Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son durumu soran arkadaşlar var,
4 ay önce arkadaşla anlaştık başvuruları, geçen ay bazı sorunlar nedeniyle bu ayın 25'ine bıraktığını söyledi. Teslimatı bekliyorum bu günlerde inşallah sorunsuz hallolur. skype yazdım hocam [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] Skype mesaj atıldı, dönüş bekleniyor..
hocam bir hafta olacak siteye giriş yapamıyorum. Skype yazdım bekliyorum.
bi süredir arkadaşla skypeda görüşüyorduk zaten,işe girmeden önce aklımdaki soruları sordum ve kendiside cevapladı.zaten r10daki konusunu geçen yılda takip ediyordum ama ytden başımızı kaldırıpda ilgilenemedik o zamanİngilizce Paket 1 için dün gece bende ödeme yaptım bakalım,hakkımızda hayırlısı olsun...
Açıkçası biraz üzüldüm hocam çünkü sıkıştığım dönemler başkasına devretmeyi de düşündüm ancak yine de farklı ve yeni bir mecra olduğu için iptal etmek istemedim.
Yine de açık yürekliliğin için teşekkür ederim. Hayırlısı olsun bakalım bir ay sonuç alamazsak iptal ederiz o zaman.
Kolay gelsin.
skype adım da safak139 hocam. Siteye hala giriş yok, bekliyorum.Şafak hocam skype adınızı belirtir misiniz?
skype adım da safak139 hocam. Siteye hala giriş yok, bekliyorum.
bi süredir arkadaşla skypeda görüşüyorduk zaten,işe girmeden önce aklımdaki soruları sordum ve kendiside cevapladı.zaten r10daki konusunu geçen yılda takip ediyordum ama ytden başımızı kaldırıpda ilgilenemedik o zamanİngilizce Paket 1 için dün gece bende ödeme yaptım bakalım,hakkımızda hayırlısı olsun...
Aynı şekilde hocam..
skype adım da safak139 hocam. Siteye hala giriş yok, bekliyorum.
Hayırlı olsun hocam =)
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam skype a bakacak misin veya ne Zaman bakacaksın ?
Merhaba arkadaşlar,
Arkadaş 17.03.2016 tarihinde yapacağı iade ödemesini zamanından 2 hafta önce gerçekleştirdi. Ben Türkçe Paket 1 de sıkıntı yaşamıştım. Diğer paketlerde sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Gönül rahatlığıyla hizmet alımı yapabilirsiniz, bilginize. Bol kazançlar.
Merhaba, müsait olduğunuzda skype bakar mısınız?
Hocam sizinle gorusmek istiyorum. Skype uzerinden eklesem gorusme imkanimiz var mi?
yarın itibariyle iade alacağım hocam hafta sonu iade geçebilecek misiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.