Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

edit

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

@moneydad Mesajları siliyorum ama halen dolu görünüyor hocam skype adresim eklermisin zahmet olmazsa

Son düzenleme:
Artık böyle meblağlara bu tip işler yapanlar sadece firma sahipleri olmalı ve fatura kesebilmeliler. Adam faturasız iş yapmış mağdur etmiş herkesi. Ama iş yaptıranda fatura almamış. Bu konu ilk açıldığından beri merak ediyordum zaten acaba denilenler doğrumu diye. Yoksa bizmi webden anlamıyoruz diye. Web bu kadar kolay mı arkadaş. Herkese site yapılsın, herkes 3000-5000 kazansın hemde 2500 tl karşılığında ne kadar güzel iş ya.. 3000 tl kazandıracak bir site en az 30000-40000 tl ye satılır arkadaşlar.

Herkese geçmiş olsun.. İşin peşini bırakmayın. Böyle kolay kolay dolandırılmanın önüne geçilmeli artık..

Vayyy bee budami banlandi..????

Yazik arkadas bunca insanin parasina,emegine......

bu konuda çok kişi mağduriyet yaşadı, ben de site alıp iade alanlardanım. yalnız bu konu özünde ytpara yönetimi de kendini sorgulamalı bana kalırsa.

herkes oyle yada boyle sorun yaşadı bu arkadaşla, ama bu konuya olumsuz yorum yazılmasına yönetim kesinlikle izin vermedi. olumsuz yorum yazanların yorumları silindi şikayet konusu açılsın denildi. lakin kimse parasını alamayacak korkusuyla şikayet konusu da açamadı.

doğruların dile getirilmesine izin verilmedikçe mağdur zinciri arttı. yt işinde sıkıntı yaşayan elindeki son parasıyla buradaki vaatlere kandı.

en başta dediğim gibi bu konuda yaşanan mağduriyetlerin sorumlusu ytpara yönetimi olmasa da ytpara yönetimi de özeleştiri yapmalıdır.

bu adamın foruma verdiği reklamlara ödediği meblağ nedir bilemem, belki de çok yüksektir. ama bu reklamlar sayesinde kazandığı güven, üyelerin forum yönetimine duyduğu güvenden dolayı ödediği meblağdan çok daha değerlidir kanımca.

burada bu sorun yaşandıktan sonra yönetimin bu tür konu içeriklerine yaptığı müdahalelerde ve ana sayfada aldığı reklamlarda daha dikkatli davranmasını umuyorum.

Bence böyle konularda YTPARA yönetimi aracı olması lazım.
NASIL ? : Böyle yüksek tutardaki ödemelerde ürünü satın alan kişi ödemeyi adminlerden birinin hesabına göndermeli ve satıcı ürünü sorunsuz satın alan kişiye teslim ettikten sonra yöneticinin hesabındaki para satıcıya gönderilmeli.

Hala ve hala kendini savunmaya çalışıyor ve üste çıkmaya çalışıyor. Evet gerçekten iş alan kişiler sırf korktuğu için kötü yorumlardan çekindiler. Birçoğunun durumu kötü ve elindeki son parayı katmıştı ve bizzat bilip tanıyorum bunları. Bunlar mağdur oldukça ben üzülüyordum. Herşey ortada kanıtlarda ortada. Eğer bu adamın birkez daha konuşmasına izin verilseydi büyük büyük puntolar ile gelip beni suçlayıp alakasız alakasız şeyler yazacaktı. Haksız olduğu halde her zaman üste çıktı. Bu işi gerçekten çok iyi yapıyordu. Kötü yorumlar silinincede sürekli yeni insnalarda site almaya devam ediyordu tabikide. Daha bir host ve domaini 3 aya taşıyamıyor ve bu kadar kişiden iş alıyor. Gerçekten şok edici bir olay. Ben son zamanlara doğru iyice anladım ne mal olduğunu. Keşke en başından herkes bilgilenebilseydide elini çekseydi. Şuan hala o kadar mağdur olmuş insan varki sesini çıkartamıyor peki neden? iadeleri var çünkü. Ayrıca arkadaşlar r10'da da bu adam aynı. Konusuna yapılan olumsuz yorumlar anında kaldırılıyor. Buna anlam veremedim ama orada sağlam arkası var diye düşünüyorum. Sıra orayada gelir Allah büyük. Burada da multi üyeliği olabilir.

İlk zamanlar sırf kötü yorumlar kaldırılmadı diye hatırlarsanız foruma girmeyide reddetmişti. Yorumlar kaldırıldı bir iki gün foruma girdi sonra gene girmemeye başladı. Konu açtıktan sonrada artık forumla işim olmaz dedi. Tabi herkes anladı ya ne mal olduğunu tabi işin olmaz.

Asıl mağdur insanlar R10'da. Fakat oradada kötü yorum ve şikayetler tuhaf bir şekilde kaldırıldığından sadece olumlu referansları kalıyor.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION], abi bence aç banını arkadaşın kendini savunma hakkı verilmediği için sinirlenmiş , aç bakalım ne söyleyecek , mağdur arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.

Ne diyeceği ortada hocam. Hiç bir suçlamayı kabul etmeyecek. Ve bize iftira attınız diyerek bu sefer kendisi bize iftira atacak. Bu adamın kendini savunacak bir tarafı yok. Dini karıştırıp kimsenin hakkını yemem. Allah iftira atanların şöyle yapsın şöyle olsun bla bla bla... Bunları birçok kez yaşadık

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION], abi bence aç banını arkadaşın kendini savunma hakkı verilmediği için sinirlenmiş , aç bakalım ne söyleyecek , mağdur arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.

40 dereden su getirip uzun uzun satırlarla milletin kafasını karıştıracak. ne söyleyecek ki başka.. adam şizofren, uzak durulmalı

Bu güne kadar açıklama yapmak için nerdeymiş, açıklama yapmak banlanınca mı aklına gelmiş..

Bu işler şu kadar ayda şu kadar kazandıracağım diyerek olmuyor adam diyor ki 7 aydır bi kuruş almadım, sen bunun açıklamasını bu kadar aydır yapmadın da şimdi mi açıklama yapma gereği duydun..

Ben seninle alışveriş yapmadım, burda bu kadar kişi mağdur olmuş, o para ile evine gelir sokmayı hayal eden insanlar var, bu insanların mağduriyetlerini gider..

Banını 24 saat açacağım, 24 saat içinde tüm üyelerle anlaş ve herkesin mağduriyetini gider, beni ve burdaki herkesi şaşırt..

Herşeyden önce; Allah demiş ki benim karşıma ne ile gelirsen gel, kul hakkı ile gelme demiş..Yazık günahtır, insanlar sana para vermiş, sende karşılğını ver, veremiyorsan açıkça söyle, hakkında ardı ardına şikayet konusu açılmasını bekleme..

24 saatliğine banını açıyorum yarın yapılan yorumlar ve açıklamaya göre haraket edilecektir..

bu kar***** dır tam bır umut tacırıdır bırde dınıne cok baglı bır sah****dır sabahtan aksama kadar cuma namazı kılar

@%1;Öncelikle "delikanlı" kelimesini kullanacak adam insanların konuşmasına, kendini izah etmesine fırsat verir kelime sizin üzerinize yakışmamış olayları sokak jargonuna çekmeyelim.

Öncelikle:

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/106025-sonokeyden-sikayetciyim-burada-yeri-olmamali.html

Tek bir soru bu Tahir YAVUZ denilen şahıs 4 ay canlı destek için çalışırken aklı neredeymişte insanları uyarmamış?

İşinden kovulunca mı tutmuş halkçılığı, fakir edebiyatı yapmaları, insanlığı? Parasını tıkır, tıkır alırken neredeymiş bu Tahir'in forumseverliği, yurttaşlığı Doğan bey?

Bu güne kadar kim iadesini alamamış? bu forumda 10 kişiden fazla insana iade verdiğimi konuda ki biraz eski mesajlara gidererek hatta konu içerisinde arayıp görebilirsiniz kimi dolandırmışım çıksın belgeleri ile konuşsun hak var hukuk var benim ticari itibarımı zedele, kafana göre ban at sonra delikanlı gibi açıklama bekle önce sen delikanlı olacaksın hocam.

Bak ben şöyle söyleyeyim Vergi numaram orada mevcut, iş yeri (ofiste olmuyorum genelde ararsınız gelmeden görüşürüz) telefon numaram hepsi mevcut peki siz nerenin delikanlısısınız mesela adınız, soyadınız, adresiniz, telefonunuz hatta vergi kimlik numaranız nerede yazıyor?

Beni ne kadar tanıyorsunuz? Tanımadığınız biri hk. konuşurken haksızlık ettiğiniz zaman siz de kul hakkına girmiş olmuyor musunuz?

Çözüm:

İade süresi gelen kişiler iade şartlarına uygun olarak hareket ettiği her müddette iadesini alır bugüne kadar iadesini alamayan 1 kişi varsa gelsin burada belgeleriyle konuşsun YTParadan banlanacaksam burada ki değil R10da ki şartlar, koşullar geçerlidir ben zaten bu foruma girmiyordum r10 da olduğum herkesce bilinen bir gerçek 3 ay'dır reklam vermiyorum forumunuzda paşa, paşa takılın benim aranızda yerim yok.

Dolandırdığım birileri varsa bunu ıspatlayabiliyorlarsa hiç durmasın vergi numaramla şikayet edebilirler adresim, yerim, telefonum, faturalarım hepsi mevcut.

Forumda itibar görüyor olabilirsiniz ancak benim gözümde bir itibarınız yok kişilik haklarıma saldırılırsa davada açmaktan hiç erinmem alıp forumunuzu başınıza çalabilirsiniz.

Bana ulaşmak isteyenler mi var? Hangi konu ile ilgili iş almışsa onun zaten sitesi kurulu girer iletişim bölümünden istediği an ulaşır.

forumunuzu başınıza çalabilirsiniz.

çok güzel bir savunma :eek::eek::eek::eek:

Yazılan o kadar şey olmuyor. arasından tek bir savunma çıkıyor iade yapıyorum. Mesela iade değil senin orada söylediğin ama gerçekleşmeyen şeyler. Ortada emek var. O kadar zaman ayırılıp uğraşılıyor. Size ödenen paranın haricinde bu işe para yatırılıyor. ve hepsi boşa gidiyor. Çünkü siz söylediklerinizi yerini getiremiyorsunuz. ama iade yaparım ssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkm iadeni senin

@%1;Öncelikle "delikanlı" kelimesini kullanacak adam insanların konuşmasına, kendini izah etmesine fırsat verir kelime sizin üzerinize yakışmamış olayları sokak jargonuna çekmeyelim.

Öncelikle:

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/106025-sonokeyden-sikayetciyim-burada-yeri-olmamali.html

Tek bir soru bu Tahir YAVUZ denilen şahıs 4 ay canlı destek için çalışırken aklı neredeymişte insanları uyarmamış?

İşinden kovulunca mı tutmuş halkçılığı, fakir edebiyatı yapmaları, insanlığı? Parasını tıkır, tıkır alırken neredeymiş bu Tahir'in forumseverliği, yurttaşlığı Doğan bey?

Bu güne kadar kim iadesini alamamış? bu forumda 10 kişiden fazla insana iade verdiğimi konuda ki biraz eski mesajlara gidererek hatta konu içerisinde arayıp görebilirsiniz kimi dolandırmışım çıksın belgeleri ile konuşsun hak var hukuk var benim ticari itibarımı zedele, kafana göre ban at sonra delikanlı gibi açıklama bekle önce sen delikanlı olacaksın hocam.

Bak ben şöyle söyleyeyim Vergi numaram orada mevcut, iş yeri (ofiste olmuyorum genelde ararsınız gelmeden görüşürüz) telefon numaram hepsi mevcut peki siz nerenin delikanlısısınız mesela adınız, soyadınız, adresiniz, telefonunuz hatta vergi kimlik numaranız nerede yazıyor?

Beni ne kadar tanıyorsunuz? Tanımadığınız biri hk. konuşurken haksızlık ettiğiniz zaman siz de kul hakkına girmiş olmuyor musunuz?

Çözüm:

İade süresi gelen kişiler iade şartlarına uygun olarak hareket ettiği her müddette iadesini alır bugüne kadar iadesini alamayan 1 kişi varsa gelsin burada belgeleriyle konuşsun YTParadan banlanacaksam burada ki değil R10da ki şartlar, koşullar geçerlidir ben zaten bu foruma girmiyordum r10 da olduğum herkesce bilinen bir gerçek 3 ay'dır reklam vermiyorum forumunuzda paşa, paşa takılın benim aranızda yerim yok.

Dolandırdığım birileri varsa bunu ıspatlayabiliyorlarsa hiç durmasın vergi numaramla şikayet edebilirler adresim, yerim, telefonum, faturalarım hepsi mevcut.

Forumda itibar görüyor olabilirsiniz ancak benim gözümde bir itibarınız yok kişilik haklarıma saldırılırsa davada açmaktan hiç erinmem alıp forumunuzu başınıza çalabilirsiniz.

Bana ulaşmak isteyenler mi var? Hangi konu ile ilgili iş almışsa onun zaten sitesi kurulu girer iletişim bölümünden istediği an ulaşır.

Senin yaşına ve kalıbına hiç yakışmıyor. Delikanlılıktan bahsediyorsun ama özellikle soy ismimi vurgulayarak kovuldu diyorsun.. Yazık sana. Senin gibi birisi beni kovamaz ben senin iğrenç şartlarından dolayı işten ayrıldım. Emin ol ben canlı destekte çalışırken çok kişiyi uyardım. Şartlarını belirttim. Çoğu zaman cevap alamadığımı ve hatta bazı arkadaşların iadeye geçmesini bile belirttim.

Yani sen cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsun ama anca kendini kandırırsın. Önve geliyosun bana diyosun maaşına zam yapıcam şunu yapıcam bunu yapıcam gibi vaatler ile ben senin bütün pisliğini ve iğrençliğini üç kuruş paraya 750 tlye çekiyorum. Sonra prim ve diğer anlaşmaları bitiriyorsun. Maaşnda 750 tl duruyosan dur durmuyosan buradan birisini alıcam diyorsun. Ben kabul etmeyip bu şartlarda çalışamıycağımı söyleyince, nasıl kovuluyo oluyorum...

Olay iadeler değil Ufukkkk..... Olay senin işini yapamaman. Verdiğin vaatlerin olmaması. Sitelerle ilgilenmemen.. Mesajlara geç cevap vermen... Kısaca insanları çekmek için söylediğin yalan ve dolanlar. Sen bunu anlamadın ve hiçte anlayamıycaksın. Sen merak etme sıra r10'ada gelecek...

Bunları gözünün içine sokmak istiyorum..

Son düzenleme:
olayın iade değilde insanların zamanını boşuna çaldığının farkına varamamış hala bu arkadaş :D

Kişilik hakkına saldırı. Hangi kişilik ? Ortada göremediğim birşey.umut tacirliği güzel iş ben neden yapmıyorsam.yorum yapmak için hizmet almama gerek yok yüzde 95 memnun değilse sorun benim düşüncem değil yapılmayan işler faaliyetler.neyse umarım mağdur olmaz para verenler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri