Awesomenessdan mesaj var

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
H2eQwek.png

Yaparlar yunuus yaparlar :D Biliyorsun awede hiç param kalmadı kanalım olduğunda
her ay ödeme aldım. 5. ayda ayın 23'ünde ödeme almışım. İnşallah herkes alacak ödemesini.

bi kaç kişiye çok eski ödemeleri bu şekilde yaptı galiba onun dışında normalde bu kadar geç ödemez diğer aya kalır :)

edit: çiğköfte ısmarladığın ödememi bu :)

Awe 4 haneli param var sende getirtmeyin beni o ofisinize levye ile dalarım

Ya bunların hiç bir dediğine inanmam artık ben. Round 2 miş yok bilmem neymiş. :)
Bunlar hortumları kendilerine bağlamışlar kendilerine. Ne hortumu kanalizasyon boruları..

ne oldu bu konu yalan mı oldu? ödeme alan var mı bu hafta?

sallayın gitsin,bu ay google dan babayı alırlar enayi kalmadı artık

ben umudu kestim bunlardan artık. analytics,görüntülenme ne var ne yok sıfırlamışlar kanallar tertemiz

şimdi bunar bizi yeniden bağladılar partnere ve bizim sözleşmeler uzadı değilmi ?

oha yapma hocam o kadarda değil ben çıkış isteği yolladım öyle bir şey olsa anında çıkmam lazım 30 gün içinde.
paralar gitti, dashboard da yok benim son kanalı 2 gün önce bağlamışlar. Muhtemelen biz sıfırdan başladık bundan sonra ki kazandıklarımızı alacaz.

paralar gitti, dashboard da yok benim son kanalı 2 gün önce bağlamışlar. Muhtemelen biz sıfırdan başladık bundan sonra ki kazandıklarımızı alacaz.

kesin alırız:D senin bunlara hala para kazandırmaya niyetin mi var hocam ben 20k aboneli kanalı komple gizledim sırf bunlar çorba içmesin diye

kesin alırız:D senin bunlara hala para kazandırmaya niyetin mi var hocam ben 20k aboneli kanalı komple gizledim sırf bunlar çorba içmesin diye
Yok hocam alırız dediğime bakma aslında hiç umudum yok :D Mantıken yaptıkları şeye bir çözüm bulmaya çalışıyorum. :)

Aynı durumda bi kanalım var 20k ya yakın abone açık vaziyette duruyo. Aweye belli olmaz diyenleri dinlemek geliyor içimden :D

Hiç olmadık zamanda bi ödeme yaparlar belki :)

7 ocakta analytic sıfırlayıp atmışlartı , martta göndermişlerdi parayı hiç umut yoktu ama :D gerçekten acayip bir firma.

Awede kanalin varsa Extreme spor yapmis gibi oluyosun..kalp kapakçıkları felan açılıyor...neysr benim hala umudum var gerçi nasilsa param içerde birikiyo diyorum

bunların ödeme yapma olasılığı: hiç tanımadığım zengin bi akrabam ölürken tüm servetini bana miras bırakması gibi bir şey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri