BBG de sorunmu var arkadaşlar

Adsenseye baktım aklım gitti

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz 1 saat once baktim ben her sey normaldi 1 saat icinde de o kadar para kazanmasi imkansiz otesi o kanalin 2.5la carpmislar resmen geliri ins altindan bisey cikmaz

Benim TBM de BGBG de uçmuş dün gece. Bugün çok düşük. Belki yılbaşı reklamları belki de bu son YT nin adblock güncellemesi nedeniyle olmuş olabilir.

Benim TBM de BGBG de uçmuş dün gece. Bugün çok düşük. Belki yılbaşı reklamları belki de bu son YT nin adblock güncellemesi nedeniyle olmuş olabilir.

iyiye yoralım inşallh dediğin gibi adblock ile alakalıdır. Ama bu para totalde Türkiyeye girse cari açık kapanır..

sorun yok aralık ayına girdik. Binlerce kanal kapattırlar.Reklam eritiyorlar

bende böyle Sayfa BGBG'si 1,59*€ ülkeye göre değişirmi bilmiyorum ama artış yada düşüş yok bende

Bende bi farklilik yok.artış olanlar farklı dilde mi çalışıyo acaba?

bence şaşiracaginize sevinin cünkü 1 ay sonra yani ocakta yerin dibine girecek tbm ve bgbg

Neye gore artip azaliyor acaba ben ingilizce 10+ dk video calisiyorum artmis bende beyler siz?

1 adsense kontrol ettimde bgbg 60 tl cıkmış, diğerlerine bakmadım bile.. Bakalım devam edecekmi merak ettim.

Ulan burda bıle sanssızız be :( 3 adsense 3 üde normal seyrınde deavm edıyor :(

Hatta bırı sacmalamıs bu nedir ya :D

BBG de sorun var arkadaslar evet hemde buyuk sorun ''BANA PARA VERMIYOR'' :(

l37pWg.png

Bu adsense 2 kanal bağlamıstım , ben ne yapayım bu kanalları?

Adsense baglarını nasıl kopartırım? Kanalları mı silmem lazım kopartabilmek ıcın???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri