Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

hocam bir hafta olacak siteye giriş yapamıyorum. Skype yazdım bekliyorum.

Son durumu soran arkadaşlar var,

4 ay önce arkadaşla anlaştık başvuruları, geçen ay bazı sorunlar nedeniyle bu ayın 25'ine bıraktığını söyledi. Teslimatı bekliyorum bu günlerde inşallah sorunsuz hallolur. skype yazdım hocam [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

R10 kayıtlarıyla uğraşıyordum başarılı olduk ALLAHIN izniyle Paket 2 'de hiç sekme olmadı Paket 1'leri Editör ilgisizliğinden zaten durdurdum sayılır aldığım işlerde de teslim süresi (Paket 1 için) editörlere bağlı aksıyor benim elim de değil yani parasını verdiğim adamı zoraki çalıştırıyormuşum gibi sanki çalışmıyorlar bu nedenle iş gecikmeye gidiyor.

Paket 1 iade sürelerini de bu duruma istinaden göz önün de bulundurup birazcık kısaltacağım zaten 3. ayını dolduran paket 1'lerin iade süresi o güne dair atılıyor yani ek süre olarak almıyorum Türkçe Paket 1 'de İlALLAH ettirdiler tüm zarar neredeyse bana yazıldığı gibi bir de kötü referans oluyor yani Paket 1 site sahipleri ister istemez üzülüyor.

Örneğin Paket 2 işi (68.) kayıt bugün yine r10'da alındı bu işin ücreti daha ucuz olmasına rağmen en yüksek başarıyı bu paketler sayesin de elde ettim iş gecikmesi burada da oldu ancak başarısızlık durumu söz konusu olmadı.

Şimdi Google News 'da şöyle bir durum var şuan başvuru yapıldığın da %0'a (İnceleme yapılmamış gibi) geri dönüyoruz bu da başvuruyu olumsuz etkileyeceğinden tam emin olmadan başvurmak istemedim Bu nedenle Paket 1 işi almışların işini uzatıyorum fakat bu iade sürelerine yansımaz yani ben iademi istiyorum diyen kişinin iş süresi 3 ay'ı geçtiyse artık o geçen zamanın tamamı bana yazılır bunu düşüp iadeyi veririm böylece bir zaman kaybımız olmayacaktır.

Benim amacım ne burada ne r10 da kimseyi mağdur etmek dürüstçe çalışıp helalinden ekmeğimi kazanıyorum 4 yıldır bir işi yapamıyorsam kimsenin benden şikayetçi olması gerekmiyor zaten parasını konum da belirttiğim şartlara uygun şekil de veriyorum ben de parası kalan olursa anında şikayetini yapabilir.

Sabrınız için çok teşekkür ederim, ayrıca alternatif kayıtlı siteler de hazırlamaya başladım isteyen arkadaşlara bu siteleri sunabileceğim.

Saygılar, Selamlar..

68. Kayıt Türkçe Paket 2 olarak alındı

1a6cd90205.png

@BilgiOfis adlı kullanıcının yorumunu aşağıda ki görebilirsiniz;

Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum - Sayfa 31

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] Skype mesaj atıldı, dönüş bekleniyor..

hocam bir hafta olacak siteye giriş yapamıyorum. Skype yazdım bekliyorum.

Şafak hocam skype adınızı belirtir misiniz?

- İş bilgilendirmesi yapayım biraz

Paket 1 ile Paket 2 arasında ki tek fark 1. Pakette editörleri (siteye içerik girecek insanları) ben buluyorum 2. pakette ise siz buluyorsunuz bu durum da 2. paketi alanlar kendi ayaklarına sıkmayacakları (kendi sitelerini heba etmeyecekleri) ve eksik yazılar, eksik gün girişleri yapmayacakları (yapsalar da sistem üzerinden o tarihe haber programlayabilecekleri için) bu işler de hiç başarısızlık yaşamıyoruz.

Ancak Paket 1'de benim bulduğum editörler parasını alıyor

1. hafta hastayım diyor ALLAH şifa versin diyorum
2. hafta arıyorum cenazesi varmış hepimiz öleceğiz ALLAH rahmet eylesin sorun yok beklerim diyorum
3. hafta foruma bakıyorum burada artık sabrım taşıyor yani ister, istemez (Yeni İş alımı ve Tüm stoklar açık) şeklin de mesaj atıyor bu durum ne ilk ne de son İngilizce sitelere de Yabancı editör çalıştırıyorum bu arkadaşlar ile aynı dili konuşmamama rağmen derdimi anlayıp 4x4'lük iş çıkarıyorlar İngilizce Paket 1 siteler de aksama hiç olmuyor olsa bile nadir oluyor ve telafi ediliyor.

10-15.000 Lira masraf harcayıp ofis tuttum yanım da eleman çalıştırdım parasını önceden almasına rağmen işi bırakıp, sıkılıp gidiyorlar her yiğidin harcı olmuyor maalesef gün boyu yazı girmek.

Bu durum da Türkçe Paket 1 iş yığmak veya iş almak mantıksız olduğundan iş stoğunu kapatıyorum bazı arkadaşlar ısrarla Paket 1 almak istiyor yanlış anlamasınlar bunu onları mağdur etmemek adına yapmıyorum yoksa ben de kendi işimi baltalamak istemem.

Artık şöyle bir yol izlemeye çalışıyorum Paket 2 satarak içeriği site sahibinin kendisine yazdırıyorum hem böylece işi öğrenmiş oluyor hem de sitesin de içerik aksatması yapmıyor onun işi bitince ben kayıt için gerekli alt yapı ve çalışmaları yapıyorum doğal olarak başarısız iş çıkmıyor (eğer kopya vb. kullanılmadıysa)

Son gelişmeler bundan ibaret YTPara Paket 2 kayıtlarına çok yaklaştık inşaALLAH Mart ay'ının sonunda bu forumda da gelir tablolaları ve Paket 2 olumlu referansları alacağız.

Stok durumu:

Türkçe Paket 1 - İş alımı kapalı
Türkçe Paket 2 - İş alımı açık
İngilizce Paket 1 - İş alımı açık
İngilizce Paket 2 iş alımı açık

R10 Paket 2 teslimlerim var bu ara onlarla uğraştığımdan YTPara'ya sık uğrayamayabiliyorum bir durum olursa;

Skype adresim: R10sonokey

Fırsat buldukça yanıt veririm.

bi süredir arkadaşla skypeda görüşüyorduk zaten,işe girmeden önce aklımdaki soruları sordum ve kendiside cevapladı.zaten r10daki konusunu geçen yılda takip ediyordum ama ytden başımızı kaldırıpda ilgilenemedik o zaman :) İngilizce Paket 1 için dün gece bende ödeme yaptım bakalım,hakkımızda hayırlısı olsun...

bi süredir arkadaşla skypeda görüşüyorduk zaten,işe girmeden önce aklımdaki soruları sordum ve kendiside cevapladı.zaten r10daki konusunu geçen yılda takip ediyordum ama ytden başımızı kaldırıpda ilgilenemedik o zaman :) İngilizce Paket 1 için dün gece bende ödeme yaptım bakalım,hakkımızda hayırlısı olsun...

Merhaba Fatih hocam, güveniniz ve beni tercih ettiğiniz için teşekkür ederim ALLAH razı olsun hakkımız da hayırlısı inşaALLAH.

Açıkçası biraz üzüldüm hocam çünkü sıkıştığım dönemler başkasına devretmeyi de düşündüm ancak yine de farklı ve yeni bir mecra olduğu için iptal etmek istemedim.

Yine de açık yürekliliğin için teşekkür ederim. Hayırlısı olsun bakalım bir ay sonuç alamazsak iptal ederiz o zaman.

Kolay gelsin.

Benimle çalışan arkadaşlar iki şey için şüphe etmesin;

1-) Ne zaman istenirse iptal / iade garantisi mevcut (konum da belirtilen koşullara sadık kalınarak) ben de süre almak zorundayım iade telafisi için.

2-) Dürüstlüğüm ve yapamayacağım birşeye imza atmayacağım

Konusun da bana güvenebilirsiniz bu iş sayesin de ekmek yiyorum işime saygı duyuyorum.

Güzel dilekleriniz için, Teşekkür ederi

Saygılar, Selamlar..

Hayırlı olsun hocam =)

Aynı şekilde hocam..

skype adım da safak139 hocam. Siteye hala giriş yok, bekliyorum.

Merhaba,

Hosting ile alakalı IONcube (PHP veri şifreleme script) kaynaklı sorunlar oluşmuş bunları düzeltmeleri amaçlı 1 haftalık bir uğraş verdik ALLAHın izniyle bu akşam düzelmiş olur.

Hafta sonu çalışmıyorum ancak aciliyeti olduğu için özellikle bu konuları ilgili arkadaşlara belirttim Pazartesi düzelmiş olacaktır diye teyid aldım.

Bugün sorunu çözmüş oluruz.

Saygılar, Selamlar..

Hayırlı olsun hocam =)

eyv hocam ;) bu arada bagzı arkadaşlar mesaj atıyor site ile ilgili sorular sormak için ama ödemeyi yeni yaptım yani henüz domain dahi seçmedik.haliyle siteye içerik girişini nasıl yaptın,para kazanmaya başladın mı gibi sorular için çok çok erken benim sitede çünkü ortada henüz boş dahi olsa bi site dahi yok :D site hazır olduktan,elime geçtikten sonra tabi bu sorulara elimden geldigince cevap vermeye çalışırım ama şimdilik böyle bişey mümkün degil.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam skype a bakacak misin veya ne Zaman bakacaksın ?

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam skype a bakacak misin veya ne Zaman bakacaksın ?

Dün görüşüldü ilgilenildi.

---

Türkçe Paket 1, Paket 3 - Yeni İş Alımı Kapalı

İngilizce Paket 3, - Yeni İş Alımı Kapalı

İş alımı yapmıyorum yalnızca Türkçe Paket 2 ve İngilizce Paket 1 ve Paket 2 iş alımlarım açıktır bunun dışın da ek iş stoğum yoktur.

Sunucu işlerini nihayet sona erdirdim problemler çözüldü yoğunluğum biraz da olsa azalmıştır YTPara Paket 2 başvuruları hazırlanmaya başladı R10 yeni Paket 2 başvuruları ise Haftaya kadar bitmiş olacaktır.

İşi olanlar bugün gün içerisin de 09:00 - 19:00 arası skype desteğine sürekli olarak ulaşabilir Skype üzerinden atılan mesajlarınız var ve cevap alınamadıysa lütfen tekrarını yazın bazen ulaşmayabiliyor.

Saygılar, Selamlar..

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaş 17.03.2016 tarihinde yapacağı iade ödemesini zamanından 2 hafta önce gerçekleştirdi. Ben Türkçe Paket 1 de sıkıntı yaşamıştım. Diğer paketlerde sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Gönül rahatlığıyla hizmet alımı yapabilirsiniz, bilginize. Bol kazançlar.

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaş 17.03.2016 tarihinde yapacağı iade ödemesini zamanından 2 hafta önce gerçekleştirdi. Ben Türkçe Paket 1 de sıkıntı yaşamıştım. Diğer paketlerde sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Gönül rahatlığıyla hizmet alımı yapabilirsiniz, bilginize. Bol kazançlar.

ALLAH razı olsun, Teşekkür ederim.

4 yıldır en hassas olduğum konu yapılacak geri iadelerdir bu nedenle kimsenin için de iademi alamam gibi konular da bir şüphe kalmasın

Bir iş olur veya olmaz ancak yapılamayan iş'in parası iade şartların da ve süresin de (mümkünse ben zaten 1-2 hafta önceden de yapıyorum) iade verilir.

Yalnızca bunun altını çizerek garantisini verebilirim Türkçe Paket 1 aldığım günden bu yana sürekli sorunlar yaşadım sebebi editör kaynaklıydı bunu öngördüğüm için zaten Türkçe Paket 1 için iş alımlarını durdurmuştum.

Mağduriyete sebebiyet vermemek amacıyla da Paket 1 için iade isteyip konum da yazan şart ve sürelere uyacak arkadaşların sorgusuz & sualsiz iade isteyebileceğini belirttim.

Buna göre Paket 2 için başarı oranımız çok yüksek ve fiyat da makul olduğu için yalnızca bu iş üzerinden devam edip sürekli olumlu referanslar ve memnun müşteriler istiyorum.

Saygılar, selamlar..

Merhaba, müsait olduğunuzda skype bakar mısınız?

Merhaba müsaitim yazın hocam.

Hocam sizinle gorusmek istiyorum. Skype uzerinden eklesem gorusme imkanimiz var mi?

yarın itibariyle iade alacağım hocam hafta sonu iade geçebilecek misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri