Awesomeness'ten memnunmusun ?

Para KAzanman Devre Dışı Kalmış Olabilir.

onun için herhangi bi şekilde telif yemiş olmam gerekmiyor mu hocam?kanalı hergün defalarca kontrol ediyorum,telif yemedim hiç bi şekilde.dedigim gibi tüm videolarda para kazanmada aktif,o şekilde bi sorunum olmadı.şimdi hesap durumuna tekrar baktım,herşey normal.

ayrıca adamlara mesaj attım,sorun bizden kaynaklı çözücez dediler geçen hafta yani öyle bişey olsa sen hatalısın,telif yemişsin derlerdi.

Cahilliğimi bağışlayın. Bu bahsedilen site youtube kanalı ile bağlantılımı çalışıyor, yoksa youtube kanallarına yüklediğimiz gibi bu sistemede video yüklüyoruz?

Cahilliğimi bağışlayın. Bu bahsedilen site youtube kanalı ile bağlantılımı çalışıyor, yoksa youtube kanallarına yüklediğimiz gibi bu sistemede video yüklüyoruz?

bağlantılı çalışıyor kardeşim. adsense yerine bu firma veya benzeri network firmalar İle anlaşyırouz kazancımızı bu firmalar bize ödüyor.

Hem adsense hemde bu bahsedilen sistem olmuyor yani. Arkadaşlar bu network sisteme adsenseden ban yedikten sonra mı geçiyorlar acaba?

hayır ikisi bi arada olmuyo. bu sistem adsenseden daha çok kazandırır ve bazı ayrıacalıklar tanır. mesela daha az 3 taraf gelir videolarınıza. ama bu sistem 30-40 % kesinti yapıyo kazançtan. hayır para kazana statüsü aktifken kabul ederler. adsenseden ban yerseniz kabul etmezler.

hayır ikisi bi arada olmuyo. bu sistem adsenseden daha çok kazandırır ve bazı ayrıacalıklar tanır. mesela daha az 3 taraf gelir videolarınıza. ama bu sistem 30-40 % kesinti yapıyo kazançtan. hayır para kazana statüsü aktifken kabul ederler. adsenseden ban yerseniz kabul etmezler.

Anladım... Verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Son olarak bu olayın adı partnermi acaba? Arkadaşlar devamlı partnerden falan bahsediyorlar...

Birşey sormak istiyorum yeni bir youtube kanalı açsam video yüklemeden awesomeness e geçebilir miyim yoksa iyi bir kanalı mı kabul ediyorlar?

Birşey sormak istiyorum yeni bir youtube kanalı açsam video yüklemeden awesomeness e geçebilir miyim yoksa iyi bir kanalı mı kabul ediyorlar?

eger sistemleri degişmediyse,3-5 izlenim alan 10 video ile kabul edilen kanalım oldu.sonra telifden kapandı kanal ama,o ayrı bi konu tabi :)

Kazanç olayı Awesomeness'ta güzel ama insan acaba paramı alabilecek miyim diye endişeleniyor. Bakalım ay sonu ya da Aralık'ın ilk haftası 550 $'ımı yatırırlarsa o zaman tamam derim.

Edit : Başka bir kanalım için hala Ağustos kazancımı alamadım.

Kazanç olayı Awesomeness'ta güzel ama insan acaba paramı alabilecek miyim diye endişeleniyor. Bakalım ay sonu ya da Aralık'ın ilk haftası 550 $'ımı yatırırlarsa o zaman tamam derim.

Edit : Başka bir kanalım için hala Ağustos kazancımı alamadım.

Alamadıgım dedigin kanal yanlış hatırlamıyosam kapanmıştı dimi kardeş. Diger partnerlikler kapanan kanalın parasını direk cukkaya indirirken Awesomeness eger google dan ödeme alırsa müşteresine ödeme yapıyor araştırdıgım kadarıyla..

Alamadıgım dedigin kanal yanlış hatırlamıyosam kapanmıştı dimi kardeş. Diger partnerlikler kapanan kanalın parasını direk cukkaya indirirken Awesomeness eger google dan ödeme alırsa müşteresine ödeme yapıyor araştırdıgım kadarıyla..

Evet hocam kapanmıştı. Kanal kapandıktan sonra mail atmıştım Awesomeness'a 1 hafta sonra mail gelmişti. Eylül ayı içinde bir gün alırsın ödemeyi denmişti. Ondan sonra 2 ay geçti hiç bir haber yok. En son bi 10 gün önce mail geldi seninle irtibata geçildi mi diye? Hayır mesajını attıktan sonra tekrar bir mail geldi 145 $ barajını ne zaman geçtin diye. Ben de Ağustos sonunda yazmıştım. Ondan sonra gene bir hareket yok.

En iyi kazanci veren network tartismasiz bu bir gercek.Destek odeme gibi dahsboard gibi otomatik odeme gibi durumlarida bi duzeltseler tadindan yenmezde zamana ihtiyac var daha.

bilse bilse sen bilirsin usta. 4.5 mılyar para bırıktı kanalımda geçen ay bu ay ödemenmesı ıcın basvuru formunu doldurup tıcket actım öyle cok yuklu meblagda değil ama spamdan kazandık ödememezlk durumu var mıdır bu meblayı. hiç yüksek çekim yapan görmedım awe den

bilse bilse sen bilirsin usta. 4.5 mılyar para bırıktı kanalımda geçen ay bu ay ödemenmesı ıcın basvuru formunu doldurup tıcket actım öyle cok yuklu meblagda değil ama spamdan kazandık ödememezlk durumu var mıdır bu meblayı. hiç yüksek çekim yapan görmedım awe den
Büyük ihtimal öderler spamdan gittiyse.Ben bu forum da awe den 14k $ ödeme alan gördüm.

2-3 Haftada 400 dolar yaptım.Ama yüzde 40 kesinti konusunda memnun değilim.Onun haricinde çok iyi kazandırıyor. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri