Aylık 7000TL Gelirli Projemiz Satılıktır

Günlük hit nedir detaylı bilgi alabilir miyim

tekil 4-5bin arasıdır hocam. isterseniz telefonda detaylı konuşabiliriz.

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------

sattığınız şey nedir hocam anlayamadım

web site mevcut bir çalışma ile aylık 7000tl+ gelir elde ediyoruz. buradan tam detaylı bilgi vermek istemiyorum eğer ciddi iseniz telefondan görüşebiliriz.

Mesaj atar mısın ?

aynı şekilde bende pm alıyım + bu işte hem site ile ilgilenme hem de kendimizi geliştirmek için günlük ne kadar zaman harcamalıyız.. için pm alıyım

Bende pm alabilirmiyim

pm ler gönderildi

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

niche web site yada CPA Landing Page mi sisteminiz ?

hayır hocam

Fiyat ve öm ile verilebilecek ölçüde detay alabilir miyim?

Aylık 7k gelirli bir uygulama var ama uygulamanın fiyatı, içeriği ve uygulama hakkında herhangi bir bilgi yok. Sadece ofis den vs. bahsedilmiş. Keşke biraz daha detay ekleseniz.

Fiyat ve öm ile verilebilecek ölçüde detay alabilir miyim?

Pm ile verebileceğiniz kadar detay alabilir miyim ?
Düşündüğünüz min. fiyat ile beraber

Aylık 7k gelirli bir uygulama var ama uygulamanın fiyatı, içeriği ve uygulama hakkında herhangi bir bilgi yok. Sadece ofis den vs. bahsedilmiş. Keşke biraz daha detay ekleseniz.

Proje Nasıl Para Kazandırıyor? adlı başlıkla detayı anlattım

pm de gönderdiğim içerik konuya eklendi.

Siteniz ile ilgili kafamda bir şeyler canlandı fakat özellikle "daha legal" kısmına takıldım. Bir cümlenizde "kullanıcılar kendi istekleriyle kurulum yapıyor" demişsiniz. Bir cümlenizde "daha legal işlere yatırım yapacağız" demişsiniz. Sitenizi söylemenize gerek yok fakat bu konuya açıklık getiren bir özel mesaj gönderebilirseniz alıcı olabilirim.

Tam olarak nasıl kurulum yaptırıyorsunuz? Crack'li siteler gibi değil dediğinize göre ya kullanıcılar bunun karşılığında bir kazanç elde ediyorlar ya da programın ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorlar. Driver ya da Dll indirme sitelerindeki driver güncelleme araçları ya da dll sorun gidericileri gibi bir yazılım mı kurduruyorsunuz?

Siteniz ile ilgili kafamda bir şeyler canlandı fakat özellikle "daha legal" kısmına takıldım. Bir cümlenizde "kullanıcılar kendi istekleriyle kurulum yapıyor" demişsiniz. Bir cümlenizde "daha legal işlere yatırım yapacağız" demişsiniz. Sitenizi söylemenize gerek yok fakat bu konuya açıklık getiren bir özel mesaj gönderebilirseniz alıcı olabilirim.

Tam olarak nasıl kurulum yaptırıyorsunuz? Crack'li siteler gibi değil dediğinize göre ya kullanıcılar bunun karşılığında bir kazanç elde ediyorlar ya da programın ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorlar. Driver ya da Dll indirme sitelerindeki driver güncelleme araçları ya da dll sorun gidericileri gibi bir yazılım mı kurduruyorsunuz?

yazınızı okuduktan sonra başkalarının aklında da soru işareti kalmaması için buradan cevap vermek isterim.

Dediğiniz gibi program ihtiyaclarını karşılayacağını düşündükleri için indirip kuruyorlar. kurarken de yandex element gibi programlar kuruluyor yanında. satmakta olduğumuz projeye illegal demiyorum. nelergerekli.com sitemiz gibi DAHA legal geleceğe dönük iyi yatırımlar isteyen projelere yönelmek istiyoruz. İleride bir shiftdelete, izmo bilişim ve onedio gibi ofis kurarak biryere gelmek istiyoruz.

Son düzenleme:
aynı sorun başkasının aklında soru işareti kalmaması adına buradan cevap vereyim hocam.

Dediğiniz gibi program ihtiyaclarını karşılayacağını düşündükleri için indirip kuruyorlar. kurarken de yandex element gibi programlar kuruluyor yanında. satmakta olduğumuz projeye illegal demiyorum. nelergerekli.com sitemiz gibi DAHA legal geleceğe dönük iyi yatırımlar isteyen projelere yönelmek istiyoruz. İleride bir shiftdelete, izmo bilişim ve onedio gibi ofis kurarak biryere gelmek istiyoruz.

Cevabınız için teşekkürler. Peki bu program kurulumu için ödemeyi nereden alıyorsunuz? Bir reklam network'ünden mi? Programın sahibinden mi? Mümkünse en azından bu programın ismini öğrenmemiz mümkün mü? Özel mesaj ile de gönderebilirsiniz. Gerçekten işe yarar olup olmadığını görmek gerek.

Bir de ilk mesajınıza yazdıysanız bile gözümden kaçtı sanırım. Site dili nedir? Programları indirenler Türkiye'den mi yoksa global mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri