Bu iki paragrafınızda belirttiğiniz gibi bir durum KESİNLİKLE yoktur. Bu şekilde talep edilmeyen şeyi talep edilmiş gibi yazarak iyice güven zedeliyorsunuz. "İçerik Girişi Arttırımı" talebini ne zaman belirttiğimi açıklar mısınız? "Benim iş teslim sürelerimde bir sorun yok." derken ciddi misiniz? Herşey ortada 4 aylık bir süreç geçti ve hala ortada News kaydı vs. yok. Kaldı ki algoritmanın bu hafta değiştirildiğini söylüyorsunuz geçen ay neden News kaydı yapmadınız? Kaldı ki ben hiçbir zaman süreçle ilgili sizi sıkıştırmadım. Ayda max. 2 kere ne durumdayız diye sormuşumdur o kadar. Bu işi yapıyorsanız algoritma değişikliğinin olabileceğini hesaba katmalısınız, ona göre iş alımı yapıp ona göre bir strateji belirlemelisiniz. Bu biz yani müşterilerinizin düşünüp, kafa yoracağı birşey değil.
Gelgelelim iade olayına. Bir üst postta "iade" için yazdıklarınızdan net birşey anlamak mümkün değil. Eminim postu okuyup benim gibi anlamayan birçok arkadaş vardır. Bana TAM olarak iadeyi ne zaman geçeceğinizi belirtir misiniz?
Beni sık boğaz ettiğinizi söylemedim iş almış kişiler için de böyle düşünmüyorum diledikleri kadar soru sorsunlar boş bulundukça zaten yardımcı oluyorum elim aşınmaz o konuda şüpheniz olmasın.
İş aldığınız tarih not alınmış siz istemediğiniz sürece sizden
ekstra süre alma gibi bir durumum yok.
İçerik konusu tarafınıza daha önce aktarılmış "yeterli içerik" sayısına ulaşılmadığından başvuruya gitmememiz gerektiğini de görüştüğümüzü hatırlıyorum Berkan hocam hatta siz de durum tespiti yapmak amaçlı sormuştunuz ne durumdayız şeklin de bu nedenle benim güven sarsma gibi bir durumum olamaz ben referanslarıma dayalı çalışmaktayım.
İadenizin ne zaman verileceğini sormuşsunuz konum da zaten tarihi yazıyor sebep her ne olursa olsun çalışmayı sona erdirmemiz taktirin de alınan süre'nin 3 ay olduğu belirtilmiştir her türlü olumsuzluğu ve bunu kabul ederek tarafımdan iş alıyorsunuz bu nedenle süreyi kısaltmak adına bu tür atraksiyonlara girmek yanlış bence hocam 4 yıldır bu şekil de çalışıyorum ve çalışma koşullarımı sonradan bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına büyük puntolarla yazıyorum ve en önemlisi siz bunları bilerek iş alıyorsunuz.
17-09-2015 - İş verilme tarihi
17-12-2015 - İş teslimi için son tarih (iş teslimi yapılmamıştır iş iptali sağlanır)
17.03.2016 - İade tarihiniz
belirttiğim tarih de ücretiniz kesintisiz olarak tarafınıza geçilir
Lütfen P.M. veya Skype yolu ile bana sizden aşağıda talep etmiş olduğum bilgileri iletiniz;
Ücret yatıran adı soyadı:
Ücret geri iade edilecek hesap bilgilerinizi ve telefon numaranızı "Ücret yatıran kişiyle iadeyi hesabına isteyen kişi bilgileri aynı olmalıdır"
Teşekkürler..
--- ---- ---- ---- --- - --- ---- ---- ---- --- --- ---- ---- ---- --- - --- ---- ---- ---- ---
İşleyiş ve Yenilikler hakkında merakı olan arkadaşlara da kısa ve genel bir duyuru yapalım
19 Kasımdan itibaren zaten Başvurular alınmıyor alınsa bile geri hiç başvuru yapılmamış gibi görünüyordu fakat bunu da analiz ederek ve aşarak 3 haftalık süre sonunda yeni kayıtlar aldım eski mesajlarıma bakabilirsiniz güncellemeler ise Google tarafından Ocak 2016'dan sonra duyuruldu o tarihler de başvuru yaptım ama, yapılmamış gibi görünüyor diye konu açanlar bile olmuştu News forumuna kaldı ki ben bunları sürekli olarak takip ediyorum..
Bir önce ki mesajımda da belirttiğim gibi Google'ın Algoritmalarının ne zaman, ne şekil de güncelleneceğini bizler bilemeyiz ancak bunları sürekli güncel olarak takip ederek ve önlem alarak başarı sağlayabiliriz bu nedenle iş teslimin de gecikme yaşayan arkadaşlar için direkt iş iptali alınıp iadesi zamanında geçilir herhangi bir kayıp zaman olmaz.
İş alan veya alacak arkadaşlar şunu bilmeli ki ortada 4 senelik bir tecrübe söz konusu buna göre bana güvenerek iş almış kimseyi zaten ALLAHIN izniyle yarı yolda bırakmadım.
Ancak İş için başvuruya hazır olup olmadığımıza benim karar vermem kadar doğal bir şey olamaz sonuç itibariyle bu iş sayesin de ekmek yiyorum ve mümkün mertebe en iyisini yapmalıyım.
Kaldı ki bir önce ki vermiş olduğum Google News forumu Google'ın News editörleri tarafından yönetilen bir forumdur sizlerin de takip ederek benim ne kadar haklı olduğumu görmenizi isterim burada ki kurallar ve açıklamalar geneli bağlar ve bu kurallara uymayan sitelere Google News servisin de kesinlikle yer vermez.
Algoritma kesinleşmeden Başvuru yapmak yanlış bir davranıştır sonuç itibariyle Google News'in yeni güncellemesi ile sizden ne istediğini tam bilmek zorundasınız bu belli olmadan atılmış her adım (yapılmış her başvuru) "bana göre" yanlıştır ve sonuç nihai olarak red olacaktır.