Banlanmaktan korkuyorum :S

• Kullanıcı Cortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cortex

Yasaklanmış
Arkadaşlar banlanmaktan korkuyorum % to oranı nasıl sızce :S rısklımı suan ?

rkvdp.png

Kardeş toplam kazanç kısmı bende gözükmüyor.Neden gözükmüyor

Korkmana gerek yok dostum yaptını yapmaya devam et mutlu son yakın

Korkunun ecele faydası yok yanlış bir şey yapmıyorsan, ne yapıyorsan o yolda devam et.

bu oranları sadece 1 gün yakaladıysan sorun olmaz. hem tbm hem sayfa to çok yüksek ise anormallik var. kurallara aykırı birşey yapıyorsan vazgeç yoksa yakında banlanırsın

Kardeşim bence veriler çok yüksek niche çalışması yapıyorsun ama dikkat et videolarınla alakalı olsun sıkıntı büyük olur ha alakalı videolar,etiketler diyorsan eğer devam...

Hiç bir şey olmaz illegal bir şey yoksa eğer benim 1 aylık ortalamam %5'i geçtiği, hatta bazen günlük %20'leri bulduğum zamanlar oldu hiç bir şeyde olmadı. Kendi reklamlarına tıklama veya tıklatma vs. herhangi bir illegal bir şey yoksa hiç bir şey olmaz. Ayrıca %5'de normal bir oran.

edit: tbmyi yeni fark ettim niche kanal için net bir şey söyleyemem.

Banlanmama ihtimalin %0 gibi bir şey o rakamı gördüğünle kalıcaksın bence

Niche çalışması yaptığın videolarında başlık ile içerik çok farklı, bence bu işin sonuda belli. ( (1dk. da kanalını buldum)

r10da tanıştığım bir kaç kişi var bunlar kendi reklamlarına tıklayarak şuan 4. aya girdiler sanırım ve hala ödeme alıyorlar vpn programı ile her ay kesintilerinin cok oldugunu sölediler ama kazandıkları paralarda baya iyi gruba girme şartları felan bi ara atmışlardı giricektim ama muslera hocama danıştım tavsiye etmedi girmedim bende kazanan kazanıyor yani reklam list. felan oluşturmuslar her reklamın kac para verdigi vs. baya uğraşıyolarmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri