Başımdan geçen ilginç Alışveriş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] ürün iadesi yapacakmısınız siz?
Arkadasa basta belirttim süre istedim para iadesi mevzusu vs. geçti hocam numara alırsam herkese iade yapıcam ben zaten arkadaşın gözü doysun yeterli benim için.
Konunun çözümü basit.

Delgech'in tekrar bu konuda satış yapabilmesi için öncelikle arkadaşa ürün iadesi yapması gerekiyor. Eğer bir daha satış yapmayacaksa bu konuda da arkadaşa "ilk fiyattan" para iadesi yapabilir; ancak bu konuda satış yapamaz bir daha forum üzerinden. Yetkili arkadaşlar ilgilenebilirlerse durumla sevinirim, ama çözüm bu.

Onur konuyu tam okursan anlarsın olayın ne olduğunu ben gerekirse forumda satışta yapmam sıkıntı yok benim için ama arkadasın 25 tl istemesi üzerine bende numara teslim etmemeye karar vermiştim neyse sistem düzelsin vereyim 250 numara bitsin gitsin artık ayrıca garanti derken değişim garantiside olabilir bu iade almada olabilir sonuçta 200 numaradan ilk 100 1 eylülde 2. 100 7 eylülde verilmiş illaki kullanmıştır neyse şu sistem düzelince vereyim 250 numarasınıda benden uzak olsun

Son düzenleme:
Arkadasa basta belirttim süre istedim para iadesi mevzusu vs. geçti hocam numara alırsam herkese iade yapıcam ben zaten arkadaşın gözü doysun yeterli benim için.

Onur konuyu tam okursan anlarsın olayın ne olduğunu ben gerekirse forumda satışta yapmam sıkıntı yok benim için ama arkadasın 25 tl istemesi üzerine bende numara teslim etmemeye karar vermiştim neyse sistem düzelsin vereyim 250 numara bitsin gitsin artık

İstemiyorum senden gelecek hayır Allah'dan gelsin. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam satış yaparsa yapsın yapan adam bilerek yapsın .. konu kilit [MENTION=11620]era[/MENTION]

İstemiyorum senden gelecek hayır Allah'dan gelsin. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam satış yaparsa yapsın yapan adam bilerek yapsın .. konu kilit [MENTION=11620]era[/MENTION]

Ya bide üste çıkmaya çalışıyorsunuz ya pes ya valla pes başka bişey demiyorum hocam diyorum ki ben size 20 tl fazla alınca doyacaksa gözünüz göndereyim kusura bakma ama ben kimseye yaptıgım ticareti karalatmam varsa bişey ortaya dökerdin en basında parca parca kesip kesip skypedan koymusun yazık valla yazık ya

Numaları iade ediyorsa etsin satıcı etmeyeceksede arkadaşın satın alırken verdiği ücreti iade etsin onuda alıcı kabul etmiyorsa bu konu burada kapanır.

Ayrıca konu silinmiyor kilit bir şekilde kalacak. Satıcı malları düzgün teslim edemediği için satış hayatında bir pürüz olarak kalacak bu konuda. Adminler ve süper moderatörlerde incelerlerse gerekirse onlarda fikri ile müdahalede bulunur.

Şikayet konularına dışarıdan çok müdahele olan arkadaşlar ortalığı daha fazla geriyorsunuz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri