[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] nickli şahıstan 5 tl 100 + 1 liraya 100 tane olmak üzere 200 numara aldım biliyosunuz eski numaralar not connected hatası veriyor bende belirttim kendisine verdiğin taahhüt gereği şekil a 1. madde
numara mağduriyetimi gidermeni istiyorum dedim kendisi biraz süre ver dedi dedim pazar gecesine kadar olursa kendisinin verdiği cevap budur
verdiği taahüt de ne yazıyordu - Yarın öbürgün 3cx te sorun çıktığı zaman aldığınız numaralarda arama gelmeme vs. olmayacak.
Sonra konuştuk tekrar skype üzerinden ilk başta olumlu baktı numaraları iade etmeye , sonra dedi olmadı para iadelerini yaparım numaraların.. ben dedim aynı şey değil- nasıl aynı değil cevabı verdi ?- daha sonra devam ettik atışmaya falan böyle bi muhabbet geçti
ben dedim gereken zamanı vereyim 1-2 hafta civarı aktif satış yapmaya başlarsan numaraları verirsin bu kez de sana numara vermeyecem paranı verecem dedi sordum satış yapmaya devam ettiğin halde vermeyecek msin diye misin diye verdiği cevap
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam arkadaş satış yapmıyormuş
konusunu kilitleyiver.. önemli olan ticarette verilen sözün tutulmasıdır son günlerde bu yüzden sürekli şikayet konusu açılmıyor mu ??
Ben kendisinden şikayetçi falan da değilim ama şikayet başlığına açtım diğer konularda görünmüyor diye.. kendisinden iade falanda istemiyorum burdan belirteyim alışveriş yaparken dikkatli olun küçük büyük farketmez önemli olan zihniyet..
verdiği taahüt de ne yazıyordu - Yarın öbürgün 3cx te sorun çıktığı zaman aldığınız numaralarda arama gelmeme vs. olmayacak.
Sonra konuştuk tekrar skype üzerinden ilk başta olumlu baktı numaraları iade etmeye , sonra dedi olmadı para iadelerini yaparım numaraların.. ben dedim aynı şey değil- nasıl aynı değil cevabı verdi ?- daha sonra devam ettik atışmaya falan böyle bi muhabbet geçti
Ben kendisinden şikayetçi falan da değilim ama şikayet başlığına açtım diğer konularda görünmüyor diye.. kendisinden iade falanda istemiyorum burdan belirteyim alışveriş yaparken dikkatli olun küçük büyük farketmez önemli olan zihniyet..