Awesomness Tv Partnerlik Güzel Haberler

Awesomness ödemeyi yaptıda bu paypal bi türlü ödeyemedi ayın 1 inde akşam saatleri ödeme istedim bugün 9 u hala yatırmadı ilk defa paypaldan ödeme alcam banka hesabıma bukadar sürmesi normalmidir arkadaşlar?

Awesomness ödemeyi yaptıda bu paypal bi türlü ödeyemedi ayın 1 inde akşam saatleri ödeme istedim bugün 9 u hala yatırmadı ilk defa paypaldan ödeme alcam banka hesabıma bukadar sürmesi normalmidir arkadaşlar?

10-15 gün içinde hesapta olur. tabi araya tatiller girdiği için biraz geç olabilir.

10-15 gün içinde hesapta olur. tabi araya tatiller girdiği için biraz geç olabilir.

telefon ettim adamlar dediki bazı bankalar inceliyormuş kara paramı neyin nesidir diye normalde 7 iş gününde yatması gereken para şu an 9 iş günü oldu yatmadı paypal biz yolladık parayı dedi, sonra aradım bidaha hangi bankalarla anlaşmalısınız dedim hangi banka kesin 7 iş gününde yatırır dedim saydı garanti,akbank,finans 1-2 bişey daha saydı da hatırlayamadım şimdi analayacağınız ziraat banaksına yollamayın parayı :/

telefon ettim adamlar dediki bazı bankalar inceliyormuş kara paramı neyin nesidir diye normalde 7 iş gününde yatması gereken para şu an 9 iş günü oldu yatmadı paypal biz yolladık parayı dedi, sonra aradım bidaha hangi bankalarla anlaşmalısınız dedim hangi banka kesin 7 iş gününde yatırır dedim saydı garanti,akbank,finans 1-2 bişey daha saydı da hatırlayamadım şimdi analayacağınız ziraat banaksına yollamayın parayı :/

Özel bankalarla daha hızlı çalışırlar tabi :)

arkadaşlar partnerliğe kayıt olurken kendi adımı verdim fakat paypalım yok.
abimin üzerine olan paypala para çekebilir miyim? yatırırlar mı parayı?

Merhaba arkadaşlar şu anda gece saat 04:10 geçe paypal hesabımı kontrol ettim ve Ağustos ayında 145 doları gçerek awesomness tv den ödeme talep etmiştim ve şu anda hesabıma yatmış. 2 kanlım için talep etmiştim 2 si de yatmış.

Sabırsızlıkla benim gibi ödeme bekleyen arkadaşar da kontrol etsin hesaplarını :),

Daha önce de söylemiştim 45 gün olayının efasane olduğunu düşünüyorum ben 45 gün beklemeden ödeme istedim ve ödeme 45 gün geçemden hesabıma yattı. Zaten awesomness help forumunu detaylı okumuştum 45 gün falan yazmıyo, bu ay 145 doları geçip ödeme talep edersiniz birdahaki ayın sonunda biz adsense den ödeme aldıktan sonra hesabınıza yatırırız diyor.

Awesomnes in ödemede sorun yarattığını ve ödeme garantisi vermemdiğini heran patlayacak bi network olduğunu düşünenler bidaha düşünsün derim.

Bu arada küçük bi soru her ay ödeme bildirimi göndermem gerekiyormu yoksa ilk ödeme bilridiminden sonra gerek yokmu ?

Herkese bol kazançlar dilerim.

45 gun yalan diyorsunda, agustosda talep etmissin ekimde odeme almissin :)

odem talep ettigin tam tarihi ve aldigin tam tarih nedir ?

ben de bu ayin 2 de talep ettim ama sesleri henuz cikmadi :)

bende ticket üstüne ticket atıyorum en sonunda muhatab alacağım birini buldum hesabımda 160 dolar oldu ve partnerliğe başlayalı bugun 31 gün oldu.Karşıdaki kişi bana 2 3 gün sonra biri senle iletişim kuracak dedi.

Madison (Awesomeness help)

Oct 13 22:25 (PDT)

Ok, somebody from accounting will contact you in a couple of days.

sonuç ne olucak burdan yazarım size

45 gun yalan diyorsunda, agustosda talep etmissin ekimde odeme almissin :)

odem talep ettigin tam tarihi ve aldigin tam tarih nedir ?

ben de bu ayin 2 de talep ettim ama sesleri henuz cikmadi :)

2 sinde talep edersen neden bu ay ödesinlerki? tabi sesleri çıkmaz admalar kurallarını söylüyor çok basit BU AY ÖDME İSTERSEN DİĞER AYIN SONUNDA ALIRSIN. tarihin önemi yok ayın önemi var bu ayın ister 29 unda ister 1 inde ödeme iste bidahaki ayın sonuda alrısın tek kural bu, yok 45 bekle sonra ödeme iste yok ödeme istedikten 45 gün sonra yatar diye bişey yok.
Ayın başında ödeme istersen sonraki ay sonunda alırsın bu da yaklaşık 60 gün yapar sonra çıkıp da yazma 45 gün oldu yatmadı ödemiyorlar ödemeyecekler diye.
Adamlar kendi yardım formlarında yazmışlar aynen de deikleri gibi yapıyorlar.

---------- Mesaj saat 15:28:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:09 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar partnerliğe kayıt olurken kendi adımı verdim fakat paypalım yok.
abimin üzerine olan paypala para çekebilir miyim? yatırırlar mı parayı?

bence açın bi paypal hesabı başka işlerinize de yardımcı olur.

hocam parayı yollayınca tekrar bildirirminin konudan bende bu ay ödeme alıcam awesomeness'den ziraat'a çekicem ona göre başka bir alternatif düşüneyim

hocam parayı yollayınca tekrar bildirirminin konudan bende bu ay ödeme alıcam awesomeness'den ziraat'a çekicem ona göre başka bir alternatif düşüneyim

bence hiç uğraşmayın ziraat ile, bakaya yatarsa yazarım buraya

[MENTION=1670]HellRider[/MENTION] Ben ziraat bankasına çekmiştim parayı.3-4 günde gelmişti.

2 sinde talep edersen neden bu ay ödesinlerki? tabi sesleri çıkmaz admalar kurallarını söylüyor çok basit BU AY ÖDME İSTERSEN DİĞER AYIN SONUNDA ALIRSIN. tarihin önemi yok ayın önemi var bu ayın ister 29 unda ister 1 inde ödeme iste bidahaki ayın sonuda alrısın tek kural bu, yok 45 bekle sonra ödeme iste yok ödeme istedikten 45 gün sonra yatar diye bişey yok.
Ayın başında ödeme istersen sonraki ay sonunda alırsın bu da yaklaşık 60 gün yapar sonra çıkıp da yazma 45 gün oldu yatmadı ödemiyorlar ödemeyecekler diye.

---------- Mesaj saat 15:28:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:09 civarında gönderildi. ----------

bence açın bi paypal hesabı başka işlerinize de yardımcı olur.

açacağım ama başvuru yapıpta kart gelene kadar nerden baksan 1 hafta geçer hemen parayı talep etmek istiyorum da

hep aksilikler beni bulur zaten herkes çeker bişey olmaz ben çekerim takılır :/

Meraba kardeş. Paypal hesabima kredi karti bilgilerimi girmedim. Bu netvorkun para yatirmasinda her hangi problem yarata bilirmi? Her hangi bir bilgin varmi konuyla ilgili?

hocam benim 2 kanalım var birinin ödeme talebini 10 ekimde diğerini 13 ekimde yaptım şimdi ödemem Kasımdamı olacak yoksa Aralıktamı ?

bu networkun n buyuk problemı 2 ıhtara kadar parayı odemesı gerekırken odemeye bılıyor.bunu cozerseler superler.adamlar resmen adsenseden para alıyor sana paranı odmıyolar...

hocam benim 2 kanalımda da birer telif var sıkıntı olmaz değil mi?

adamların soyledıgı kesın odeme olcak dıe bısey yok.bakıcaz durum gore oderız yada odemyeı mantıgında yyaklasıyor. benım kapanmıs kanalıma bıle odeme yaptılar amafoumda takıpedıyoum odeme alamyanlrvar.o yuzden daha hersey kafamda oturmsı ıcın 2 ay var benım ıcın
benımde ıkı kanalımda 1 ıhtar vr hemde cok saglamkazanan ıkı kanalımda. vermezlerse forumda yaygara cıkarırım .:))

Meraba kardeş. Paypal hesabima kredi karti bilgilerimi girmedim. Bu netvorkun para yatirmasinda her hangi problem yarata bilirmi? Her hangi bir bilgin varmi konuyla ilgili?

bilgim yok o konuda malesef.

---------- Mesaj saat 23:21:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:47 civarında gönderildi. ----------

hocam benim 2 kanalım var birinin ödeme talebini 10 ekimde diğerini 13 ekimde yaptım şimdi ödemem Kasımdamı olacak yoksa Aralıktamı ?

Kasım'ın son günleri ile Aralık Ayı'nın ilk günleri(5ine kadar sarkabilir) öderler kısaca ödeme talep ettikten sonrraki ayın sonunda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri