Aziz Yıldırım'ın rüşvet suçundan cezası onandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten TFF karar kişileri bağlar kulüpleri bağlar Fenerbahçe'ye ceza veremeyiz der sonra Trabzonspor UEFA'ya şikayette bulunur UEFA gereken cezaları verin yoksa müsabakalardan men cezası alacaksınız der TFF istifa eder. Tahminimce olaylar böyle gelişecek

Aç Kapıyı Veysel Efendi kodes bizi bekler

Bu haber beni çok mutlu etti.

ben şike yaptıysam fenev için yaptım - aziz papa :D
tff hala şike yok desin dursun ortada onlarda gidecek elbet...

azcık insanları banlamamak taraftarı olmak lazım. direk kimi banlasam diye bir bakış açısı olmamalı birisinin.

Sen böyle yorum yap ondan sonrada yöneticilere laf söyle?

Burada ne diye üyeleri tartışmaya yöneltecek konu açılır onuda anlamış değilim.

ben fenerbahceliyim,aziz yıldırımızda severim ama başkan oldugu ilk günden beride hep söylerim,bu adamın şike yapmadıgına beni kimse ikna edemez.çünkü adamın elinde böyle bi güç var ve bana göre bunuda kullanıcak bi adam.ha türk futbolu çokmu temiz?tek bu adammı şike yapmış?tabiki hayır.şuanki yolsuzluk davaları gibi bu iş bi araştırılsa,ama tarafsız olarak gerçekten derinlemesine araştırılsa o kadar çok kişi giderki...

Tff zamanında yargıtay kararının kupayı veya şampiyonluğunu etkilemeyeceğini söylemişti. Ancakk şunu söylemek istiyorum ki hükümet cemaat bu kadar yolsuzluk davası kapatılmaya çalışılırken hele de seçimlere 2 ay kalmışken gündem değiştirme çabasını takdirle alkışlıyorum ve %99 da başarılı oldu.

Gerçi bana sorarsanız alın kupayı neyse..

Şununda bilinmesini isterim ki insanları KÜRT - TÜRK SÜNNİ - ALEVİ - ÇAPULCU - OY VEREN VERMEYEN DİYE AYIRDIĞINIZ YETMEZMIŞ GİBİ ŞİMDİ BİRDE FB TARAFTARINI BU ŞEKILLERE SOKTUNUZ DÜŞMAN SAHİBİ ETTİNİZ YA SIZDEN BUYUK ALLAH VAR..

Çalan dolandıran yargılanmasın polisler görevinden alınsın çok güzel 3. dünya ülkesi olma konusunda emin adımlarla ilerliyoruz

Komiksiniz hocam :) Biz ayrim yapiyo olsak o imzamdaki adamin yerine baskasinin sozu yazardi . Haydi hayirli aksamlar

güle güle şike cumhuriyetinin başganı ömür boyu orda kalman dileğiyle :D:D::D:D:

Komiksiniz hocam :) Biz ayrim yapiyo olsak o imzamdaki adamin yerine baskasinin sozu yazardi . Haydi hayirli aksamlar

Komik olan sizsiniz hocam :)) siz ayrim yapsaniz ne olur yapmasanız ne olur. Benim bahsetmek istediğim çok daha farklı birşey herneyse sizede hayirli akşamlar

Yöneticilerden ricam bu konuyu kilitlemeleri. Bu da tıpkı siyasi görüş gibidir. Herkesin kendine ait düşünceleri var ve bende bir Fenerbahçeli olarak alay şeklinde yazılan yazılardan dolayı rahatsız oluyorum.

Yöneticilerden ricam bu konuyu kilitlemeleri. Bu da tıpkı siyasi görüş gibidir. Herkesin kendine ait düşünceleri var ve bende bir Fenerbahçeli olarak alay şeklinde yazılan yazılardan dolayı rahatsız oluyorum.

neden kapatılsın ki aynı şey Gs başkanın başına gelseydi bunun çok daha fazlası olucaktı. Yargıtaydın aldığı resmi bir kararı kabul edememek nedir ?

yazılardan rahatsız oluyorsan, şike yapmayan, şerefiyle sahaya çıkıp şerefiyle maçını kaybeden başı dik bir takım tut !

konunun açılış amacı tahrik vs değildir. bilgilendirme amaçlıdır.

Gündem yine değişti. sayfa sayfa fb hisseleri, fb klubü, fb ts olayı, tff, hukukçular vs vs.. O değilde bu hukukçuları ayakkabı kutularında göremedim ekranlarda :)

Gündem çok ani değişiyor TMSF Mustafa Sarıgül ünTüm Malvarlığına El koymuş .

neden kapatılsın ki aynı şey Gs başkanın başına gelseydi bunun çok daha fazlası olucaktı. Yargıtaydın aldığı resmi bir kararı kabul edememek nedir ?

yazılardan rahatsız oluyorsan, şike yapmayan, şerefiyle sahaya çıkıp şerefiyle maçını kaybeden başı dik bir takım tut !

Şu cevabında bile bir çok tahrik unsuru var ve sinirlenmemiz o kadar çok hoşunuza gidiyor ki amacın da bu zaten değil mi :) Ama sana cevap vermeyecem :)

Bilgilendirme ise bilgilendirme yapılmış artık kilitlensede birşey fark etmez bilgilenmek isteyen iilk mesajı okur bilgilenir.

Aynen katılıyorum konu kilitlensin yada silinsin. Bir kişi için Fenerbahçe gibi bir kulübü infaz ediyorsunuz. Aziz yıldırımın sonuna kadar arkasındayım. Şike tek taraflı yapılan bir şey değildir. Yaptığı kişiler ide çıkarsınlar ortaya o zaman ! Buradan bu konudan hükumet-cemaat-polis-savcı yorumu yapanlara da helal olsun diyorum !

Ben bir Fenerbahçeli yönetici olarak konuyu kilitlemiyorum tarafsız kalıyorum bu konuya.Diğer arkadaşlarım ilgilenecektir.
Not: Üniversitemin 1907 ÜNİFEB grubu başkanıyım.

Konu tartışma ortamı hazırlamak için birebir . arkadaşlarında istediği gibi konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri