- Web sitesi
- www.youtube.com
67 like, beğenin aslanlarım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu hitler benim alamadığım hit değil ama bu hite bu kadar kazanç şok oldum. Ben 1m hite en fazla 1k bilemedin 1.5k $ alabiliyorum![]()
67 like, beğenin aslanlarım![]()
emekthor tanıyorum yüreği temiz yardım sever biri kendisi bu işte güvenip sayacağım kişiler arasında zaten önemli bir konu açmış arkadaşlar iyi okuyup çalışırlarsa kaparlar
'' Bilgi çağında cehalet bir seçimdir ''
Bence bunu imzana ekle..
Çok anlamlı bir Cümle
birader ne oldu senin geçen ayki kazanç kesinleşti mi bu arada
Evet, Allah'a şükürler olsunki 9147 TL Kesinleşti
hayırlı olsun kardeşim.Evet, Allah'a şükürler olsunki 9147 TL Kesinleşti
güle güle harca darısı bizim başımıza
hayırlı olsun kardeşim.
hocam partner kanal kullanıyorum demişsin adsense ile sıkıntı yaşar mıyız.ben çizgi film atıyorum anında telif geliyor
bi de attıgın çizgi filmler hep 1 saatlik olanlar mı hiç 7-8 dk lık atmıyor musun
24k $ gitmiş abi adam sakin tl olarak ortalama duz hesap 45bin tl gıttı ne demek yemınle oyle bır deprasyona gırerımkı giriş o giriş valla dahada çıkmam .
hacı çizgifilme bulaşmayın telif manyağı olursunuz denemelik bi tom and jerry kanalı açtım botla video çektim 3 gün sonra 50-60 tane telif geldi boşa emek gidiyor
Aynen Çizgi Film atmayın diye demiyorum,
Telif Topluluk Dünya Engeli v.s Herşey var bu Çizgi Film kategorisinde.
Denemesi Bedava![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.