valla ben o sorunu kendimi akademiye vererek çözdüm. Hoş paramda yok ama bilimle uğraştığım için mutluyum. Sen de hayata dair hedeflerini belirle. Maddiyatı hayatının merkezinden çıkart. Normal hayatını idame etmeye çalış.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,
Bu başlığı ilgi çekmek, nankörlük vs için kesinlikle açmadım. Gelirimin artması ile girdiğim ruhsal değişiklik/sıkıntılar ile alakalı açtım.
Aylık gelirim çalıştığım işten 5K,
Youtube'dan 20K olmak üzere minimum 25K'yı bulmakta. fakat Youtube gelirlerim arttıkça normal hayata bakış açım her geçen gün değişmekte. Mutluluk getirmesi gerekirken tuhaf soru işaretlerini getirmekte. Ortalama üstü lise ve mühendislikte en iyilerden biri olan üniversitede okuduktan ve 4 yıllık iş tecrübesinden sonra aldığım paranın minimum 4 katını 3 yıllık Youtube tebrübemle kazanabiliyorum. Bu durum çalışma isteğimi bitirmekte, iş hayatını sorgulatmakta. Günde 9 saat, haftada 45 saatimi kısacası hayatımı satın alan iş hayatını bırakma gibi planları yaptırmakta fakat sonunda ne yapacağım? Hadi yarın istifa ettim, emekli hayatı başladı. Ne yapacağım? Youtube'a da güven olmaz pek hem.
Youtube sistemi oturtunca gerçekten kolay kazanılan para. O kolaylığa ulaşmak için biraz kafa ve zaman patlatmak gerekiyor. Sistem oturdu arkana bakıyosun, Kazanç/yapılan iş oranı fırlamış. Belli bir miktar para da biriktiriyorsun, sonrasında peki bu parayı nasıl değerlendireceksin? Hadi yatırım yaptın. Gittin ev aldın, verdin kiraya. 17 yılda amorti etmesini mi bekleyeceksin.
Yani kısacası her gün 1K kadar para kazanıyorsun. Ama mutsuzsun ve ne yapacağını bilmiyorsun. Hayatta en büyük golü maddiyat yüzünden yemişsin fakat sen golü attığında maç çoktan bitmiş. Bu gole sevinemeyecek miyim? Soruyorum, sonrasında sevinemiyorum.
Halime çok şükür fakat mutsuzum.
Yorumunuz için teşekkürler.
1- Çok ülke ve şehir gezdim. fakat sadece turistik.
2- Bir çok ilginç konuda uzmanlık derecesi kadar bilgim var.
3- Girişimci biriyim fakat girişimler araştırırken tükeniyorum. Sebebi girişim sonunda para kazanacak olmam. Paranın mutluluk getirmeyeceğini gördüğümden bu durum beni durduruyor.
4- Bunun kesinlikle farkındayım. 20K Youtube'dan kazanmaktansa 15K 4 farklı yerden kazanmayı tercih ederim.
5- Mevcut işimi 5K sabit ve sağlam gelir kaynağı bulduğum zamanda bırakmayı düşünüyorum fakat bulamadım.
6- Zorlarsam kendimi artar kesinlikle. Üst seviyede değilim. Fakat Youtube'a zaman ayırmaktan nefret eder duruma geldim. HEr girdiğimde nereye kadar diye soruyorum kendime. Tamam 50K ya sonrası??
Merhaba,
Bu başlığı ilgi çekmek, nankörlük vs için kesinlikle açmadım. Gelirimin artması ile girdiğim ruhsal değişiklik/sıkıntılar ile alakalı açtım.
Aylık gelirim çalıştığım işten 5K,
Youtube'dan 20K olmak üzere minimum 25K'yı bulmakta. fakat Youtube gelirlerim arttıkça normal hayata bakış açım her geçen gün değişmekte. Mutluluk getirmesi gerekirken tuhaf soru işaretlerini getirmekte. Ortalama üstü lise ve mühendislikte en iyilerden biri olan üniversitede okuduktan ve 4 yıllık iş tecrübesinden sonra aldığım paranın minimum 4 katını 3 yıllık Youtube tebrübemle kazanabiliyorum. Bu durum çalışma isteğimi bitirmekte, iş hayatını sorgulatmakta. Günde 9 saat, haftada 45 saatimi kısacası hayatımı satın alan iş hayatını bırakma gibi planları yaptırmakta fakat sonunda ne yapacağım? Hadi yarın istifa ettim, emekli hayatı başladı. Ne yapacağım? Youtube'a da güven olmaz pek hem.
Youtube sistemi oturtunca gerçekten kolay kazanılan para. O kolaylığa ulaşmak için biraz kafa ve zaman patlatmak gerekiyor. Sistem oturdu arkana bakıyosun, Kazanç/yapılan iş oranı fırlamış. Belli bir miktar para da biriktiriyorsun, sonrasında peki bu parayı nasıl değerlendireceksin? Hadi yatırım yaptın. Gittin ev aldın, verdin kiraya. 17 yılda amorti etmesini mi bekleyeceksin.
Yani kısacası her gün 1K kadar para kazanıyorsun. Ama mutsuzsun ve ne yapacağını bilmiyorsun. Hayatta en büyük golü maddiyat yüzünden yemişsin fakat sen golü attığında maç çoktan bitmiş. Bu gole sevinemeyecek miyim? Soruyorum, sonrasında sevinemiyorum.
Halime çok şükür fakat mutsuzum.
Para parayı çeker kendine güveniyosan belirli risklerin altına girerim diyosan illegal işlerde o parayı kaça katlarsın kendin bile inanamazsın
- Yönleri birşekilde başına iş alırsan dönüşü olmaz
+ Yönleri birdaha çalışmana bile gerek kalmaz + yakalanıcakmıyım korkusu ve heycanı seni dinç tutar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.