Ayrılık Saati Geldi Abilerim..

Hayatta başarılar kardeşim.Hayat için mücadele etmek lazım seninde mücadelen bundan sonra bu.

Hayat aile,akraba,yakın dost,arkadaşlar,abiler v.s.Bu hayat bana şunu öğretti.Hayatta ne kadar yalnız olduğumu öğrendim bu hayatta kimsenin kimseye faydası yok.O yüzden ne yaparsanız kendinize yaparsanız.

Samet kanka ozaman bende elveda diyorum ve skypedan konu anlatımlarına başlıyoruz senle :D ama önce şu vds nin süresi bi bitsin :) YGS talebesi olak bizde geç kaldık [MENTION=9721]samet142[/MENTION]

Valla biz çok boş geçirmişiz yılları.Helal olsun bare ailene yük olmuyosun. İmreniyorum sizin gibileri görünce :)

Yolun açık olsun hayatta başarılar.
Sen iyi bir üni kazanıp, iyi bir işe girersen zaten Adsense'den sürekli para gelecek mi bu ay korkusu yaşamazsın.
En iyisi Reel sektörde para kazanmak aslında.

Bende bazen keşke bu işleri yt ile değil de web ile keşfetseydim diyorum. Diyorum diyorum duruyorum ve sonra kendime hala web olarak keşfedilmemiş ve yapılmamış şeyler vardır diyorum asılıyorum.

Son 2 aydır hayatımı yt'den çekip web sitelere yönlendirmeye çalışıyorum. Uykusuz kalıyorum çabalıyorum bir şeyleri sabitlemek ve sağlamlaştırmak için uğraşıyorum. Dışarıya çıkmıyorum adeta kendime ceza vermiş durumdayım. Çünkü omuzlardaki yük çok büyük.

Bunaldığım zamanlarda mızmızlandığım zamanlarda kendime kızıyorum ve şu sözleri söylüyorum ''Hayat sert vurabilir. Hem de çok sert. Mesele bu darbelere ne kadar dayanabildiğin. Mızmızlanmayı bırak ve işe koyul'' İşte kazanmakta budur aslında. Darbeler sonrasında ayakta kalıp hala ileriye doğru devam edebilmek.

Allah yardımcın olsun. İnşirah suresinide okumanı tavsiye ederim sıkışınca yararı olur.

hayatta hiçbirseye guven olmuyor malesef,gonul ısterkı herkes kazansın,hayatta herseye hazır olmak lazım kotusuyle ıyısıyle,

Her şey zamanında güzel, okul bitirmek ise en önemli şeylerden biri hayatta. Doğru bir karar almışsın, gelecek yaşamında başarılar dilerim.

Her yaptığın yaşıtında güzel, anaokulunda öğretmenden izinsiz arabalarla oynadığım için tokat yemiştim hiç unutmam. Hiç de pişman olmadım özledim be. Her şey zamanında güzel kardes, keske eskiye dönüp 10 tokat yine yeseydim o tokatlar sayesinde doğru dürüst biri oldum.

Yolun açık olsun kaptann :)

Kardeşim düzgün çalıştığın taktirde hukuk fakültesini rahatlıkla kazanabilirsin.Ama burda kazandığın paraları aklına getirme, seni derslerinden çelmesin asla.Kendine hakim ol sabret ve lysden çıkar çıkmaz tekrar kaldığın yerden devam et.Sınavda başarılar.

Başarılar dilerim kardeşim inşallah herşey istediğin gibi olur.

Ne sınavına hazırlanıyorsun hocam ygs-lys mi?
Ben de kpss hazırlanıyorum bir yandan bıraksam mı diye düşünüyorum yt :)
Çalıştığın kaynaklar var mı arastırdın mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri