Awesomeness'i arayıp hepimizin sorununu dile getirdim

Topluluktan engel yer o video hocam :D

ozaman melemen sembolik bişi dökersiniz üstüne :)

Konuşma kaydını atın YT'ye. cheater vs.. vs.. diye,

Adresimiz
Aşağıdaki adresten YouTube ile bağlantı kurabilirsiniz.

YouTube, LLC
901 Cherry Ave.
San Bruno, CA 94066
USA
Telefon: +1 650-253-0000
Faks: +1 650-253-0001

Burdan arayıp YT Şikayet edebilir veya somut olarak kime veya nereye email göndermeniz gerektiğini söyleyebilirsiniz.

En basindan beri planlamislar belliki. Bunyesinde en cok kanal bulunduran network heralde awesomeness. Networkte olan kanallarin %90 i buyuk ihtimalle ozgun degildir. Videolar silinmedikce para onlara akmaya devam edecek yani.

Parayı ödeselerde kurtulsam icerde 2.7K $ para var. Az bi miktar olsa (200-300$) hiç ugrasmam. Suan kanalıma video atmıyorum çünkü para kazanma aktif değil büyük ihtimalle kapatmıslar ama önceden attığım videolarda hala aktif. Kanalı bırakıcam öyle kendi haline arada girip eşlesen olursa onları sileceğim. Elbet birgün ödeyecekler o parayı ! Partnerden cıkıp adsenseye geri dönmeyide düşündüm ama içerde kalan parama acıyorum....

Bence bu bize soyledikleri hersey duzmece.Nedenmi ?

1- Vine videolari varsa odemeyiz diyorlar
Vine videolari olan kanallara aylardir odeme yapiyorlar.
2-Telifli kanallara odeme yo kdiyorlar
Telifli kanallara odeme alan dahi oldu son odemede
3-Kurallarimiza aykiri icerik yukledinzi yasak diyorlar
Partnerde tutuyorlar daha kanallari
4-Maddelerimizde bu kanallar yasak diyorlar
Kendileri bu kanallari bile biel davet yolluyorlar
5-Bir calisani sorun bizde muhasebe departmaninda sorun var paypal iel ilgili odemeleri kesin yapacagiz diyor butun kanallara
Diger konustugumuz yada konustugunzu kisi,ondan ona aktariyor telefonu sacma sebebler sunuyor odeme olmayacak diyor.

Yani yaz yaz bitmez birsey anladimsa bu isten yuh yani.Anlayan varsada anlatsin bilelim neymis.

---------- Mesaj saat 22:01:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:12 civarında gönderildi. ----------

5-Bir calisani sorun bizde muhasebe departmaninda sorun var paypal iel ilgili odemeleri kesin yapacagiz diyor butun kanallara
Diger konustugumuz yada konustugunzu kisi,ondan ona aktariyor telefonu sacma sebebler sunuyor odeme olmayacak diyor.

Yani yaz yaz bitmez birsey anladimsa bu isten yuh yani.Anlayan varsada anlatsin bilelim neymis.

Harun sende konusmayi kayda aldiysan at abide bi sunu dagitalim youtube'da video olarak millet dinlesin gorsun ne bok olduklarini.Yada kayit almadiysan ara yeni bi kayit al gerekeni yapalim igneli sorular sor burda bu kadar kisinin celiskiye dustugu konulardan aldigimzi cevaplari yayinlayalim youtube'da.

---------- Mesaj saat 22:01:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:12 civarında gönderildi. ----------

Haru nsende konusmayi kayda aldiysan at abide bi sunu dagitalim youtube'da video olarak millet dinlesin gorsun ne bok olduklarini.Yada kayit almadiysan ara yeni bi kayit al gerekeni yapalim igneli sorular sor burda bu kadar kisinin celiskiye dustugu konulardan aldigimzi cevaplari yayinlayalim youtube'da.

Abi en iyisi aweden biriyle kanka olmak :D Adamların iç işlerinde neler dönüyor anlatacak birisi lazım bize .

Eğer tekrar arama yapılacak ise öncelikle sorulacak soruların bir listesini yapalım ona göre arayıp soralım. Hem bazı sorularla ters köşe yapabiliriz adamları. Sonrada bu konuşmayı dağıtalım. Bütün youtube alemi öğrensin...

adamlar profesyonel dolandırıcı. bikaç gündür takip ediyom adamları 1 hafta önce 22 bin kanal bağlıydı firmalarına. şuan yaklaşık 10 bin kanal eksik görünüyor firmalarında. artık kendilerimi çıkardı yoksa millet kendisimi çıkdı bilinmez fakat adamların dolandırıcı olduğu açık. bu hırsızlara para kazandırmamak için 2 milyon izlemeli kanalı sildim. siz siz olun böyle adamlarla çalışmayın.

Eğer tekrar arama yapılacak ise öncelikle sorulacak soruların bir listesini yapalım ona göre arayıp soralım. Hem bazı sorularla ters köşe yapabiliriz adamları. Sonrada bu konuşmayı dağıtalım. Bütün youtube alemi öğrensin...
Liste yapin yazin,yeniden aranacak rahatda verilmeyecek zaten bu adamlara.Bizde bir cok soru var sizlerde yazin aklimiza gelmeyen seyleri bilelim.

Justin Bieber'ın Believe filmi çıkacağı gün öncesi yanlış hatırlamayorsam başvuru yaptım bir kanal ile kanal linki,kapak vs her şey filmle ilgiliydi.Adamlar 3 saat içinde davet yollamıştı.Partnere alıyorsun madem niye ödeme yapmıyorsun arkadaş.İllagal diyorsan davet yollama o zaman.Üçkağıtçının alası olmuşlar.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Paramızı ödemıyorlar kanallarımızı çıkarsınlar öylese. Bunu mutlaka soralım

ozaman melemen sembolik bişi dökersiniz üstüne :)

Konuşma kaydını atın YT'ye. cheater vs.. vs.. diye,

Adresimiz
Aşağıdaki adresten YouTube ile bağlantı kurabilirsiniz.

YouTube, LLC
901 Cherry Ave.
San Bruno, CA 94066
USA
Telefon: +1 650-253-0000
Faks: +1 650-253-0001

Burdan arayıp YT Şikayet edebilir veya somut olarak kime veya nereye email göndermeniz gerektiğini söyleyebilirsiniz.

Google'u aradım telesekreter konuşuyo kimse çıkmıyo. Web sitesini ziyaret edin diyo. Şu anda ulaşabilecek müşteri temsilcisi yokmuş

Ben Amerika'da yasiyorum, awe'yi aramak istiyordum. Bu basligi gorunce hevesim daha da artti. Internet uzerinden arama yapacagim, sesi nasil kaydedebilirim birisi bana yardimci olabilir mi?
Ayrica sormami istediginiz sorulari da alabilirim...

Liste yapin yazin,yeniden aranacak rahatda verilmeyecek zaten bu adamlara.Bizde bir cok soru var sizlerde yazin aklimiza gelmeyen seyleri bilelim.

Hemen çalışmalara başlıyorum hocam. Arkadaşlardan sorusu olanlar lütfen yorum olarak yazsın bende topluca yorum olarak yazacağım.

Not : Lütfen aynı soruları tekrar tekrar sormayınız.

Ben Amerika'da yasiyorum, awe'yi aramak istiyordum. Bu basligi gorunce hevesim daha da artti. Internet uzerinden arama yapacagim, sesi nasil kaydedebilirim birisi bana yardimci olabilir mi?
Ayrica sormami istediginiz sorulari da alabilirim...

Hocam Allah için bir ara bizi de bilgilendir. Kaydı al Videoyuda koy yemin ederim reklamlara herkes tıklar :)
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Abi telif almayan kanallara ödeme yapmak için kanalda ki videoları tekrar inceleme gereksinimi duyacaklar mıymış ben en çok bunu merak ediyorum

Kaç gündür şu iki konuya net bir cevap bulamadık gitti, bulsak Awesomeness'in üç kağıtçı olduğuna inanmamı için engel kalmayacak.

1- Kasım / Aralık döneminde kanalında telif veya topluluk olan kanallara diğer network'ler ödeme yaptı mı ? yapmışlarsa forumda kaç gündür bunca konu açılmasına rağmen neden 2-3 tane de ''Ben filan network'ten telifli kanalımın ödemesini aldım'' mesajı göremiyoruz acaba ?

Diğer network'ler telifi olan kanallara Kasım ayı için ödeme yapmışlarsa awesome'de yapmaya mecburdur. Ama önce diğer networklerin telifli kanallara ödeme yapmış olduğundan emin olmamız lazım.

2- Ödeme yapmadıkları ve para kazanmaya kapattıkları kanalları hala neden Awesome partneri olarak tutuyorlar ? Hem para kazanmaya kapattıkları, hem de 1 telifi olan kanallara ödeme yapmamalarına rağmen kanalları network'ten atmamaları gücümüze gidiyor.

Ben bu durumdaki kanalarımızı açıp hala Awesomeness'e bağlı olduğumuzu görünce sinirleniyorum. Ama iyi ingilizcem olmadığı ve skype kullanmadığımız için açıp bunun hesabını soramıyorum. Allah rızası için imkanı olan bir kaç arkadaş ta açıp bu mantıksızlığın hesabını sorsa ve bize bilgi verip içimizi rahatlatsa.

Ulan paramı illegal içerik paylaşmışım bahanesi ile ödemiyorsun, hem de illegal çalışan kanalı network'une bağlı tutuyorsun ? bağını koparıp atsana !

Birileri bu saçmalık karşısında ne cevap verdiklerini öğrenip bizi de bilgilendirirse çok sevineceğim, şimdiden teşekkürler.

Abi ilk soru.

1-) Kanallarımızın parasını vermiyorsanız kanallarımızı partnerliğinizden çıkartın.
2-) Madem vine videolarına ödeme yapmıyorsunuz biz ödeme alan kişileri tanıyoruz. Kanıtlarımız da var.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

benim kapanan kanalıma bıle odeme yaptılar.hemde 2 kanalıma. bu solenebılır mesela

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri