Bedava; Dünya Engeli Geçme Yazılımı (Videolu Anlatım)

Para kazanması açık kanallarda uygulanabilecek bir taktik, hemde ücretsiz adamsın kanka.

Teşekkürler bir zamanlar gecmek ıcın cok urastım sayenızde nerede hata yaptığımı anlamıs olacağım Elimde 5-10 k aboneli onlarca kanal vardı Youtube bilmem ne yasaı cıkacak dedıler 40k dolar ceza olacak ditye yazıldı bende korktum butun kanalları sıldim 3-5 Tane daha kalmıs mesaj gelıyor ama sıfresını unutmusum Keske sılmeseydım elimde ıyı kategoriler vardı bu yontejm ile kanalları tekrar şaha kaldırabılırdım

biride videoyu izleyip diss atmış :D :D :D
paylaşım için teşekkürler [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam :)

Ellerine sağlık hocam, teşekkür ederim böyle bir konuda paylaşım yaptığın için.

Önceki konuyu sildirip güncel halini paylaşmak istedim.

Dünya engeli geçme yazılımını siz değerli arkadaşlarıma ücretsiz temin ediyorum. Sömürün sömürebildiğiniz gibi.

4K saat kasmak için pek işinize yaramaz hatta hiç yaramaz. İzlenme ortalaması 1dk civarı olduğu için sadece para kazanmak için kullanılabilir.

İndirdiğinizde içinde sokak lambası olan bir png resmi var, onu ben tasarladım, bazı videoların engel geçmesini etkiliyor olabilir. Orjinal dosya budur, eğer sokak lambası engel geçmez ise karekter resmini aynı dosya numarası ile değiştirin.
https://i.hizliresim.com/dXRQyi.png
İNDİRME LİNKİ : https://s2.dosya.tc/server13/y8d31v/EGC.rar.html

https://www.youtube.com/watch?v=hxbhKbpCftw&feature=youtu.be

ÇERÇEVEYİ KENDİNİZE GÖRE ŞEKİLLENDİREBİLİRSİNİZ, PNG DOSYASINI EDİTLEYİP İSTEDİĞİNİZİ EKLEYEBİLİRSİNİZ

sokak lambası karakterden çok daha iyiydi ama artık bazı içeriklerde engel geçemiyor varsa yeni tasarımın onu alalım :D

biride videoyu izleyip diss atmış :D :D :D
paylaşım için teşekkürler [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam :)

programı indirme buton sanıyorlar 2 kişi dislike atmış :D

Ellerine sağlık hocam, teşekkür ederim böyle bir konuda paylaşım yaptığın için.

Rica ederim hocam ne demek

Canım spam çekti şimdi :d

Kg :d

sokak lambası karakterden çok daha iyiydi ama artık bazı içeriklerde engel geçemiyor varsa yeni tasarımın onu alalım :D

Yeni tasarımlar yapalım o zaman biraz :D

Eline sağlık hocam. Başkası olsa bu program için bikaç bin TL isterdi.

Ama programı Vietnamlılardan ücretsiz aldıysanız dikkat edin, onlar ücretsiz günahını bile vermez, herşeye trojan dropper ekleyip verirler.

Eline sağlık hocam. Başkası olsa bu program için bikaç bin TL isterdi.

Ama programı Vietnamlılardan ücretsiz aldıysanız dikkat edin, onlar ücretsiz günahını bile vermez, herşeye trojan dropper ekleyip verirler.

Bugun bir vietnamli bana ozel engel gecme dosyasi atti ben vdsde indirdim arkadasim kendi bilgisayarinda indirip taratti trojen.exe bulundu

Bugun bir vietnamli bana ozel engel gecme dosyasi atti ben vdsde indirdim arkadasim kendi bilgisayarinda indirip taratti trojen.exe bulundu

Onların kullandığı engel geçmeler bizde olsa keşke, zoom+bölme olayı olan bir programları var :D Beleşe vermezler, kanal çarpmaya çalışıyorlardır büyük ihtimal

Beles degildi zaten spam kanaldan topluluk reklami yapmami istedi 😀

Dikkat et kanki :D

--------------------

Yeni çerçeveler geliyor beyler, oyun kanalı çocuk kanalı film vs.

JPkzSV.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri