Aylık gelir ?!

BobMarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobmarley.com
Can sıkıntısından bir konu açayım dedim ....

Aylık ne kadar geliriniz olsa,dahada çalışmazsınız ?!

Mesela bana ayda 15k tl gelse yan gelir yatarım :D

Sizin limitiniz nedir :)

Bence insanoğlunun yapısı gereği her zaman daha fazlasını isteriz. Bu yüzden şimdi 15k yeter dersin 6 ay sonra daha fazlasını nasıl kazanırım dersin :) 4k ile tek başınaysan yaşanabilir

bir arkadaşımın 100 k geliri var aylık yt den ama hala real de kendini geliştirmeye çalışıyor

olması gerekende bu saten

benim bir tanıdıgım var aylık geliri 0 hala çalışmıyor

kanalları onaylanmadıgı için hala bekliyor.

Son düzenleme:
insanız doymayız..
cok sukur yetıyor ama nedense bazen hırs yapıyorum yapıyoruz.
suan trt belgesele bakıyorum ordakı hayatları gorunce bız cok zengınız dıyorum

her işte oldugu gibi para gelmeden önce şu kadar gelse yeter diyorsun ama gelince ne olursa olsun yetmiyor.ytden önce şu filehost işleri vardı,eskiler hatırlar.ona ilk başladıgımda az bi içki içiyordum,votka paramı çıkarsa yeter diyordum.sonra sadece hotfiledan haftada 800$ almaya başladım ki digerlinide eklersek gayet hatrı sayılır bi para yapıyor aylık olarak.2 günde bi votka param çıksın derken sonuç noldu peki,içtigim içki arttı :D daha çok içmeye,daha çok gezmeye,paraları bi güzel yemeye başladım para gelince.gayet rahat bi üni hayatım oldu para açısından ama sonuç olarak iş bi anda bitti.bi gece yatarken böyle para kazandıgımız sistem,ertesi gün uyandıgımızda komple çökmüştü.

sonra yt işine başladık ve yine başlarken aklımdaki düşünce şuydu;ayda 300-500tl gelse yeter bana.sonra baktım 3-5 bin tl yetmiyor,10 bin tl kazanmak için ugraşıyorum.10 bintl oluncada yine daha fazlasını kazanmak için çalışmaya devam ettim ve böyle devam etti,ediyor.sonuçda kazandıgımız para yaşam standartlarımızı artırmamızı saglıyor.boşa para harcayan birisi degilim,çevremdekiler dalga geçer mesela o kadar para kazanıyorsun ama telefonun kontörlü diye,faturalı hattım dahi yok çünkü kontörlü,ihtiyacımı karşılıyor.ama araba alacaksam mesela şahin yerine mercedes almak isterim tabiki.bunun içinde çalışmaya devam...

sonuç olarak bence bu işin sonu yok yada böyle düşük miktarlarda olmaz en azından.3-5k ile dogru dürüst hayal bile kurulmaz :D bunların çok çok üzerinde paralar kazanıyorsundur,o zaman belki...ama o zamanda sıkılır insan be,hayatta bi amaç gerek insana :)

Son düzenleme:
çalıştığım işi bırakıp, yurtdışına yerleşmek için 20k aylık kazanç hedefim :) tabi Türkiye'de 1 ev bırakıp gitmek şartıyla.

hedefimize daha çok var, ulaşırsam editlerim :)

her işte oldugu gibi para gelmeden önce şu kadar gelse yeter diyorsun ama gelince ne olursa olsun yetmiyor.ytden önce şu filehost işleri vardı,eskiler hatırlar.ona ilk başladıgımda az bi içki içiyordum,votka paramı çıkarsa yeter diyordum.sonra sadece hotfiledan haftada 800$ almaya başladım ki digerlinide eklersek gayet hatrı sayılır bi para yapıyor aylık olarak.2 günde bi votka param çıksın derken sonuç noldu peki,içtigim içki arttı :D daha çok içmeye,daha çok gezmeye,paraları bi güzel yemeye başladım para gelince.gayet rahat bi üni hayatım oldu para açısından ama sonuç olarak iş bi anda bitti.bi gece yatarken böyle para kazandıgımız sistem,ertesi gün uyandıgımızda komple çökmüştü.

sonra yt işine başladık ve yine başlarken aklımdaki düşünce şuydu;ayda 300-500tl gelse yeter bana.sonra baktım 3-5 bin tl yetmiyor,10 bin tl kazanmak için ugraşıyorum.10 bintl oluncada yine daha fazlasını kazanmak için çalışmaya devam ettim ve böyle devam etti,ediyor.sonuçda kazandıgımız para yaşam standartlarımızı artırmamızı saglıyor.boşa para harcayan birisi degilim,çevremdekiler dalga geçer mesela o kadar para kazanıyorsun ama telefonun kontörlü diye,faturalı hattım dahi yok çünkü kontörlü,ihtiyacımı karşılıyor.ama araba alacaksam mesela şahin yerine mercedes almak isterim tabiki.bunun içinde çalışmaya devam...

sonuç olarak bence bu işin sonu yok yada böyle düşük miktarlarda olmaz en azından.3-5k ile dogru dürüst hayal bile kurulmaz :D bunların çok çok üzerinde paralar kazanıyorsundur,o zaman belki...ama o zamanda sıkılır insan be,hayatta bi amaç gerek insana :)

Hocam aklıma direk bu geldi postunuzu okuyunca :D

https://www.youtube.com/watch?v=N4diXFqNVDs

Aylık 10.000 dolar varlık gelirim olduğunda hep iştediğim işi yapmayı düşünerek işimden ayrılabilirim. Ama yan gelip yatmak yapabileceğim bir iş değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri