Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslatr birazdan yaklasik 15-20 dk sonra,bu adamlari arayip butun sorulari yoneltecegiz ve konusmaydi kayda alacagiz.Bu kayidida gerekirse her yerde kullanacagiz ve kayit parkende kendilerine kayit alindigini beyan edecegiz.
Sorulariniz varsa acil olarak konuya mesaj olarak yazin.
Sözleşmeyi okuduğum kadarıyla şu an yaptıkları şeyi yapmaya hakları yok. En fazla sözleşmeyi fesh edebiliyolar. Yani sizi networktan çıkarmaları gerek onuda yapmıyolar. şu an mahkemelik olsa bu sözleşmeye göre bu adamlardan bir dünya tazminat alırız.
İşte bu örnekleri çoğaltıp Awesome'nin gözüne sokmak lazım.. başka firmalar ödeme yaparken tek legal paylaşımcı senmisin demek lazım .. Ayrıca bazı arkadaşlar sözleşmede telifli kanala ödeme yapılmayacak diye madde var mı şeklinde soruyor.. Sevgili arkadaşlar; varsayalım sözleşmede o madde var, ki kesin vardır olmaması mantıksız olur.
Ama diyelim ki ben Awesome'ye 6 ay önce o sözleşme ile 9 kanal bağladım, ve bugüne kadar da o sözleşmeye rağmen değil tek telifli , 3 teliften kapanan kanallarımın bile ödemesini aldım.. peki şimdi değişen nedir ki sen ödeme yapmıyorsun ? hem de tek telifli kanala ? Sözleşme o zaman ki sözleşme değil mi ?
İşte böyle can alıcı soruları biriktirip onlara tek tek sormak lazım.. Ah bu yabancı dil yokluğu ne kadar zor ya ? yoksa bir hukuk bürosu gibi onları sıkıştırıp duracaktım.
Sorulacak sorular eklenmesin iistediginzi genel soru varsa yazin.
1 -Kasım / Aralık döneminde kanalında telif veya topluluk olan kanallara diğer network'ler ödeme yaptı ! Siz neden Telifli kanallara odeme yapmamakda israr ediyorsunuz !
2 -Ödeme yapmadıkları ve para kazanmaya kapattıkları kanalları hala neden Awesome partneri olarak tutuyorsunuz ?
3 -Ödeme alamayan kanallarımıza mail atıyorsunuz içerik incelenip ödeme yapılıp yapılamayacağı içeriğinizin telifli telifsiz olmasına göre belirlenecek diye.
Bunu google yapmıyormu?
4 -Özgün çalışmayan kanallari neden halen partnerlikde tutuyorsunuz.
5 - Vine videolari icin odeme yapmiyoruz diyorsunuz ? Vine videolari ile odeme alanlar var ?
6- Kasım / Aralık Ayindaki yaptiginiz odemelerde Telifli,Topluluk ihtarli ve kapanmis kanallar var,ama simdi biz bunlara odeme yapmiyoruz diyorsunuz ?
7- Sozlesmenizde icerik kendinize ait deilse fesh ederiz partnerlikden cikartiriz diyorsunuz,Halen partnerde tutuyorsunuz ! Kazanilan ucret oldugundada odeme yapamayiz diyorsunuz.
8- Her network odemesini duzgun bir sekilde yaparken,siz neden her ay duzgun bir sekilde odemelerinizi yapamiyorsunuz ?
9- Kanalimizdaki icerigin yasak oldugunu bile bile partnerlik daveti yolluyorsunuz,kabul ediyoruz,odeme gunu gelince kanalinizdaki videolar sizin degil odeme yapamayiz diyorsunuz.Madem odeme yapmayacaksiniz neden partnerlik teklifi yolluyorsunuz ?
10- Bir sonraki ayin odemesi geldi halen ozgun,kendi videolarimizin oldugu yada telifsiz kanallarin odemesini yapmadiniz ! Ne zaman odeme yapmayi dusunuyorsunuz !!
Kaç gündür şu iki konuya net bir cevap bulamadık gitti, bulsak Awesomeness'in üç kağıtçı olduğuna inanmamı için engel kalmayacak.
1- Kasım / Aralık döneminde kanalında telif veya topluluk olan kanallara diğer network'ler ödeme yaptı mı ? yapmışlarsa forumda kaç gündür bunca konu açılmasına rağmen neden 2-3 tane de ''Ben filan network'ten telifli kanalımın ödemesini aldım'' mesajı göremiyoruz acaba ?
Diğer network'ler telifi olan kanallara Kasım ayı için ödeme yapmışlarsa awesome'de yapmaya mecburdur. Ama önce diğer networklerin telifli kanallara ödeme yapmış olduğundan emin olmamız lazım.
2- Ödeme yapmadıkları ve para kazanmaya kapattıkları kanalları hala neden Awesome partneri olarak tutuyorlar ? Hem para kazanmaya kapattıkları, hem de 1 telifi olan kanallara ödeme yapmamalarına rağmen kanalları network'ten atmamaları gücümüze gidiyor.
Ben bu durumdaki kanalarımızı açıp hala Awesomeness'e bağlı olduğumuzu görünce sinirleniyorum. Ama iyi ingilizcem olmadığı ve skype kullanmadığımız için açıp bunun hesabını soramıyorum. Allah rızası için imkanı olan bir kaç arkadaş ta açıp bu mantıksızlığın hesabını sorsa ve bize bilgi verip içimizi rahatlatsa.
Ulan paramı illegal içerik paylaşmışım bahanesi ile ödemiyorsun, hem de illegal çalışan kanalı network'une bağlı tutuyorsun ? bağını koparıp atsana !
Birileri bu saçmalık karşısında ne cevap verdiklerini öğrenip bizi de bilgilendirirse çok sevineceğim, şimdiden teşekkürler.
Ben simdi aradim, bu sabah yine aramis miydin diye sordu. Sonra da odeme islerine John diye bir elaman bakiyor, o suanda yok dedi. Telefon ve ismimi not aldi, yarin John beni arayacak bakalim.
Beni bir üst yetkiliye bağladı, Son bağlandığım kişi, Kanalda telif olduğunda ödeme alamazsınız ibaresinin sözleşmede yer aldığını, zaten google kurallarınada aykırı oldugunu tekrar tekrar söyledi
+13106011960
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]![]()
![]()
Arkadaşlar bence konuyu daha fazla dağıtmaya herkesin aramasınada gerek yok. Herkesin ortak sorularını ben sordum geçiştirmece cevaplar aldım. şimdi serkan abi sorularınızı not aldı tekrar arayıp kayıt alarak arıyacak. Kaydı'da paylaşır sanırım buraya. Tatmin olmazsak tekrar bi arayıp kayıt alırız. Mail atmaktan sağa sola yazmaktan daha etkili en azından. Elimizde ses kaydı olduğunda'da paylaşırız. Ses kaydını bekleyelim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.