Bedelli Askerlik 2018

sen hiç doru düzgün maddi zorluk yaşamamışsın onun için o insanları anlıyamassın şimdi diyeceksin yok şöyle yaşadım yok böyle yaşadım.. Eminim yaşamassındır. Anlıyamıcağın için daha da cevap vermiyeceğim

Söyleyebilecek mantıklı açıklaman olmadığı için cevap veremiyorsun. Fakir edebiyatı yapmaya gerek yok, herkes verdiği emek kadar kazanıyor.

Çok saçma 1 ay eğitim alsa yeter profesyonel orduya geçmek lazım her yıl 1 milyon insan asker olsa devlete zararı çok maddi açıdan 1 ay alsada aynı sey olur.

edit: Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 45 (35 üye ve 10 misafir)
kraliko, nazo93, erayaytun1, Elenia Pol, Knknknkn, rbasaran, lordxlaguna, Luiscan, esc wanted07, bedenoglu, earthquake, polimer, furkanture20, indispensable, irun, JiTeM, Sonsuzluq, naprocyn, V-T, kingofcs61, Ali Tahsin, radko1453, rıza baba, suhatuna, erkium, flyx, WinAtHere, ts1967ts, samet_5877, gurkan1991, arme, MertC, cigale130, Ephesus :DD

"Ben mi yapayım bu saatten sonra" :D 28 gün hiç bir şey değil ya.

15 ay askerlik yaptım en güzel zamanı son 1 aydı. En güzel yerinden başlıyorsunuz :)

Bu kadar insana 25 gün için bu kadar masraf yapılması ve sadece 15 bin TL'cik talep edilmesi yönetimsel bir sıkıntıdır.
Pek mantıklı bir düzenleme değil.

şu olay kesinleşsede yalan haber okumak zorunda kalmasak arkadaş her websitesi ayrı telden sallıyor günlerdir tıklanma sayıları yükselsin diye

ya bu ne saçma uygulamadır? 28 gün ne ? Bedelli gidenleri normal askerlere ezdirmek için mi 28 gün şartı koyulmuş? O adam o 28 günde neler çekecek neler yapacaklar yazık günah madem yapıyosun ya tamamen kaldırın bu bedelli işini ya da yapanlar hiç gitmesin ya şaka gibi gerçekten!

ya bu ne saçma uygulamadır? 28 gün ne ? Bedelli gidenleri normal askerlere ezdirmek için mi 28 gün şartı koyulmuş? O adam o 28 günde neler çekecek neler yapacaklar yazık günah madem yapıyosun ya tamamen kaldırın bu bedelli işini ya da yapanlar hiç gitmesin ya şaka gibi gerçekten!

Dostum bedelliler ayrı bir bölükte olur. Tabi 40-50 civarı usta asker olacak bölükte ama onlar uzun dönem er olsan da ezmeye çalışacak hatta doya doya ezecek seni. Burda sen kendini ezdirmemeyi öğreneceksin, bu da askerliğin öğretiklerinden olacak. Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.

28 gün kalkacaktır büyük ihtimal, TSK istemiyor zaten bedelli ile normal erlerin biraraya gelmesini. Yalnız ücret çok düşük bence, 2014 de bedelli yaptığımda yaklaşık 9 bin dolara denk geliyordu 18 bin lira, şu anki fiyat neredeyse 3 bin dolar

Sahibinden.com'da genelde bedelli için satılık araç başlıkları açılır butür olaylarda.
Bende forumda Bedelliden Satılık kanal ilanını verecek ilk kişiyi bekliyorum.
:D

Bu kadar insana 25 gün için bu kadar masraf yapılması ve sadece 15 bin TL'cik talep edilmesi yönetimsel bir sıkıntıdır.
Pek mantıklı bir düzenleme değil.

Ali Koc baskan, askeriye sampiyon :)
adam en azindan genclestiriyor, 25 yas falan ne oyle :)

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:19 ----------

Hayatta ki şansımı özetleyeyim;

Doğum tarihim: 2 Ocak 1994

babani mahkemeye ver hocam, yanlis yazdirmis de :)

Her şey istediğimiz gibi mükemmel olmuyor maalesef.
Bazı yerlerde bazı zorluklar olacaktır.

Başvurular bugün itibari ile başladı.
E devletten başvuru yapılıp alınacak kağıt çıktısı ile bankaya gidilecek ( ziraat veya halkbank)

Kamuflajların, giysilerin ihalesini alan firmayı araştırın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri