ayıptır yaw

• Kullanıcı km48499
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

km48499

Yasaklanmış
Sayfa görüntüleme sayısı : 892.594
Tıklamalar : 6.983
Sayfa TO : 0,78%

TBM :0,06 $
Sayfa BGBG : 0,47 $
Toplam kazançlar : 419,88 $

7 günlük adsense istatistikleri
ziyaretçiler % 80 ve üzeri amerika ve canada , ingiltere vs..

tm bir rezalet
bu amaleliğe bu para haksızlık. niche de yaptım. reklam da çıkıyor. adsense bana özel tarife mi uyguluyor analamadım.

bu izlenime göre tıklama ve kazanç çok az.hatta yarı yarıya denebilir.

Dostum Senin çok büyük bir hatan var madem bukadar izlenimin var neden partner olmuyorsun suan partner olsan en kötü 2$ dan 1784$ yapar buda ön kötüsü ha yerinde olsam sağlam bir partner alirim

ne yapayım yani videolara reklam tıklaması yapmayana küfür mü yazayım ne yani. new orleand daki zenciler mişi giriyo videolara. türkden daha mı kalitesiz yani.

---------- Mesaj saat 12:32:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:31:21 civarında gönderildi. ----------

fullscreen post koydu daya taze mail.

We're sorry to let you know that your application to join Fullscreen has not been accepted. Please make sure that your channel is free of copyright content, that you do not have any community strikes, and that you have quality content. If any of these are the case, you're more than welcome to re-apply at a later date once those changes have been made.

We hope you re-apply soon!

Hocam her niche yapan tbm arttırabilecek diye birşey olduğunu size kim söyledi ? Ayrıca daha ne istiyorsunuz ? Tbm 0.01 mi de bu sitem ? Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Tbm 0.02 olursa görürüm ben sizi :)

nahgi partnera üyeolayım hususunda deneyimli yol gösterene kuru bir teşekkürde bulunacağımın garantisini veriyorum

aynen sana haksızlık var kardeş benim izlenme 863.818 ye karşılık cpc ise $0.08 para $922.79
izlenim de senden az ama nasıl videolar paylaştına da baglı tabı ??

Sayfa görüntüleme sayısı : 892.594
Tıklamalar : 6.983
Sayfa TO : 0,78%

TBM :0,06 $
Sayfa BGBG : 0,47 $
Toplam kazançlar : 419,88 $

7 günlük adsense istatistikleri
ziyaretçiler % 80 ve üzeri amerika ve canada , ingiltere vs..

tm bir rezalet
bu amaleliğe bu para haksızlık. niche de yaptım. reklam da çıkıyor. adsense bana özel tarife mi uyguluyor analamadım.

hocam hiç durma partnere geç serkanla görüş özelden pm at......partnerde bu izlenim min.2000 $ kazandırmıştı

ahanda şu anki Sayfa BGBG : 0,42 $

oruçlu olsaydım şimdi küfürü basmayacaktım ama adsense şansına küssün oruçlu değilim.

---------- Mesaj saat 12:37:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:36:13 civarında gönderildi. ----------

Başlık seçiminde lütfen birazdaha özen gösterin

haksız olduğunu iddia edersem sana haksızlık yapmış olurum.

mod arkadaslardan baslık duzeltılmesını ıstıyorum.. Türkçede w harfi yoktur...!
ayrıca videolarn kısa vıdeolardır bu yuzden reklamlar cıkmıyor olabilir tam olarak. (tabiki farazi konusuyoruz)

1.20$ lerde idi dostum 1000 sponsor gösterime verdiği para şimdi 0.40 küsür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri