlari yapti quiz agustosu odeyecek awesomeness biz hala youtube kime ne kadar odeme yapacagimizin bilgisini bize gondermedi diyor. Artik ne sacmalayacaklarini sasirmis bunlar.

adamlar yukarıdaki metinde temmuz ödemesinden bahsetmiyorlarki hiç ağustos ödemesini söylüyorlar

Galiba bunlar parayı cebe indirmiş muhtemelen artık yaparlarsa ödemeleri alacağımız ayın değil bir önceki ayın parasını almış olacaz...

[MENTION=15253]darktears[/MENTION]; hocamın dediği gibi Ağustos ödemesinden bahsediyorlar sanırım.
Adamlar ödeme bilgilerini bekliyormuş sanırım, payment data diyor. Genelde ayın 10'u ile 15'i arası gönderirmiş youtube ödeme bilgilerini ama henüz göndermememiş onları bekliyorlarmış. Geldiği zamanda 1-2 gün onların kontrolleri olucakmış.

Temmuz ödemesini iki ay sonra (eylül'de) bile henüz yapmamış olan bir firmaya Ekim'de yapılacağı dahi şüpheli görülen Ağustos ödemesini kim niye sorsun ki ? eski ödemeleri çözdük te günü gelmemiş ödemenin hesabını mı yapacağız ? Bunların hiç bir dediğine inanmamak lazım, partnerler sapıtmaya başladı iyice

yakında sular kesildi,muhtar seçimleri oldu o yüzden ödemenizi yapamadık gibi bahaneler gelirse hiç şaşırmam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri