Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

Hakkaten şaka gibi ya.Günlük neredeyse 3 Bin $ para. Yaklaşık 5-6 BİN TL !

Bi şu manzaraya bakın ;

Daha 1-2 seneye kadar 600 TL den 6 gün 12 saat çalışıyordu kuzenim.Tam 1 sene!
Tam bir sene boyunca çalışacak,yemeyecek içmeyecek tüm parasını biriktirecek Anca o zaman 5-6 Bin TL biriktirebilir.

Bir de esed'in tarafından bakalım ;

17 yaşındaki bir çocuk (küçümseme amacım yoktur.kendisi de bunu bilir.) biraz youtube hakkında deneyimli,bir taktik buluyor günde 10 video atarak BİR İŞÇİNİN BİR YILDA BİRİKTİRECEĞİ PARAYI 1 GÜNDE KAZANIYOR. Hakkaten şaka gibi ya.TEK DİYECEĞİM HELAL OLSUN.

Bu konuşmanın özeti '' Bilgi çağında cehalet bir seçimdir ''

Ozet super :)

Elinize sağlık çok değerli bilgiler vermişsiniz hocam teşekkürler.

Çok teşekkürler hocam gerçekten çok güzel bilgiler Allah herkese daha fazlasını kazanmasını nasip eylesin.

Teşekkürler...

Çok işe yarar özellikle püf noktalar var dikkat etmeliyiz

silver üyelik hediye edilesi bir paylaşım olmuş.Teşekkürden fazlasını hak ettiğini düşünüyorum.DUYURULUR [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Partner'de video ortası reklamlar gelir de etkili mi ? Şu an anladımki durumum vasattan da öte :/
lvaf.png

Çok güzel anlatmışsın bilmediğim bilgilerde var arada, öğrendiğim çok iyi oldu. Bu paylaşımı kopyalayıp özel arşivime yapıştırıyorum. :D Onu da 2 çeşit CD'ye atıyorum. :D Ne olur ne olmaz. :D Paylaşım için teşekkürler dostum adamın kareköküsün. :D

images

edit

Birşey sormak istiyorum 300 video diyorsunuz ya her kanal için bu kadar videoyu youtubedenmı kopyalıcağız kanallardan?

Gercekten ufuk açan bir yazi olmuş, tek kanalla neler yapılabileceğini çok güzel anlatmissiniz ellerinizi dert görmesin, kazanciniz daim olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hastanedeydim yeni geldim sıradan tüm sorularınızı vs cepaplıyacam

---------- Mesaj saat 12:42:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:40:08 civarında gönderildi. ----------

paylaşım için teşekkürler. zamanlama özelliği nerede?

videoyu özel olarak yükleyin sonra düzenleye bastığınızda özel olan kısmı zamanlandı yapın tarih saat girin bu kadar

hastanedeydim yeni geldim sıradan tüm sorularınızı vs cepaplıyacam

---------- Mesaj saat 12:42:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:40:08 civarında gönderildi. ----------

videoyu özel olarak yükleyin sonra düzenleye bastığınızda özel olan kısmı zamanlandı yapın tarih saat girin bu kadar

Geçmiş olsun yok demi bir sıkıntı ?

Paylaşım için çok teşekkürler. Benim bir sorum olacaktı, genelde bu tarz fazla ilgi gören kategorilerde eşleşen, dünya geneli, telif sorunları olur. Bu durumlar için bir önlem aldınmı, mesela videolar üzerinde oynama yapmak gibi? Yoksa bu sorunların olmadığı bir kategori bulabilir miyiz?

youtubeda zaten dünya engeli geçilmiş videoları vardır o kategorinin 2x hızlandırma küçük tv nin içine alma vs. onları indir uğraşmanada gerek kalmaz

---------- Mesaj saat 12:44:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:44:11 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun yok demi bir sıkıntı ?

saol, şu an yok Allaha şükür.

---------- Mesaj saat 12:46:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:44:54 civarında gönderildi. ----------

Hakkaten şaka gibi ya.Günlük neredeyse 3 Bin $ para. Yaklaşık 5-6 BİN TL !

Bi şu manzaraya bakın ;

Daha 1-2 seneye kadar 600 TL den 6 gün 12 saat çalışıyordu kuzenim.Tam 1 sene!
Tam bir sene boyunca çalışacak,yemeyecek içmeyecek tüm parasını biriktirecek Anca o zaman 5-6 Bin TL biriktirebilir.

Bir de esed'in tarafından bakalım ;

17 yaşındaki bir çocuk (küçümseme amacım yoktur.kendisi de bunu bilir.) biraz youtube hakkında deneyimli,bir taktik buluyor günde 10 video atarak BİR İŞÇİNİN BİR YILDA BİRİKTİRECEĞİ PARAYI 1 GÜNDE KAZANIYOR. Hakkaten şaka gibi ya.TEK DİYECEĞİM HELAL OLSUN.

Bu konuşmanın özeti '' Bilgi çağında cehalet bir seçimdir ''
sen varyaaa :D

---------- Mesaj saat 12:47:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:46:42 civarında gönderildi. ----------

Helal olsun diyecek sözüm yok paşam. Hakkındır uğraşların ve çaban sonucunda kazanmıştın o parayı lakin şuan ne olacağı "meçhul" fakat keşke biraz da büyük sözü dinleseydin demeden edemeyeceğim.

Neyse ki bu olaydan bir ders çıkardın artık bir daha ki maceralı videolarında daha dikkatli olursun. Paylaşım için teşekkürler.

aynen abi sözü önemli :D

---------- Mesaj saat 12:48:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:47:24 civarında gönderildi. ----------

Burada videoları hergün aynı saatte atmanın önemi nedir?

adam kanala giriyor videolara tıklıyor video yükleme saatleri günleri hep düzenli ben bununla videosuz kalmam diyor abone oluyor 10 k abonen varsa zaten attığın video başta attığın video başta :D

---------- Mesaj saat 12:50:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:48:49 civarında gönderildi. ----------

Çok yararlı bir paylaşım olmuş eline sağlık üstad.

Günlük bu rakamları kazanmak çok zor değil, özellikle film kategorisinde.Reklam yapmak gibi olmasın, aralık ayında benim kanalımda günlük 2 , 3 k $ görüyordu. şuan ciddi bir rakama ulaştı, gel gelelim bu çok kazandıran kategoriler riskli oluyor, ya video sahibinden telif geliyor, ya youtube bi şekilde spam algılıyor. hiç bişey gelmese çekemeyen vatandaşlar videoları şikayet ediyor topluluk ihtarı geliyor. Tam çözüm olmasa da videoları Türkiyeden izlemeye engelledim 1 ay götürdü iyi bir izlenimle, son anda topluluk ihtarı geldi.onun haricinde kazanç hersey yerinde duruyor bakalım ay sonu göreceğiz ödeme gelecekmi :) Hayırlısı olsun. Herkese Bol kazançlar ...

vds de kullanıyoruz sen iyisi ingiltereyede engelle :D

Keşke kanal linkini ekleseydin tadından yenmezdi :D :D şaka

Umarım aws den paranı alırsın bizede platin hediye edersin :D :D

tşekkürler paylaşım için

paylaşım için teşekkürler.toplu video eklerken çok videoda inceleniyor sorunu ile karşılaşıyorum.bunu nasıl hall edebilirim?

ben partner kullandım hep öyle bi sorunum olmadı ama forumda toplu para kazanma açama diye bir konu vardı bulursan anlatıyor orada :D

---------- Mesaj saat 12:53:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:52:40 civarında gönderildi. ----------

çok iyi paylaşım ellerine sağlık hocam

ben bu kanalı biliyorum orjinal diye dokunmadım :)

pm atsana kanal kapalı ama ismini yaz :D

---------- Mesaj saat 12:54:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:53:24 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]

Paylasim icin tesekkürler. 22 bin lik kategori cizgi film miydi?

hayır kategorim xxx di

---------- Mesaj saat 12:55:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:54:23 civarında gönderildi. ----------

kaç tane xxx kanalı açtıysam topluluktan kapatıldı :(

türkiyeyi engelle ne kadar .... bi milletimiz var ya

---------- Mesaj saat 12:56:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:55:31 civarında gönderildi. ----------

Bence konuyu acan arkadas film isi yapmiyor.Ornek olmasi adina verdi herhalde film ornegini

aynen ben xxx çalışıyorum

bilgiler güzel çok teşekkür ederiz bide şu aç gözlü bazı türk arkadaşlar çizgi filimi kendileri çekmiş gibi sahte telif göndermeseler daha güzel olacak

kardeş ödeme sıkıntısı olduğunu bile bile neden avesomenes de ısrar ediyosunuz anlamıyorum. bikaç video atıp bekleyip biraz izlenimden sonra daha iyi bir partnere girebilirsiniz. telifli kanala ödeme yapan çok partner duydum. yazık etmişsiniz 24 bin dolara.

AWE Pişmanlıktır! :)

---------- Mesaj saat 12:58:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:57:34 civarında gönderildi. ----------

Ben o kazanclari hayal bile edemiyorum :D

bende 12 aralığa kadar hayal edemiyordum ;)

---------- Mesaj saat 12:59:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:58:22 civarında gönderildi. ----------

Partner'de video ortası reklamlar gelir de etkili mi ? Şu an anladımki durumum vasattan da öte :/
lvaf.png

eğer video ortası olmasaydı o 24 bin 2.4 bin zor olurdu KESİNLİKLE Tavsiye! :D

---------- Mesaj saat 13:00:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:25 civarında gönderildi. ----------

Çok güzel anlatmışsın bilmediğim bilgilerde var arada, öğrendiğim çok iyi oldu. Bu paylaşımı kopyalayıp özel arşivime yapıştırıyorum. :D Onu da 2 çeşit CD'ye atıyorum. :D Ne olur ne olmaz. :D Paylaşım için teşekkürler dostum adamın kareköküsün. :D

images

ahhaha Saol SENDE adamın dibisin :D

---------- Mesaj saat 13:00:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:00:09 civarında gönderildi. ----------

Birşey sormak istiyorum 300 video diyorsunuz ya her kanal için bu kadar videoyu youtubedenmı kopyalıcağız kanallardan?

evet yt to yt en basiti istersen başka yerlerdende çek sana kalmış

ben partner kullandım hep öyle bi sorunum olmadı ama forumda toplu para kazanma açama diye bir konu vardı bulursan anlatıyor orada :D

---------- Mesaj saat 12:53:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:52:40 civarında gönderildi. ----------

pm atsana kanal kapalı ama ismini yaz :D

maleseff :( çekilecek kanallara eklemedim onu şimdi resimlerden ve açıklamadan görünce dank etti :eek:

çok iyi kazanç ama bende 1-2 kategoride böyle bişey yapıyorum inşallah senin gibi başarırız :D

AWE Pişmanlıktır! :)

---------- Mesaj saat 12:58:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:57:34 civarında gönderildi. ----------

bende 12 aralığa kadar hayal edemiyordum ;)

---------- Mesaj saat 12:59:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:58:22 civarında gönderildi. ----------

eğer video ortası olmasaydı o 24 bin 2.4 bin zor olurdu KESİNLİKLE Tavsiye! :D

---------- Mesaj saat 13:00:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:25 civarında gönderildi. ----------

ahhaha Saol SENDE adamın dibisin :D

---------- Mesaj saat 13:00:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:00:09 civarında gönderildi. ----------

evet yt to yt en basiti istersen başka yerlerdende çek sana kalmış

hocam daha önce çıkarttığım video ortası reklamları bir türlü çıkartamıyorum. Daha önce 7:12, 14:23, 21:36 şeklinde giriyordum çıkıyordu. Şimdi dikkat ettim bir kaç gün geçmesine rağmen çıkmıyor.

Keşke kanal linkini ekleseydin tadından yenmezdi :D :D şaka

Umarım aws den paranı alırsın bizede platin hediye edersin :D :D

tşekkürler paylaşım için

kanal uçtuu telifi TDWeb arkadışımıza çektirim dedim konusunu görünce 2 gün sonra topluluk kurallarının ihlali diyor (telif büyük yerden geldiği için) dedim ben ne kadar aptalım böyle olacağını zaten biliyordum bi anlık körlük işte :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri