Başımdan geçen ilginç Alışveriş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende numara aldım arkadaştan ama dönüpte sisteme bağlanmıyor , iade istiyorum diyerek 2-3 gündür yazmıyorum.
İnternet işlerinde böyle şeyler olabilir..Biraz daha bekleriz sorun düzelmezse o zaman iade veya değişim söz konusu olabilir.

altın düşüyo kime ne yatırımını 3cx numaraya yapıcan :) 4katı kazanç sağlarsın :)

Yakında birileri numara almadım alsam kullanamıcaktım paramı ver diye gelip üzerine böyle ahlaksızca şikayet konusu açarsa şaşırmam hasan :)

Mesajların tamamını yayınlamamanın nedeni çıktı ortaya :) tamamen aç gözlülük.

[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] ksuura bakma kardeşim ama 3cx sistemi sanki adamınmış gibi konuşuyosun. Adam iş yapmışmı excele koymuş numarlarını tek tek uğraşmış eğer o sistemde sıkıntı olursa adamın günahı ne ? Bide üstüne para iadesi falan istemişsin vermişte adam, bende aldım bu arkadaştan, ama senin gibi düşünceye girmedim, insanlık var herşeyden önce, yazık ya.

---------- Spam Engelliyici 19:42 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

Screenpresso Cloud

Screenpresso Cloud

Screenpresso Cloud

Screenpresso Cloud

arkadaşımız açgözlülüğü yüzünden para iadesi vermeyi teklif ettim konuşmanın tamamını kendi hatası yüzünden yayınlamıyor.Buyrun ben yaptığım işin sattığım şeyin her daim arkasındayım.Resimlerdede görebilirsiniz kimse görmeden duymadan bilmeden yorum yapıp can sıkmasın.Ben arkadaşada söyledim ben kuyumcu değilim benden toplamda 6 tl verip aldığı 200 numaranın para iadesini şimdiki piyasa fiyatı olan 25 tl olarak istediği için açgözlü olduğunu rahatça soyluyorum.Kimseyi magdur etmicem numara konusunda sadece zaman istedim.Bu arkadaş hariç diğer alıcıların hiçbiri sıkıntı cıkarmadı hatta senin suçun değil diyip iade istemeyen bile var ama ben yinede fazlasıyla iade yapacağım.Lütfen para iadesi isteyecek olan kalkıp bana şuanki piyasadan say diyipte gelmesin tepkim aynı olur.

Ayrıca [MENTION=11620]era[/MENTION] adımı lekelemeye calıstığı için konu sahibinden şikayetçiyim gerekeni yaparsanız sevinirim.

vay çakal vay, millet üç kağıtçı olmuşta haberimiz yok kusura bakmayın ama bu [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] delikanlı adamdır kimsenin 3ününe 5 ine bakmaz

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

konuşmaları okuyunca [MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] bu arkadaşın ne kadar çakal bi insan olduğunu gördüm. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bu konu sahibinden bende şikayetçiyim böyle adamları barındırmıcan abi

Beyler tek tek cevap yazmıyorum isteyen herkese mesajların tamamını atarım [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam buyrun skype istersen konuşalım ben ilk arkadaştan numara istedim o dedi para iade edeyim diye asıl şark kurnazlığı yapan arkadaş odur o zaman fiyatı kendi 1 liraya sattığı şeyi aldım kendisi numara iade istediğimde her seferinde para iade yazıyor ben de dedim madem iade yapacaksınız güncel fiyattan yapın yada mağduriyetimi giderin ben gidip ben 3-5 peşinde değilim Allaha şükür bu ay iyi de kazanıyorum.. arkadaşın yaptığı mantıksızlığı hala anlaymadınız mı 12.5 tl den sattıkları kişilere geri dönüş yapıp numara iade atcem diyo bana kampanyalı fiyattan sattığı için parayı iade etcek akıllı arkadaş.. konuda gereksiz ve şahsıma yazanların mesajları silinirse sevinrim [MENTION=11620]era[/MENTION]..

Valla ikiside haklı ne diyeceğimi bilemedim

Beyler tek tek cevap yazmıyorum isteyen herkese mesajların tamamını atarım [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam buyrun skype istersen konuşalım ben ilk arkadaştan numara istedim o dedi para iade edeyim diye asıl şark kurnazlığı yapan arkadaş odur o zaman fiyatı kendi 1 liraya sattığı şeyi aldım kendisi numara iade istediğimde her seferinde para iade yazıyor ben de dedim madem iade yapacaksınız güncel fiyattan yapın yada mağduriyetimi giderin ben gidip ben 3-5 peşinde değilim Allaha şükür bu ay iyi de kazanıyorum.. arkadaşın yaptığı mantıksızlığı hala anlaymadınız mı 12.5 tl den sattıkları kişilere geri dönüş yapıp numara iade atcem diyo bana kampanyalı fiyattan sattığı için parayı iade etcek akıllı arkadaş.. konuda gereksiz ve şahsıma yazanların mesajları silinirse sevinrim [MENTION=11620]era[/MENTION]..

Hocam yalan söylemeyin zaten bütün konuşma orada ben iadeni yapıcaktım ama zamana ihtiyacım var dedim sende zamanım yok felan dedin kusura bakmayında ben evdeki telefondan cıkarıp vermiyom telefon numaralarını halen kurnaz diyosun kendi aç gözlülüğünü arka plana atamazsın mağduriyet 20 tl ise vereyim yeterki sus artık.

Neyin mağduriyeti oluyor ki ? Verdiğiniz parayı geri alıyorsunuz , aldığınız numaraları da indirimden aldığınız için kârdasınız.

Neyin mağduriyeti oluyor ki ? Verdiğiniz parayı geri alıyorsunuz , aldığınız numaraları da indirimden aldığınız için kârdasınız.

+ kullanılan numaralar var hocam sıkıntı değil benim için 3-5 bakmıyorum dediğim gibi eğer 20 tl ile doyacaksa gözü vereyim yeterki uzatmasın yetkililerinde gereğini yapmasını istiyorum

sonra degişen fiyatların sizle bi alakası yok,güncel fiyattan iade istemenize bi anlam veremedim ben.sonuçda siz bi ürün almışsınız,üründe sorun çıkmış ve satıcının sizin magduriyetinizi gidermesi gerekiyor.satıcı size ödediginiz parayı veriyor,magduriyetinizi gideriyor.kusura bakmayın ama haklı oldugunuz bi durum yok ortada.

Hocam yalan söylemeyin zaten bütün konuşma orada ben iadeni yapıcaktım ama zamana ihtiyacım var dedim sende zamanım yok felan dedin kusura bakmayında ben evdeki telefondan cıkarıp vermiyom telefon numaralarını halen kurnaz diyosun kendi aç gözlülüğünü arka plana atamazsın mağduriyet 20 tl ise vereyim yeterki sus artık.

Senden gelecek 20tl şurda dursun ben 10 kere yazdım numara istiyorum diye ..

skype konuşmları buyrun noktasına dokunulmamıştır : [25.10.2014 12:54:38] Aykut-M.stanley: selam hocam
[25.10.2014 12:54:50] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: as
[25.10.2014 12:55:09] Aykut-M.stanley: 3cx şu an sorun var mı denemedim de sorayım dedim
[25.10.2014 12:55:25] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: bende sadece sattıgım numaralar var
[25.10.2014 12:55:28] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: onlardada yok
[25.10.2014 12:55:45] Aykut-M.stanley: halasatıyon muhocam numara arkadaş soruyordu ?
[25.10.2014 12:56:10] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: evet 100 adet 12.5 tl oldu ama
[25.10.2014 12:56:18] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: malum numaralar 2 2 geliyor hocam
[25.10.2014 12:56:26] Aykut-M.stanley: sorun yok değil mi onlarda hepsinegelme garantisi var ?
[25.10.2014 12:56:31] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: var
[25.10.2014 12:56:55] Aykut-M.stanley: o zaman ben akşam arkadaşla konuşayım işten gelince o sağol hocam kolay gelsin .
[25.10.2014 12:57:05] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: tmm sende saol hocam
[31.10.2014 20:38:18] Aykut-M.stanley: merhaba hocam
[31.10.2014 20:42:54] Aykut-M.stanley: eski numaralarda not conected sorunuvar ilgilenir misiniz ?
[31.10.2014 20:50:28] Aykut-M.stanley: forumda yazdım hocam yanlışlıkala 100 adet 5 yazınca 500+ zannettim 200 tane falan almışım ..heralde tekrar kontrol ederimolmadı
[02:31:44] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: geldm hocam
[16:09:44] Aykut-M.stanley: hocam zamna istiyorum yazmışsınızda bnmde kıstılı zmnımpazar gecesiolabilirse uygun olur..
[16:10:07] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: hocam normalde beni ilgilendirmez der kenarı geçerdim
[16:10:12] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: 3cx in sorunu derdim
[16:10:20] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: bende ha diyince su an numara cıkaramıyom
[16:10:24] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: ip kısıtlaması gelmiş
[16:11:15] Aykut-M.stanley: aynen kolay değil tekrar almak ama , satarken öyle demediniz hocam sıkıntı çıkar mı dediğim de yşinede size güveniyorumm..
[16:11:26] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: vericem yenilerini
[16:11:45] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: merak etmeyin olmadı paranızı iade ederim
[16:12:22] Aykut-M.stanley: yokben iade istemiyorum hocam şimdiki değeri ile aynıo değil ...
[16:12:42] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: nasıl aynı değil ?
[16:13:18] Aykut-M.stanley: ozaman 100 numara 1 tl falan almışdım kampanya şeklinde eğer şu an sattığınız fiyattan verecekseniz iade 200 numara kabulumdur
[16:13:42] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: niye ne alakası var onla
[16:13:44] Aykut-M.stanley: 5 liraya da 100 aldım daha öncede
[16:13:50] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: ne kadar verdiysen o kadar alırsn
[16:13:54] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: saçmalıyosunuz iyice hocam
[16:15:44] Aykut-M.stanley: ben mi saçmaladım değeri artınca o zamn mağduriyetimi giderin ben iade istemiyorum şimdiki değeri nedir bunun ... bennumaraları bekliyorum sözünüzünarkasında olun sorun yok değil mi onlarda hepsinegelme garantisi var ?
[25.10.2014 12:56:31] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: var
[16:16:08] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: dostum para iadesi yapıyorum
[16:16:12] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: paypal verirmisin
[16:16:33] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: garanti iade garantisi
[16:16:41] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: mağduriyet dediğin ben senden daha mağdur durumdayım
[16:16:43] Aykut-M.stanley: ben iade istemiyorum diyorumhala para iadesi sorun olursa 2 katışklinde veririz faaln yazıyodunuz enbaşata..
[16:17:03] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: calısmayan numaralara veriyorum dostum
[16:17:08] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: kullanılmış numaralara
[16:17:27] Aykut-M.stanley: numara çalışıyor mu şu an arama gelme garantisiveriyosun ssonuçta..
[16:17:30] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: varmıydı kullanılmış çıkar ?
[16:17:37] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: tamam iade alıyorum işte
[16:17:39] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: numaraları
[16:17:42] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: paranızı iade ediyorum
[16:17:54] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: bi sıkıntınız varsa şikayet konusu açarsınız bu kadar basit hocam
[16:18:44] Aykut-M.stanley: bende numaralarıistiyorum para olarak istemiyorum ozamnki satış fiyatıyla şimdini satışfiyatı birbmi almak istesem alma o parayla bu yüzdenmağduriyetimi numara olarak istiyorum kısa ve net..
[16:19:27] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: tamam açın şikayet konunuzu
[16:19:40] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: numara veremiyorum sistemde sıkıntı nedeniyle hocam
[16:19:48] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: ne sizin aldığınız şey altın
[16:19:52] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: ne ben kuyumcuyum
[16:20:00] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: piyasası artınca fazla para verip geri alıcam
[16:20:35] Aykut-M.stanley: tamam hocam ben ne diyorum sistem düzelince istiyorum eğer yine serişekilde satarsanız numara istiyorum anmcak sistem tammen biterse iade yaparsınız..
[16:20:53] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: hocam bakın zaman istiyorum diyorum
[16:20:59] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: 6 tl verip 200 numara almışsınız
[16:21:08] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: halen sesimi çıkarmıyorum farkındaysanız
[16:21:15] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: bana zamanım kısıtlı diyosunuz
[16:21:21] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: keyfe keder kimseyi bekletmiyorum
[16:23:03] Aykut-M.stanley: öylemi ben mi fiyat biçtim zamnında bu fiyata sen sattın kimse zorlamadı o fiyata sdeni satmasaydınalmazdık düzmantık şimdi 12.5 satıyorsun fiyatıyine kendin belirliyosun ben maliyetini verip zamnında 200 numara aldımmı ?? zorla size indirim mi istedim aktif olarak satarsanız ben istiyorum şu 1 haftya içince ancak sitem 1 hafta içinde düzelmezse iademi istiyorumm...
[16:23:32] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: 6 tl olarak iade edicem hocam
[16:23:35] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: size numara vermicem
[16:24:51] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: paypal mail adresinizi bırakın
[16:24:55] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: 6 tl nizi iade edicem
[16:24:59] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: kullandıklarınız benden olsun
[16:26:20] Aykut-M.stanley: şu forumda biriniz adam akıllı satış yapın be yaptığın şark kurnazlığı işine geldiği gibi davarnıyosun ticarettn t sinianlamayan adamlar satış yapıyor.. kullandığımı nerden biliyon ?? gerekirse şikayet konusu da açarım sürekli şikayet konusu açabilirsiniz diye bi de üste çıkmayakalkışıyosun..
[16:26:49] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: üste felan cıkmıyorum
[16:26:53] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: numara telafi edemicem
[16:26:56] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: para iadesi yapıcam
[16:27:01] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: bu kadar basit.
[16:27:12] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: kurnazlık diyen sen misin?
[16:27:32] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: 1 tl ye alıp 12.5 tl iade isteyen açgözlü olmuyoda ben mi kurnaz oluyorum :)
[16:27:37] Aykut-M.stanley: aktif olarka satış yaptığını görürüsem süreyi uzattım 15 gün içinde ben iade istiyorum numara sistem bozuksa tamamnen verirsin paramı..
[16:27:38] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: siz açmazsanız ben açıcam şikayet konusu
[16:27:52] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: numara iade etmicem hocam
[16:27:59] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: paranızı iade edicem bilginiz olsun
[16:29:28] Aykut-M.stanley: numara sattığınhalde vermeyecek misn yani ??
[16:34:14] USA ONAYLI KANAL SATIŞI: satmıyorum su an

Arkadaş indirimde satış yapıyor alıcıda indirimde görünce hemen ürünleri alıyor. Satıcı alıcıya malları teslim ediyor. Mallar patlıyor alıcı değişim istiyor satıcıda değişim yapamıyorum sana ücretini iade ediyim diyor ama alıcıda şu andaki satış fiyatının fazla oldugunu görünce satıcının bilerek ürünleri iade etmediğini düşünüyor.

Arkadaşın parasını iade edin bu konu kapansın. Çok belirsiz bir konu

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:02 ----------

Ayrıca suçun büyük çoğunluğu satıcıda ama alıcıda gereksiz uzatıyor. İade edin ücreti almıyorsada kendi bilir konu kapansın.

Arkadaş indirimde satış yapıyor alıcıda indirimde görünce hemen ürünleri alıyor. Satıcı alıcıya malları teslim ediyor. Mallar patlıyor alıcı değişim istiyor satıcıda değişim yapamıyorum sana ücretini iade ediyim diyor ama alıcıda şu andaki satış fiyatının fazla oldugunu görünce satıcının bilerek ürünleri iade etmediğini düşünüyor.

Arkadaşın parasını iade edin bu konu kapansın. Çok belirsiz bir konu

ben iade istemiyorum gördüğünüz gibi verdiği teminatı tutamıyor arkadaş bilerek etmediğini düşünmüyorum hocam fiyat düşükten aldığım için uğraşıp yeni numara alıp vermek istemiyor çünkü sistem mi ne değişmiş her girişte farklı ip mi ne istiyormuş.. vereceği 20 lira şurda dursun...

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] ürün iadesi yapacakmısınız siz?

ne ala memleket adama bak sanki altın almış piyasası yükselince fazla numara istiyo. sinan senden parasını ver almıyosada muhattap olma.

Konunun çözümü basit.

Delgech'in tekrar bu konuda satış yapabilmesi için öncelikle arkadaşa ürün iadesi yapması gerekiyor. Eğer bir daha satış yapmayacaksa bu konuda da arkadaşa "ilk fiyattan" para iadesi yapabilir; ancak bu konuda satış yapamaz bir daha forum üzerinden. Yetkili arkadaşlar ilgilenebilirlerse durumla sevinirim, ama çözüm bu.

iade istemiyorsunda kardeşim biraz mantıklı konuşalım DÜZMANTIK demi

adam sana 1 tlden sattıda ozaman numaralar 10 ar 10 ar geliyordu ondan sonra 2 ye düştü şimdide ip kısıtlaması gelmiş sen gelmiş burada hala para iadesi değil numara iadesi istiyorsun

ne ala memleket adama bak sanki altın almış piyasası yükselince fazla numara istiyo. sinan senden parasını ver almıyosada muhattap olma.

Gereksiz post kasma gelipte buraya.. tamam anladık arkadaşın sinan konu kapanabilir iade istemiyorum... [MENTION=12623]zack[/MENTION]
Zack konudaki gereksiz şahsıma yazan yorumlarıda silersen ..

Son düzenleme:
abi konuyu nereye getirdiniz. satıcı ürün iadesi yapmak zorunda değildir isterse para iadesi yapar. bu neyin mağduriyeti anlamadım ortada bi mağduriyet yok. konu kilit çok uzadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri