Paraları faizemi yatırdılar senedemi acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Topluluktan engel yer o video hocam![]()
En basindan beri planlamislar belliki. Bunyesinde en cok kanal bulunduran network heralde awesomeness. Networkte olan kanallarin %90 i buyuk ihtimalle ozgun degildir. Videolar silinmedikce para onlara akmaya devam edecek yani.
Bence bu bize soyledikleri hersey duzmece.Nedenmi ?
1- Vine videolari varsa odemeyiz diyorlar
Vine videolari olan kanallara aylardir odeme yapiyorlar.
2-Telifli kanallara odeme yo kdiyorlar
Telifli kanallara odeme alan dahi oldu son odemede
3-Kurallarimiza aykiri icerik yukledinzi yasak diyorlar
Partnerde tutuyorlar daha kanallari
4-Maddelerimizde bu kanallar yasak diyorlar
Kendileri bu kanallari bile biel davet yolluyorlar
5-Bir calisani sorun bizde muhasebe departmaninda sorun var paypal iel ilgili odemeleri kesin yapacagiz diyor butun kanallara
Diger konustugumuz yada konustugunzu kisi,ondan ona aktariyor telefonu sacma sebebler sunuyor odeme olmayacak diyor.
Yani yaz yaz bitmez birsey anladimsa bu isten yuh yani.Anlayan varsada anlatsin bilelim neymis.
Bence bu bize soyledikleri hersey duzmece.Nedenmi ?
1- Vine videolari varsa odemeyiz diyorlar
Vine videolari olan kanallara aylardir odeme yapiyorlar.
2-Telifli kanallara odeme yo kdiyorlar
Telifli kanallara odeme alan dahi oldu son odemede
3-Kurallarimiza aykiri icerik yukledinzi yasak diyorlar
Partnerde tutuyorlar daha kanallari
4-Maddelerimizde bu kanallar yasak diyorlar
Kendileri bu kanallari bile biel davet yolluyorlar
5-Bir calisani sorun bizde muhasebe departmaninda sorun var paypal iel ilgili odemeleri kesin yapacagiz diyor butun kanallara
Diger konustugumuz yada konustugunzu kisi,ondan ona aktariyor telefonu sacma sebebler sunuyor odeme olmayacak diyor.
Yani yaz yaz bitmez birsey anladimsa bu isten yuh yani.Anlayan varsada anlatsin bilelim neymis.
---------- Mesaj saat 22:01:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:12 civarında gönderildi. ----------
Haru nsende konusmayi kayda aldiysan at abide bi sunu dagitalim youtube'da video olarak millet dinlesin gorsun ne bok olduklarini.Yada kayit almadiysan ara yeni bi kayit al gerekeni yapalim igneli sorular sor burda bu kadar kisinin celiskiye dustugu konulardan aldigimzi cevaplari yayinlayalim youtube'da.
Liste yapin yazin,yeniden aranacak rahatda verilmeyecek zaten bu adamlara.Bizde bir cok soru var sizlerde yazin aklimiza gelmeyen seyleri bilelim.Eğer tekrar arama yapılacak ise öncelikle sorulacak soruların bir listesini yapalım ona göre arayıp soralım. Hem bazı sorularla ters köşe yapabiliriz adamları. Sonrada bu konuşmayı dağıtalım. Bütün youtube alemi öğrensin...
ozaman melemen sembolik bişi dökersiniz üstüne![]()
Konuşma kaydını atın YT'ye. cheater vs.. vs.. diye,
Adresimiz
Aşağıdaki adresten YouTube ile bağlantı kurabilirsiniz.
YouTube, LLC
901 Cherry Ave.
San Bruno, CA 94066
USA
Telefon: +1 650-253-0000
Faks: +1 650-253-0001
Burdan arayıp YT Şikayet edebilir veya somut olarak kime veya nereye email göndermeniz gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Google'u aradım telesekreter konuşuyo kimse çıkmıyo. Web sitesini ziyaret edin diyo. Şu anda ulaşabilecek müşteri temsilcisi yokmuş
Liste yapin yazin,yeniden aranacak rahatda verilmeyecek zaten bu adamlara.Bizde bir cok soru var sizlerde yazin aklimiza gelmeyen seyleri bilelim.
Ben Amerika'da yasiyorum, awe'yi aramak istiyordum. Bu basligi gorunce hevesim daha da artti. Internet uzerinden arama yapacagim, sesi nasil kaydedebilirim birisi bana yardimci olabilir mi?
Ayrica sormami istediginiz sorulari da alabilirim...
Google'u aradım telesekreter konuşuyo kimse çıkmıyo. Web sitesini ziyaret edin diyo. Şu anda ulaşabilecek müşteri temsilcisi yokmuş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.