karayaman
Süper Moderatör
Arkadasa basta belirttim süre istedim para iadesi mevzusu vs. geçti hocam numara alırsam herkese iade yapıcam ben zaten arkadaşın gözü doysun yeterli benim için.[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] ürün iadesi yapacakmısınız siz?
Konunun çözümü basit.
Delgech'in tekrar bu konuda satış yapabilmesi için öncelikle arkadaşa ürün iadesi yapması gerekiyor. Eğer bir daha satış yapmayacaksa bu konuda da arkadaşa "ilk fiyattan" para iadesi yapabilir; ancak bu konuda satış yapamaz bir daha forum üzerinden. Yetkili arkadaşlar ilgilenebilirlerse durumla sevinirim, ama çözüm bu.
Onur konuyu tam okursan anlarsın olayın ne olduğunu ben gerekirse forumda satışta yapmam sıkıntı yok benim için ama arkadasın 25 tl istemesi üzerine bende numara teslim etmemeye karar vermiştim neyse sistem düzelsin vereyim 250 numara bitsin gitsin artık ayrıca garanti derken değişim garantiside olabilir bu iade almada olabilir sonuçta 200 numaradan ilk 100 1 eylülde 2. 100 7 eylülde verilmiş illaki kullanmıştır neyse şu sistem düzelince vereyim 250 numarasınıda benden uzak olsun
Son düzenleme: