Her iki tarafinda yaptigi kucuk ama buyutulmus yanlislar var.Ticaret'de bu tarz ufak seyler olabilir karsilikli saygi sevgi cercevesinde sorun cozulebilirdi ama siz biraz buyutmussunuz olayi.
Satis yapan kisi,kanal url sini saklamasi yada bilmesi birseyi degistirmez.Sonucta siz o kanallari alirken bu kisiden aliyorsunuz ve guveniyorsunuz.Kanal linkinizi gorse ne gormese ne adamin isi bu,o kanal acar mail acar satar,sizde bunu bilerek alirsiniz.Bu konuda bence sucu yok kanal urllerini gormekden filan dolayi satis yapanb arkadasin.
Bende mail aliyorum kanal aliyorum yuzlerce,icinden kullanmadan patlayani oluyor,yukleme yaptikdan sonra patlayani oluyor.Bu gayet normal.Gmail acmakda satmakda oyle goruldugu gibi kolay is degil.Kolay olsa herkes kendi mailini kendi kanalini kendi acardi kimse satin almakla ugrasmazdi.
Her iki tarafda buyuk bir sorun olmamasina ragmen biraz aceleci ve direk atismaya gitmis,yapmaniz gereken sey karsilikli bir ozur ve isinize gucunuze bakmak.
Ben Ytkoray ile is yapiyorum,yuzlerce mail alirim surekli halende aliyorum iclerinden 10 larcasi bazen yarisi patladigi oluyor.Korayin bir sucu yokki bunda neden sikayetci olayim yada kizayim.Sadece uyaririr ve soylerim daha iyi sekilde acmaya bak patlama filan olmasin diye.Alicilarin bu konuda hassas olmalari lazim cunki kolay is degil bu gmail isi.
Konun uzamasina gerek yok,ortada buyuk bir sorunda yok bence.Lutfen saygi cercevesi icinde aranizda sorunu halledin arkadaslar.