Bedava Coin AİRDROP - ( Sabit Konu )

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
Wcx coinde var ay sonu işleme başlayacak galiba kaydolana 50 token veriyor. Sadece kaydolup maili onaylamak yeterli.

refli : https://wcex.co/?ref=4MhXUqYX

Refsiz : ico.wcex.co

Adam çaba harcamış konusunu açmış... Siz de gelip refli link veriyorsunuz ??????

Adam çaba harcamış konusunu açmış... Siz de gelip refli link veriyorsunuz ??????

Lafın banaysa okuduktan sonra yazman daha akıllıca olurdu. Benim önerdiğim farklı bir coin. Madem konusu açılmış bir tanede ben önereyim dedim.

Arkadaşlar ben bu konu üzerinden bulduğum airdropları paylaşacağım bilgi kirliliği olmaması için kendi bulduğunuz airdropları kendiniz konu açarak paylaşabilirsiniz

Not : her linke tıklamayın araştırın ve hiçbir şekilde kim olursa olsun private key vermeyin.

Adres vermekte sorun yok
Örn: eth adresinizi girin

faydalı konu, lakin ethereum adresi demişsin, insanlar borsalardaki adreslerini verip, sonra ya bana gelmedi nasıl alacağız demesinler :)

eth adresinizi myetherwallet'den oluşturun..

faydalı konu, lakin ethereum adresi demişsin, insanlar borsalardaki adreslerini verip, sonra ya bana gelmedi nasıl alacağız demesinler :)

eth adresinizi myetherwallet'den oluşturun..

Bilgilendirme için teşekkürler hocam..

ERC20 Destekli walletler olmalı myetherwallet.com en iyisi

Referans linki ile kayıt oluyorum.

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

ETH cüzdanımızı nereye yazacağız bu sitede?

Referans linki ile kayıt oluyorum.

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

ETH cüzdanımızı nereye yazacağız bu sitede?

R10 da aynı konuyu açmakda neymiş ayıp abi ya biraz araştır başka bişey bulacaksın zaten

R10 a konu açmak için girdim
Biraz geç kaldım evet ama bu size bu hakkı vermez
En azından izin alsaydın

Adam 10dk önce r10 da aynı konuyu açmış

R10 da aynı konuyu açmakda neymiş ayıp abi ya biraz araştır başka bişey bulacaksın zaten

En azından izin alsaydın

Ne var ki bunda? Her platform farklı, burada açmadım size ayıp olmaması için. R10'da açtım bende, her üye konu açma hakkına sahip anlayamadım buradaki düşüncenizi.

EK OLARAK: Kaldı ki konu çalma gibi bir olay da yok ortada.

Son düzenleme:

En azından izin alsaydın

kardo sende önce R10 da açsana konunu, burdan taşırlar tabi. Birde taşıyan arkadaşın nickine yıllardır aşinayım,her platformda ref linklerini tanıtan birisi.

Şuan 250 bin üye var gibi yani 1 milyon dağıtsalar hepimize 4 iqt düşecek gibi :D

YENİ AİRDROP 5$ Şuanki Değeri

20 SAT = 1$

Kayıt olunca 100 SAT veriyor tabi şuan çekemiyoruz ayrıca bilgilendireceğim gelişmeleri zaten mail gelir sizlerede...

REFLİ LİNK

REFSİZ LİNK

hain ebtc bana yollamadılar şansa bak :) bende kayıt olmuşdum demekki 10 tane kayıt olacaksın hangisine gelse artık...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri