B.dortmund-galatasaray

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
5-0

Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum.

tüm adsense birikimizini handikap dortmunt verin.ggalatasaraylı olarak bu durumdan hoşnut kalamsamda para kazanıcaz fenamı :D

0-5 fbliyim :p

şaka bi yana gönül bu skoru ister ama tam tersi olucak muhtemelen :(

1-2 Bir Beşiktaşlı Olarak Söylüyorum.

gsliyimde inşallah fark yemeyiz diyorm düştüğümüz duruma bak ya yenmeyi bırak fark yemeyelm yeter diyrm böyle futbolcularn ben varya 2000li yılları özledm bunlarda futbolcumu para canavarı hepsi

herkez handikap oynayacaksa ben gidip beraberlik oynayayım :)
yada 1 farklı dordmunt galibiyeti

Beyler bu kadar acımaz olmayın ilk maç kendi evinde dört yedi diye ordada yenilecek hali... Yok olmuyor yapamıyorum 7-0 dortmund at fava bekle.

Dortmund üst turu garantiledi ve üst üste çok maç yaptığı için bu maçta iyi oyuncularını dinlendirip yedekleri sahaya sürebilir. böyle olursada skor biraz düşük olabilir.
Gs nin gol atabilecek tek adamı Sneider oda takımda mutsuz ve top ayağına gelirse şut çeker ama kalede Volkan yok o yüzden başkada bişey beklemeyin.. Kuponlarda İlk öncelik olarak KG Yok seçeneği, daha sonra MS 1, biraz para cebime koyayım dersenizde İY 1 MS 1 şeklinde oynayın derim. :)

Barça celta maçını izledikten sonra futbolda hala herşeyin olabileceğini gördüm gerçek oyunumuzu sahaya yansıtırsak puan ve puanlar almamız içten bile değil.

AHMET ÇAKAR şike var diyor. Onun tahminine göre 0-0, 1-0, 1-1, 2-1 skorlarından biriyle bitecekmiş.

Dortmund fena oynuyor Bayerne kafa tuttu geçen hafta resmen. Gaza geldiler Eskiye dönüşe uğraşıyolar bence atabildikleri kadar atarlar acımazlar

Gs yine yenilecek şaşmaz.
Boşuna başka iddia kuponu yapmayın.
3-0 yada 4-0 Dortmund yener.

Dortmund üst turu garantiledi ve üst üste çok maç yaptığı için bu maçta iyi oyuncularını dinlendirip yedekleri sahaya sürebilir. böyle olursada skor biraz düşük olabilir.
Gs nin gol atabilecek tek adamı Sneider oda takımda mutsuz ve top ayağına gelirse şut çeker ama kalede Volkan yok o yüzden başkada bişey beklemeyin.. Kuponlarda İlk öncelik olarak KG Yok seçeneği, daha sonra MS 1, biraz para cebime koyayım dersenizde İY 1 MS 1 şeklinde oynayın derim. :)

Sneijder Mutsuz
http://store.donanimhaber.com/7a/67/4b/7A674BE80DC3131FA7FECD88EDCB3AF4.jpg

http://store.donanimhaber.com/88/fe/c5/88FEC5B987917691123E96FD9ADDDC92.jpg

http://store.donanimhaber.com/00/b1/f6/00B1F62056C49A03E4F17F0BAA7BCFCE.jpg

Adamın mutsuzluğu harbiden yüzünden okunuyor artık canına tak etmiş :D

Neyse sonuca gelicek olursak geçen hafta ile bu hafta arasında değişen çok şey oldu bugün sahada daha hırslı bir galatasaray izlicez bu maçı kaybetmez cimbomum inş kazanıcaz 1-3

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri