Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

Selamlar;

Öncelikle teşekkür ederim.

News sürecinde günlük girilen haber sayısı değişiyor, 10 tane ile başlayıp daha sonra sonokey'in yönlendirmesi ile devam ediyorum. Şu an news'de bulunan siteme günlük 20 haber giriliyor. (Editörlerim haberleri girdiğinden ara ara takip ediyorum)

%100 özgün girdiyorum haberleri, bu konuda en ufak bir taviz bile vermiyorum. Hatta editörlerime sonokey hocam haberleri nasıl girmesi gerektiğini bile anlattı ilk çalışmaya başladığımızda :)

Selamlar;

News sürecinde günlük girilen haber sayısı değişiyor, 10 tane ile başlayıp daha sonra sonokey'in yönlendirmesi ile devam ediyorum. Şu an news'de bulunan siteme günlük 20 haber giriliyor. (Editörlerim haberleri girdiğinden ara ara takip ediyorum)

%100 özgün girdiyorum haberleri, bu konuda en ufak bir taviz bile vermiyorum. Hatta editörlerime sonokey hocam haberleri nasıl girmesi gerektiğini bile anlattı ilk çalışmaya başladığımızda :)

Newse girene kadar günlük kaç icerik eklendi hocam

Selamlar;

Yardımcı olma hissiyatınız için teşekkürler , günlük 20 haberle güzel rakamlar kazanmışsınız. başarılarınızın devamını dilerim. News kaydım alındıktan sonra püf noktalar için beyin fırtınası yapmak adına rahatsız edebilirim sizi.

Yardımcı olma hissiyatınız için teşekkürler , günlük 20 haberle güzel rakamlar kazanmışsınız. başarılarınızın devamını dilerim. News kaydım alındıktan sonra püf noktalar için beyin fırtınası yapmak adına rahatsız edebilirim sizi.

20 haber kötü bi rakam değil hocam haberleri kopya yapıştır yapmadığın Zaman 20 haber yazmak uzun sürmekte

Selamlar;

peki bu sitenizin günlük geliri nekadar acaba söyleyebilirmisiniz

Merhaba hocam [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] , admin bilgileri için yazıyorum giriş bilgilerimle ilgili bir sıkıntı var da onu halledebilirsek çok iyi olacak editörler bekliyor.. :)

Merhaba hocam [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] , admin bilgileri için yazıyorum giriş bilgilerimle ilgili bir sıkıntı var da onu halledebilirsek çok iyi olacak editörler bekliyor.. :)

ulaşıldı.

zatürre'ye çevirmesine ramak kala soğuk algınlığı atlattım şükür bu nedenle editörler ve paket 1 işleriyle fazla ilgilenemedim bu hafta hızlı bir başlangıç yaparak işlere devam etmekteyim destek isteyenler skype üzerinden bana ulaşabilir.

İş stoğu durumları;

Türkçe Paket 1 iş alımı kapalı, (Yazı editörlerin de sorun olabiliyor)

Türkçe Paket 2 açık, , İngilizce Paket 1, 2 iş alımı açıktır. (İşler sorunsuz ilerliyor)

İş teslim durumları;

Türkçe Paket 2 (süresin de teslim)
Türkçe Paket 1 (ilave süreli teslim)
İngilizce Paket 1 (ilave süreli teslim)

İlk mesajıma yeni gelir durumlarını ekledim, iş ile ilgili bilgi almak isteyen herkes (r10sonokey) adlı skype adresimi ekleyebilir.

Saygılar, Selamlar..

ulaşıldı.

zatürre'ye çevirmesine ramak kala soğuk algınlığı atlattım şükür bu nedenle editörler ve paket 1 işleriyle fazla ilgilenemedim bu hafta hızlı bir başlangıç yaparak işlere devam etmekteyim destek isteyenler skype üzerinden bana ulaşabilir.

İş stoğu durumları;

Türkçe Paket 1 iş alımı kapalı, (Yazı editörlerin de sorun olabiliyor)

Türkçe Paket 2 açık, , İngilizce Paket 1, 2 iş alımı açıktır. (İşler sorunsuz ilerliyor)

İş teslim durumları;

Türkçe Paket 2 (süresin de teslim)
Türkçe Paket 1 (ilave süreli teslim)
İngilizce Paket 1 (ilave süreli teslim)

İlk mesajıma yeni gelir durumlarını ekledim, iş ile ilgili bilgi almak isteyen herkes (r10sonokey) adlı skype adresimi ekleyebilir.

Saygılar, Selamlar..

Hocam PM bakar mısın?

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

Hocam skype bakar mısınız?

Hocam paket 2 yi aldık diyelim adsense başvurusu kabul olmama gibi bişey söz konusu olabilirmi ? olsa bile alternatif hit sitelerindende yüksek ödemeler alabilirmiyiz acaba ?

hem google news hemde yandex news kayıt olabilirmiyiz birbirine sorun çıkartırlarmı

Hocam paket 2 yi aldık diyelim adsense başvurusu kabul olmama gibi bişey söz konusu olabilirmi ? olsa bile alternatif hit sitelerindende yüksek ödemeler alabilirmiyiz acaba ?

merhaba hocam ben tecrübe mi yazayım istedim ufuk abiden önce , bende paket 2 aldım 2 ay boyunca siteme güncel haber girerek adsens basvurusu yaptım 1. basvurum onaylanmadı google politikaları vs hatası aldım. Sitemdeki künye bilgilerini güncelleyerek tekrar basvurdum ve 2 gun ıcınde onaylandı. Rahatlıkla alabilirsiniz adsense.

merhaba hocam ben tecrübe mi yazayım istedim ufuk abiden önce , bende paket 2 aldım 2 ay boyunca siteme güncel haber girerek adsens basvurusu yaptım 1. basvurum onaylanmadı google politikaları vs hatası aldım. Sitemdeki künye bilgilerini güncelleyerek tekrar basvurdum ve 2 gun ıcınde onaylandı. Rahatlıkla alabilirsiniz adsense.

Hocam sorması ayıp gunluk kazancınız nekadar birde haber ajanslarına kayıt olup her ay para vermk gerekiyormu ? Sagdan soldan sitelerden kaynak belirterek haberleri sitede yayınlasak olurmu ?

Hocam sorması ayıp gunluk kazancınız nekadar birde haber ajanslarına kayıt olup her ay para vermk gerekiyormu ? Sagdan soldan sitelerden kaynak belirterek haberleri sitede yayınlasak olurmu ?

suan ıcın 2 aylık bir site gunluk kazancı yok ben sadece adsensem hazır olsun news e girince direk kazanmaya baslıyım diye basvurdum ve onaylandı cunki full özgün haber gırıyorum 500+ haber girdim 2 ayda. ben haber sitelerinden alıp özgunlestırıp kendı yorumumla yayınlıyorum herhangı bırsey ıddıa edebıleceklerını dusunmuyorum kaynakda belırtmıyorum.

hem google news hemde yandex news kayıt olabilirmiyiz birbirine sorun çıkartırlarmı

Yandex News alımlarını geçen sene durdurdu bu nedenle kayıt olamazsınız, Google news kayıt ve başvurular açık.

Hastalığı yeni atlattığımdan pek online olamıyorum ancak şuan skypedayım destek ihtiyacı olanlar (r10sonokey) eklesin ltf.

Yandex News alımlarını geçen sene durdurdu bu nedenle kayıt olamazsınız, Google news kayıt ve başvurular açık.

Hastalığı yeni atlattığımdan pek online olamıyorum ancak şuan skypedayım destek ihtiyacı olanlar (r10sonokey) eklesin ltf.

hocam sitemin haritalarını google tools'a ekledim beklemede görünüyor maksimun kaç günce sonu alınıyor

suan ıcın 2 aylık bir site gunluk kazancı yok ben sadece adsensem hazır olsun news e girince direk kazanmaya baslıyım diye basvurdum ve onaylandı cunki full özgün haber gırıyorum 500+ haber girdim 2 ayda. ben haber sitelerinden alıp özgunlestırıp kendı yorumumla yayınlıyorum herhangı bırsey ıddıa edebıleceklerını dusunmuyorum kaynakda belırtmıyorum.

Hocam kazançtan ziyade sitenizin hit durumu nedir günlük. Türkçe mi haberler.

Künyede neyi yanlış yapıyordunuz da düzeltince başvuru kabul oldu. Bu iki soruyu yanıtlarsanız hepimizi aydınlatmış olacaksınız.

Bol kazançlar

Hocam kazançtan ziyade sitenizin hit durumu nedir günlük. Türkçe mi haberler.

Künyede neyi yanlış yapıyordunuz da düzeltince başvuru kabul oldu. Bu iki soruyu yanıtlarsanız hepimizi aydınlatmış olacaksınız.

Bol kazançlar

hocam sitemin suanki adsense hiti 50-100 arası fakat indeks problemi var site geç indeksleniyor onu duzelttiğimizde daha iyi olacağını düşünüyorum. künyede iletişim kısmı yoktu editörler yazarlar gece editörü gizlilik politikası vs yoktu , onların hepsini tamamen sallama doldurdum ve basvurdum onaylandı. Farklı sorular için elimden geldiğince tecrübelerimi yazarım sıkıntı yok. evet haberler türkce.

Son düzenleme:

Hocam skype bakarmısınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri