AyyildizCs Üyeden şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam burada konu bana göre hesapların patlaması değil
ŞİFRELERİ DEĞİŞTİRMENİZ
şifreleri niye değiştirdiğnizi açıklarsanız daha iyi olur

Eğer 20 kanal kapatılsaydı biz bu kanalların gerçekten kapatılıp kapatılmadıgını nasıl anlayabilirdik... ? ? ?

Hocam daha demin kanal linklerinin elinde olduğunu söylüyordun? Kanala girmene gerek yok ki kanalları kontrol etmen için.

Normal kanal linki ile 20 taneyi tek tek gezerek kontrol edebilirdin.

Valla durum biraz karışık.
[MENTION=823]nicomedya[/MENTION] 'nın konuya 20 kanalının kapandığını belirtmesi ama [MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] tarafından kontrol edildiğinde 10 kanalın veya kaç adet ise aktif olduğunu tespit etmesi iyi bir şey. Tabi linklerin saklanması da ne kadar doğru bilemem.

Bence burada ki hata kanallara giriş yapıp şifrelerin değişmesi. Keşke kanallara girmeden önce direk olarak [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] 'ya ulaşıp 10 kanalın halen aktif olduğunu belirtseydiniz.

Teşekkür ederim hocam fakat [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] bize kanallarınını kapandıgını ilk olarak bizimle paylaşmış olsaydı bizde tabiki kontrolunu gerçekleştirip kendisine bu durumu iletirdik...

hocam burada konu bana göre hesapların patlaması değil
ŞİFRELERİ DEĞİŞTİRMENİZ
şifreleri niye değiştirdiğnizi açıklarsanız daha iyi olur

kısa ve öz izah etmiş esas neseleyi kardeşim ve neden 14 saat ben ögrenene kadar bana haber verilmiyor, burda ve hata yapmış nedemek bu işin hatası olmaz ben kurtarma maili eklemeseydim kanalları geri verecegi ne malumdu, herhalde anlamaz saf diye düşündü, aslında kanallardan çok böyle bir hareketin bazıları tarafından normal bir şeymiş gibi karşılanması mantıksız geliyor.ne farkı var kanal hekleyenlerden.

Her iki tarafinda yaptigi kucuk ama buyutulmus yanlislar var.Ticaret'de bu tarz ufak seyler olabilir karsilikli saygi sevgi cercevesinde sorun cozulebilirdi ama siz biraz buyutmussunuz olayi.

Satis yapan kisi,kanal url sini saklamasi yada bilmesi birseyi degistirmez.Sonucta siz o kanallari alirken bu kisiden aliyorsunuz ve guveniyorsunuz.Kanal linkinizi gorse ne gormese ne adamin isi bu,o kanal acar mail acar satar,sizde bunu bilerek alirsiniz.Bu konuda bence sucu yok kanal urllerini gormekden filan dolayi satis yapanb arkadasin.

Bende mail aliyorum kanal aliyorum yuzlerce,icinden kullanmadan patlayani oluyor,yukleme yaptikdan sonra patlayani oluyor.Bu gayet normal.Gmail acmakda satmakda oyle goruldugu gibi kolay is degil.Kolay olsa herkes kendi mailini kendi kanalini kendi acardi kimse satin almakla ugrasmazdi.

Her iki tarafda buyuk bir sorun olmamasina ragmen biraz aceleci ve direk atismaya gitmis,yapmaniz gereken sey karsilikli bir ozur ve isinize gucunuze bakmak.

Ben Ytkoray ile is yapiyorum,yuzlerce mail alirim surekli halende aliyorum iclerinden 10 larcasi bazen yarisi patladigi oluyor.Korayin bir sucu yokki bunda neden sikayetci olayim yada kizayim.Sadece uyaririr ve soylerim daha iyi sekilde acmaya bak patlama filan olmasin diye.Alicilarin bu konuda hassas olmalari lazim cunki kolay is degil bu gmail isi.

Konun uzamasina gerek yok,ortada buyuk bir sorunda yok bence.Lutfen saygi cercevesi icinde aranizda sorunu halledin arkadaslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri