satış iptal
satış iptal
satış iptal
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günlük hit nedir detaylı bilgi alabilir miyim
sattığınız şey nedir hocam anlayamadım
demişsiniz. Konuyu açabilir misiniz acaba?daha legal projelere yönelme kararı aldık
Hocam keşke siz aklınızdaki rakamı söyleseniz.
Böylece bütçesi yetmeyecek olanlar boşuna ilgilenmesinler.
Bir de demişsiniz. Konuyu açabilir misiniz acaba?
Hocam keşke siz aklınızdaki rakamı söyleseniz.
Böylece bütçesi yetmeyecek olanlar boşuna ilgilenmesinler.
Bir de demişsiniz. Konuyu açabilir misiniz acaba?
Özelden cevap verdim hocam.
Mesaj atar mısın ?
aynı şekilde bende pm alıyım + bu işte hem site ile ilgilenme hem de kendimizi geliştirmek için günlük ne kadar zaman harcamalıyız.. için pm alıyım
Bende pm alabilirmiyim
niche web site yada CPA Landing Page mi sisteminiz ?
Fiyat ve öm ile verilebilecek ölçüde detay alabilir miyim?
Pm ile verebileceğiniz kadar detay alabilir miyim ?
Düşündüğünüz min. fiyat ile beraber
Aylık 7k gelirli bir uygulama var ama uygulamanın fiyatı, içeriği ve uygulama hakkında herhangi bir bilgi yok. Sadece ofis den vs. bahsedilmiş. Keşke biraz daha detay ekleseniz.
bi pm de ben alabilirmiyim?
pm de gönderdiğim içerik konuya eklendi.
Siteniz ile ilgili kafamda bir şeyler canlandı fakat özellikle "daha legal" kısmına takıldım. Bir cümlenizde "kullanıcılar kendi istekleriyle kurulum yapıyor" demişsiniz. Bir cümlenizde "daha legal işlere yatırım yapacağız" demişsiniz. Sitenizi söylemenize gerek yok fakat bu konuya açıklık getiren bir özel mesaj gönderebilirseniz alıcı olabilirim.
Tam olarak nasıl kurulum yaptırıyorsunuz? Crack'li siteler gibi değil dediğinize göre ya kullanıcılar bunun karşılığında bir kazanç elde ediyorlar ya da programın ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorlar. Driver ya da Dll indirme sitelerindeki driver güncelleme araçları ya da dll sorun gidericileri gibi bir yazılım mı kurduruyorsunuz?
aynı sorun başkasının aklında soru işareti kalmaması adına buradan cevap vereyim hocam.
Dediğiniz gibi program ihtiyaclarını karşılayacağını düşündükleri için indirip kuruyorlar. kurarken de yandex element gibi programlar kuruluyor yanında. satmakta olduğumuz projeye illegal demiyorum. nelergerekli.com sitemiz gibi DAHA legal geleceğe dönük iyi yatırımlar isteyen projelere yönelmek istiyoruz. İleride bir shiftdelete, izmo bilişim ve onedio gibi ofis kurarak biryere gelmek istiyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.