Ayda 25K Kazanmak, Mutsuzluk

S.a
Para saadet ve huzur getirmiyor. Ancak çalıştığın yerden 5 K aldığını ifade ediyorsun. Çalıştığın alanda kendini geliştirip elindeki nakiti biriktirip bir işletme aç. Senin alanında stajer olur, işe yeni başlayan olur istihdam et. Bu elemanlara iş öğret. Piyasada yapabileceğin işleri al. Bu bile çalışan kişi noktasından iş veren noktasına geçtiğin için ideallerin ve düşünce yapını değiştirecektir.

Bulunduğun şehri bilmiyorum ama ufak bir arsa filan alıp içerisine meyve ağacı vs.. ekip hobi bahçesi gibi bir şeylere sahip olup düşünce yorgunluğunuzu giderirmiş olursunuz.

Manevi anlamda zaten ibadetini yapmaya çaba gösteriyormuşsun.
Bu yapını bozmadan kazandığından gerçekten çevrende muhtaç ve yoksul olan ailelerin kapısına bir erzak bırak onların yüzündeki tebessümünü gör. Tüm bunlar hem kendine hem çevrene katkı sağlayacak ve daha huzurlu bir hayat sürüceğini düşünüyorum.

Geri kalan hayatında başarılar.Kolay Gelsin.

Anan baban eşin kardeşin yanındaysa sağlıklıysa daha ne gibi bir mutluluk arıyosunuz ki ?

Kardeşim sadaka vermeyi dene ve fakirlerin yaşadığı mahalleler gidip o insanların ihtiyaçlarını kendin bizzat karşıla. İnan o zaman çok mutlu olacaksın.
Kazancının %2,5 kadarını yada başka bir ifadeyle kırkta birini o insanlara versen hem zekat vermiş olursun, hem o insanları mutlu edersin hem de sen mutlu olursun.
1 tane ekmekle mutlu olacak o kadar çok insan var ki.
Ayda bir defa ve sadece 1 saat. İşte mutluluğun formülü...

Arkadaşların çoğu güzel şeyler söylemiş zaten.Evli değilsen evlen, çoluk çocuğa karış,yardım et,iş kur, istihdam et, söylenmesi gerekenler, olması gerekenler vs. vs.

Bu mutsuzluktan kurtulmanın çok kolay bir yolu var. Mutsuzluğa sebep olan şeyi ortadan kaldırmak. Bunun da en güzeli 20k yı nasıl kazandığını buraya yaz. millet kazansın. sen işine gücüne bak.

Allah yar ve yardımcın olsun. İçini ferah tut.

Söylenecek herşeyi söylemiş arkadaşlar sağolsunlar, bense yalan yok başlığı görünce burda kaldım.. :)

MWKeiolpRIejnHqMeufpgw.png

Yalan söylüyor arkadaşlar neden inanıyorsunuz :)

Tatile ihtiyacın var hocam kısa ve net.. Evli değilse evlen biran önce hayatın değişir. Çocuk yap yaşantın değişir :)

Birbirimize yakın sayılırız. Bende ilk başta aynı düşüncelere kapıldım burada arkadaşların yazdıgı bırcok şeyi yaptım. Sonuç yine aynı oldu yaptım mutlu oldum ama son bulunca herşey eskiye döndü. Şuan 2 adet fiziki işim var. 1inde çalışanım 2.si kendi işim. Yatırımlarımı kendi işime aktarıyorum. Paradan ve youtube dan bende hoşlanmıyorum. Ama yaşam için para gerekli daha yaşın genç o parayı bir yatırım aracı olarak kullan nakit olarak kalmasın. Kaldıkça seni üzecektir.Yatırımlarını geliştir. İlerde diğerlerinin dediği gibi bu günleri arayacagız. Yatırım yap ve sabırla bekle . Kolay gelsin

Birde şunu bir oku :)

https://onedio.com/haber/olmeden-once-yapilmasi-gereken-100-sey-94689

Merhaba,

Bu başlığı ilgi çekmek, nankörlük vs için kesinlikle açmadım. Gelirimin artması ile girdiğim ruhsal değişiklik/sıkıntılar ile alakalı açtım.

Aylık gelirim çalıştığım işten 5K,
Youtube'dan 20K olmak üzere minimum 25K'yı bulmakta. fakat Youtube gelirlerim arttıkça normal hayata bakış açım her geçen gün değişmekte. Mutluluk getirmesi gerekirken tuhaf soru işaretlerini getirmekte. Ortalama üstü lise ve mühendislikte en iyilerden biri olan üniversitede okuduktan ve 4 yıllık iş tecrübesinden sonra aldığım paranın minimum 4 katını 3 yıllık Youtube tebrübemle kazanabiliyorum. Bu durum çalışma isteğimi bitirmekte, iş hayatını sorgulatmakta. Günde 9 saat, haftada 45 saatimi kısacası hayatımı satın alan iş hayatını bırakma gibi planları yaptırmakta fakat sonunda ne yapacağım? Hadi yarın istifa ettim, emekli hayatı başladı. Ne yapacağım? Youtube'a da güven olmaz pek hem.

Youtube sistemi oturtunca gerçekten kolay kazanılan para. O kolaylığa ulaşmak için biraz kafa ve zaman patlatmak gerekiyor. Sistem oturdu arkana bakıyosun, Kazanç/yapılan iş oranı fırlamış. Belli bir miktar para da biriktiriyorsun, sonrasında peki bu parayı nasıl değerlendireceksin? Hadi yatırım yaptın. Gittin ev aldın, verdin kiraya. 17 yılda amorti etmesini mi bekleyeceksin.

Yani kısacası her gün 1K kadar para kazanıyorsun. Ama mutsuzsun ve ne yapacağını bilmiyorsun. Hayatta en büyük golü maddiyat yüzünden yemişsin fakat sen golü attığında maç çoktan bitmiş. Bu gole sevinemeyecek miyim? Soruyorum, sonrasında sevinemiyorum.

Halime çok şükür fakat mutsuzum.

ALLAHIM sen az verip aratma çok verip şaşırtma

Kardes bende senin durumundaydim. Tek fark mühendis degildim. Sadece sosyal medyadan günde 2-3 saatlik bir is ile senin kazandigininda birkac tik üstü bir miktarlar kazaniyordum. Ondan sonra bütün gün bostaydim. Senede 3-4 kere yurt disi ve 5-6 kere yurt icin farkli sehirlerde hep gezdim. Sonra kötü bir aliskanlik edindim ve kumara basladim. Farkli sehirlere, ülkelere gidip oynuyordum. Vicdanim rahat degildi ve bir engelli gencler dernegi buldum. Senelerdir hala bagis yapiyorum. Bu sirada kumara devam ettim cok keyifli geliyor ve beni motive ediyordu. ( Kaybettigim halde :) )
1 senedir ciddi iliskim var. Kumari biraktim ve gelecegime yönelik planlar kuruyorum. Pisman degilim. Hicbir korkum da yok. Kendine güvenen, caliskan insan yasadigi sürece her zaman kazanabilir.

Biraz bekleyln hocam hayatın sırrı adında bir e book yazacağım. Hayatınızı sahlandirin skype destegide verecegim 25k gbp.☺

Bize 5 kazanıcak şekilde öğret bişeyler hocam biz mutlu oluruz biz mutluluğumuzda seni mutlu eder bence

ilginç bi konu, Herkes yazmış bende yazayım. ömür öyle bişe ki, bir bardak su ilede 24 saat. bir bardak alkol ilede 24 saat geçer... bir eğlence mekanındada 24 saat, evinde dizi izlerkende 24 saat geçer... hayat öyle yada böyle hep geçer.
Sen hayattan tat aldığın şeyleri seçmelisin. nasıl olsa hayat geçiyor. zaman durmuyor. 1 gün evdede,işdede,tatildede,kahvedede, sokak dada heryerde aynı zaman dilimi. mutluluğu aramalısın.

arkadaş sohbetleri ile 1 bardak, 1 tl lik çaylada mutluluk yakalanır. yada kadehi 100 tl lik bir mekandada mutluluk yakalanır. Alternatiflere bakmalısın. Sevdiğin arkadaşların, aile bireylerin yada yeni arkadaşlıklarla bunu yakalayabilirsin. Parlaşmak en büyük mutluluk unutma. Para araçdır, amaç olmamalı.

Kaliteli insanları para gerçekten mutlu etmiyor.
Parasızlık da kötü tabii.
YT kazancınızın %1'ni kazanabilecek durumda olsaydım keşke.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri